| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Zlatni globus: Tri nagrade za "Boyhood" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Zlatni globus: Tri nagrade za "Boyhood"Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 14:18 |
|
Film Ričarda Linklatera trijumfovao na prvoj dodeli nagrada u 2015.
Film "Boyhood", sniman periodično tokom čitavih 12 godina, osvojio je tri nagrade Zlatni globus – za najbolju dramu, režiju i sporednu glumicu. Za najbolju glumicu u drami proglašena je Džulijen Mur ("Still Alice"), a za glumca Edi Redmejn kao Stiven Hoking u filmu "The Theory of Everything". U kategoriji komedije ili mjuzikla, trijumfovao je film "The Grand Budapest Hotel", a glumačke nagrade osvojili su Ejmi Adams ("Big Eyes") i Majkl Kiton ("Birdman"). Najbolje sporedne filmske uloge osvojili su Džej Kej Simons ("Whiplash") i Patriša Arket ("Boyhood"). Najbolji crtać je "How to Train Your Dragon 2", a najbolji strani film ruski "Leviathan". Za režiju je nagrađen Ričard Linklater ("Boyhood"), za scenario ekipa scenarista filma "Birdman", za muziku Johan J'hanson ("The theory of everything") i za najbolju pesmu Džon Ledžend i Komon za numeru "Glory" iz filma "Selma". Izvor: mondo.rs Lista dobitnika TV priznanja: Najbolja dramska serija - "The Affair". Najbolji glumac u dramskoj seriji Kevin Spacey (House of Cards), najbolja glumica Ruth Wilson (The Affair). Najbolja komedija/mjuzikl - "Transparent". Najbolji glumac u komediji/mjuziklu Jeffrey Tambor (Transparent), glumica Gina Rodriguez (Jane the Virgin). Najbolji TV film/mini-serija - "Fargo". Najbolji glumac u kategoriji TV film/mini-serija Billy Bob Thornton (Fargo), glumica Maggie Gyllenhaal (The Honourable Woman). Najbolja sporedna muška uloga Matt Bomer (The Normal Heart), najbolja ženska sporedna uloga Joanne Froggatt (Downton Abbey). |
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 17:21 |
|
Pa bre ne znam, ali osim tog "12 godina", meni je Boyhood sasvim prosečan, ako ne i ispotprosečan (mada mi lepše zvuči ispoDprosečan) filmić/dramica. Uopšte ne mislim da se srazmerno mogućnostima ušlo u razvijanje likova.
Nego, jesu li to The Imitation Game i Benedict Cumberbatch "ispušili"? Realno i očekivano od jednog ispotprosečnog (mada mi lepše zvuči ispoDprosečnog) filmića koji je obećavao. I gluma je tja, mada mu tako i treba kad "Sherlock" trpi zbog ovakvih gluposti. Pu! ![]() Ažurirao darije - 12.Sijecanj/Jan.2015 u 17:28 |
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 19:05 |
|
Ali, Tina i Ejmi su brutalne! Mislim, Bil Kozbi
08:50 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2371 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 20:40 |
|
Najbolji TV film/mini-serija - "Fargo". Najbolji glumac u kategoriji TV film/mini-serija Billy Bob Thornton (Fargo)
Ovo mogu da razumem i podržavam, ostalo jok. Ažurirao balavurdija - 13.Sijecanj/Jan.2015 u 13:21 |
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 380 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 00:46 |
Precenjen po navici kad su nagrade u pitanju. Film je sranje a obožavam drame inače.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 00:58 |
|
Slažem se sa vama. I ja volim drame. Međutim, dok sam ga gledao, pitao sam se zašto ga ne ugasim. A posle sam se pitao zašto sam bacio 3 sata...
|
|
![]() |
|
Emma-O
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
aka muhacc Pridružen: 19.Travanj/Apr.2013 Status: Offline Points: 160 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 09:01 |
|
I ja sam gledala oba dijela How to train... odlični su!
![]() Za The Imitation Game sam čula sam riječi hvale kao i za I Origins... pa ću baciti pogled ako ima dostupan 1080p :) |
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 15:26 |
Briga ga, bar se fino zabavio ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Joe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2015 u 01:57 |
|
Dobar je Boyhood, ko zna znade
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |