Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zlatni globus: Tri nagrade za "Boyhood"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zlatni globus: Tri nagrade za "Boyhood"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zlatni globus: Tri nagrade za "Boyhood"
    Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 14:18
Film Ričarda Linklatera trijumfovao na prvoj dodeli nagrada u 2015.

Film "Boyhood", sniman periodično tokom čitavih 12 godina, osvojio je tri nagrade Zlatni globus – za najbolju dramu, režiju i sporednu glumicu. Za najbolju glumicu u drami proglašena je Džulijen Mur ("Still Alice"), a za glumca Edi Redmejn kao Stiven Hoking u filmu "The Theory of Everything".

U kategoriji komedije ili mjuzikla, trijumfovao je film "The Grand Budapest Hotel", a glumačke nagrade osvojili su Ejmi Adams ("Big Eyes") i Majkl Kiton ("Birdman").

Najbolje sporedne filmske uloge osvojili su Džej Kej Simons ("Whiplash") i Patriša Arket ("Boyhood").

Najbolji crtać je "How to Train Your Dragon 2", a najbolji strani film ruski "Leviathan". Za režiju je nagrađen Ričard Linklater ("Boyhood"), za scenario ekipa scenarista filma "Birdman", za muziku Johan J'hanson ("The theory of everything") i za najbolju pesmu Džon Ledžend i Komon za numeru "Glory" iz filma "Selma".

Izvor: mondo.rs

Lista dobitnika TV priznanja:

Najbolja dramska serija - "The Affair". Najbolji glumac u dramskoj seriji Kevin Spacey (House of Cards), najbolja glumica Ruth Wilson (The Affair).

Najbolja komedija/mjuzikl - "Transparent". Najbolji glumac u komediji/mjuziklu Jeffrey Tambor (Transparent), glumica Gina Rodriguez (Jane the Virgin).

Najbolji TV film/mini-serija - "Fargo". Najbolji glumac u kategoriji TV film/mini-serija Billy Bob Thornton (Fargo), glumica Maggie Gyllenhaal (The Honourable Woman).

Najbolja sporedna muška uloga Matt Bomer (The Normal Heart), najbolja ženska sporedna uloga Joanne Froggatt (Downton Abbey).
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 17:21
Pa bre ne znam, ali osim tog "12 godina", meni je Boyhood sasvim prosečan, ako ne i ispotprosečan (mada mi lepše zvuči ispoDprosečan) filmić/dramica. Uopšte ne mislim da se srazmerno mogućnostima ušlo u razvijanje likova.

Nego, jesu li to The Imitation Game i Benedict Cumberbatch "ispušili"? Realno i očekivano od jednog ispotprosečnog (mada mi lepše zvuči ispoDprosečnog) filmića koji je obećavao. I gluma je tja, mada mu tako i treba kad "Sherlock" trpi zbog ovakvih gluposti. Pu!

Ažurirao darije - 12.Sijecanj/Jan.2015 u 17:28
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 19:05
Ali, Tina i Ejmi su brutalne! Mislim, Bil Kozbi LOL  08:50

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2015 u 20:40
Najbolji TV film/mini-serija - "Fargo". Najbolji glumac u kategoriji TV film/mini-serija Billy Bob Thornton (Fargo)

Ovo mogu da razumem i podržavam, ostalo jok.

Ažurirao balavurdija - 13.Sijecanj/Jan.2015 u 13:21
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 00:46
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Pa bre ne znam, ali osim tog "12 godina", meni je Boyhood sasvim prosečan, ako ne i ispotprosečan (mada mi lepše zvuči ispoDprosečan) filmić/dramica. Uopšte ne mislim da se srazmerno mogućnostima ušlo u razvijanje likova.

Precenjen po navici kad su nagrade u pitanju. Film je sranje a obožavam drame inače.
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 00:58

Slažem se sa vama. I ja volim drame. Međutim, dok sam ga gledao, pitao sam se zašto ga ne ugasim. A posle sam se pitao zašto sam bacio 3 sata... LOL

Meni se sviđa ovo "Najbolji crtać "How to Train Your Dragon 2"",
ali mi je prvi deo bio nekako bolji.

Na vrh
Emma-O View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka muhacc

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Emma-O Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 09:01
I ja sam gledala oba dijela How to train... odlični su!  LOL

Za The Imitation Game sam čula sam riječi hvale kao i za I Origins... pa ću baciti pogled ako ima dostupan 1080p :)
Na vrh
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2015 u 15:26
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nego, jesu li to The Imitation Game i Benedict Cumberbatch "ispušili"? Realno i očekivano od jednog ispotprosečnog (mada mi lepše zvuči ispoDprosečnog) filmića koji je obećavao. I gluma je tja, mada mu tako i treba kad "Sherlock" trpi zbog ovakvih gluposti. Pu!

Briga ga, bar se fino zabavio LOL

Na vrh
Joe View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Joe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2015 u 01:57
Dobar je Boyhood, ko zna znadeSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,201 sekundi.