| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Theory of Everything (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Theory of Everything (2014)Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2014 u 18:25 |
Žanr: Biografski, Drama, Romansa Trajanje: 123 min Zemlja: Velika Britanija Režija: James Marsh Scenario: Anthony McCarten, Jane Hawking Glavne uloge: Eddie Redmayne ... Stephen Hawking Felicity Jones ... Jane Hawking Charlie Cox ... Jonathan Jones Emily Watson ... Beryl Wilde Simon McBurney ... Frank Hawking David Thewlis ... Dennis Sciama Opis: Ekranizacije životnog puta prof. dr. Stephena Hawkinga, snimljen prema biografiji Stepehenove supruge Jane s kojom je proveo 30 godina u braku. Radnja započinje njihovim susretom tijekom studija na Cambridgeu nakon kojeg je Hawkingu ubrzo dijagnosticiran ALS te nas vodi kroz ključne događaje njihovog zajedničkog života. Usprkos liječnicima koji su briljantnom fizičaru prognozirali još samo dvije godine života, Stephen i Jane dobili su u braku troje djece, a on je usprkos gotovo potpunoj atrofiji mišića postao najpoznatiji znanstvenik današnjice zahvaljujući cijelom nizu bestsellera koje je napisao popularizirajući u njima vrlo složena pitanja moderne fizike te jedinstvenim predavanjima koje do danas drži. Izvor: moj-film.hr |
|
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2014 u 19:07 |
|
ovo će se gledati pod obavezno
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2014 u 21:51 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2017 u 17:54 |
|
Fenomenalan film!
Edi je zasluženo dobio Oskara, zaista je iskidao. Felisiti je odličan izbor za ovu ulogu, nekako je prirodna, neutralna, neisforsirana. Razvoj radnje i način pripovedanja nisu isforsirani, sve nekako teče svojim tokom. Zaista dirljiv film, iz koga možete naučiti dosta o životu, ljubavi, nadi i vrednostima. Kad sam odgledala film, pomislila sam da me ponekad mrzi da odem do prodavnice i da bih milion puta odustala od života na Stivenom mestu. Sama zamisao da ostaješ sam sa svojim mislima u genijalnom umu je veoma zastrašujuća. A on u takvom stanju prkosi svemu, ne predaje se i postiže mnogo više od ljudi koji mogu sve. Definitivna preporuka od mene. ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |