Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SubtitleWorkshop Problem koji me izludjuje!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SubtitleWorkshop Problem koji me izludjuje!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
joya View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SubtitleWorkshop Problem koji me izludjuje!
    Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 15:43
Zadnjih mjesec dana mi se ovo pojavljuje na kompu, na google-u nisam
mogao pronaći rješenje za moj problem...

A evo o čemu se radi...

Neke divx-e mi hoće učitati, a neke neće i samo ispisuje ovo dolje na slici...

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 15:54
Stari, nula bodova. Ovo još nisam vidio. Confused
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 15:59
Nigdje na netu ne mogu da nadjem rjeshenje ovog problema...

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 16:29
Neki su pre tacno toliko vremena prijavili da imaju probleme sa update nvidia drajvere?
Vracanje na prethodnu verziju drajvera je bilo resenje dok ne izadju fixove.

Da je mkv fajlove, mogu sadrzati u sebi titlove i time nastaje problem.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 17:26
Prvo da se ogradim, jer daleko od toga da sam stručnjak, ali mi se čini da mi je ovakvu poruku svojevremeno slao jedam program u kome sam podešavao titlove i to, čini mi se, kad bih mu uvukao, recimo srt. file koji počinje od nultog reda. 
A recimo, ne znam da li će ti to pomoći,ali... Recimo, meni Workshop ne otvara film ako mi se zove isto kao titlovi, imam ton i crnu sliku. Ako mu promenim samo jedno slovo u nazivu avi fajla, on radi normalno, pa ne znam da li da pokušaš i to

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 22:10
Joya, srećo, to tvoje nisam videla, ali

Originalno postovano od strane Gaca62 Gaca62 piše:

Recimo, meni Workshop ne otvara film ako mi se zove isto kao titlovi, imam ton i crnu sliku. Ako mu promenim samo jedno slovo u nazivu avi fajla, on radi normalno, pa ne znam da li da pokušaš i to

Meni se ovo dešavalo sa K-lite kodecima, ali od kako imam CCCP nemam više taj problemWink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 22:16
Provuci ga kroz subrip i sacuvaj. Onda uvezi u SW i to je reseno. Bar po problemima koji su se meni javljali
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 22:21
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Meni se ovo dešavalo sa K-lite kodecima, ali od kako imam CCCP nemam više taj problemWink

Hvala, Bojo, probacu sutra kad dodjem kuci da preinstaliram, pa da vidim sta ce da bude.

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 22:23
Vi ne razumijete ja mogu učitati svaki prijevod...
Problem nastaje kad video učitavam i ne bitno je da li je MKV ili AVI...

A mislim da mi ne dozvoljava nešto tune up 2012 njegov registri ali,
a moguće je i zadnje ove drivere što sam instalisao da me zezaju mada ne vjerujem...

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2012 u 22:25
A preveo napokon Jet Li-ev film Dragon Fight i da odradim vremena
ma nema šanse...
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2012 u 00:53
Skontao problem jeste u zadnjim driverima koje sam skinuo zbog max payne 3...

301.42-desktop-win7-winvista-64bit-english-whql

Eto ta me verzija zafrkala tako da ovo moze na lock...
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2012 u 14:07

Na vrh
opovo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj opovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2012 u 13:30
Evo da ti i ja pomalo pomognem u vezi tvog problema SB i "Ezero divide...".Nisam nikakav strucnjak.Veruj mi da taj problem vucem nekoliko meseci i poludeo sam jer sam navikao na SB i nijedan drugi program ne moze zameniti ga.Svi ostali su slicni,ali nisu SB.Dok nije izasao najnoviji update za moju Nvidiju(306.97-desktop-win8-win7),bas taj i to pre neki dan.I cuda,proradio je iz mesta,a sta sve nisam probao....
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2013 u 23:54
Da ne otvaram novu temu evo, nastavak...

Mkv fajl tri audia u njemu, uchitam ga u sw i samo prvi frejm uchita se i slika stoji,
ne ide mi vide...

Kako sad da mu odradim onaj CBR ili sta vec da mi radi...
Znao sam to riješiti na avi fajlu sa virtual dub-om kad snimim samo ponovo i radi sve...

Pomozite kako da to odradim i sa MKV, i sorry ako već ima ova tema negdje...
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 00:41
Koliko se ja razumem treba da snimiš film samo sa željenim audiom. 
Imaš ovde, vidi post Priatela MKD pri kraju, http://forum.titlovi.com/mkvtoolnix-540-uputstva_t46682_n3.html, dodatak MKVExtractGUI, izbaciš iz mkv šta ti ne treba i dobiješ film sa jednim audiom. Onda bi SW trebalo da ti ga normalno otvori.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2013 u 19:03
Mislim da ces pronaci resenje u temu
http://forum.titlovi.com/visestruki-audio-stream-i-subtitle-workshop_t31024.html

Takodje, link do temu koji je Filaret dao, tema moze pomoci za uredjivanje MKV kontejnere.
Konkretno moji post na koji je on ukazao se odnosi za extractiranje/izvlacenje/ripovanje pojedinih sustavnih strimova (video/audio/titlove) na pojedinacne osnovne fajlove/formate,
u osnovi za nase koristi namjenjeno za dobijanje eng. titlova iz MKV gde ih ima a u slucaju kad ih nema po mrezi.
Takodje dobro sluzi za izvlacenje audio strima za muzicke koncerte, onda ga imas ko zasebni audio za slusanje bez videa.

Ažurirao prijatel-MKD - 10.Veljaca/Feb.2013 u 19:11
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2013 u 18:06
Ma samo instalisao AC3 filter i sve radi niša ostalo nisam probao...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,133 sekundi.