Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Potražnja prevoda za serije |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 338> |
Korisnik | |
Kampfar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator ![]() Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2011 u 22:50 |
PRE NEGO ŠTO ZATRAŽITE PREVOD PROVERITE DA LI JE *4 LAKA KORAKA DO SERIJE*
- Naziv i godina serije - Imdb link serije - Originalni jezik serije - Da li postoji titl na nekom jeziku (ne prevodi na SR,HR,MK,BiH,CG,SLO već prevodi na drugim jezicima) *Za sve nejasnoće, pitati u temi ili putem pm-a* NE TRAŽITI PREVODE ZA SERIJE KOJE SE REDOVNO PREVODE Ažurirao kadetoni - 01.Veljaca/Feb.2021 u 22:13 |
|
![]() |
|
Dee_Monk ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- Mutant X (2001-2004)
- Serija je na Engleskom - Postoje na engleskom (imamo ih u bazi) (Pored engleskog prevodi se mogu naci na Poljskom,Bugarskom...) - ![]() Ne postoji nijedna prevedena epizoda, serija ima 3 sezone (66 epizoda). Po meni serija je mesavina heroja (heroes) i andjela tam (Dark Angel)
Ažurirao Dee_Monk - 29.Sijecanj/Jan.2011 u 00:18 |
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
FEAR ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 17.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 12 |
The Defenders ( 2010)http://www.imdb.com/title/tt1592254/ -Originalni jezik je engleski -Postoji titl na engleskom i dve epizode su prevedene na hrvatski Ažurirao FEAR - 30.Sijecanj/Jan.2011 u 12:15 |
|
![]() |
|
bestlover ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 15.Rujan/Sep.2010 Status: Offline Points: 3 |
Dark Skies (TV Series 1996–1997)http://www.imdb.com/title/tt0115151/ Serija je na Engleskom
Postoji prevod na Finskom i par epizoda na Slovenackom Ažurirao Kampfar - 30.Sijecanj/Jan.2011 u 21:52 |
|
![]() |
|
zver2008 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 01.Travanj/Apr.2009 Status: Offline Points: 8 |
Odlicna japanska horor serija, za sve fanove Ringu (Ring) i Ju-On (The Grudge) serijala, ukupno ima 9 epizoda
Prayer Beads (2004)http://www.amazon.com/Prayer-Beads-Complete-Masahiro-Okano/dp/B000K7VL4W - originalni jezik filma: japanski - titla ima na engleskom i brazilskom |
|
![]() |
|
kizadorcol ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 23.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Patito Feo
2007-2010 http://www.imdb.com/title/tt1217518/ audio:Espanol Latino prevod...nema Ažurirao kizadorcol - 31.Sijecanj/Jan.2011 u 09:00 |
|
![]() |
|
stevapraca ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 05.Prosinac/Dec.2010 Status: Offline Points: 1 |
Walker, Texas Ranger (TV Series 1993–2001)IMDB :http://www.imdb.com/title/tt0106168/ Jezik : English Titlovi postoje na ovom sajtu, na nasem jeziku (srpskom) ali samo 2 sezone, a 3 i 4 sezona je na engleskom ,a ukupno ima 9 sezona Ažurirao stevapraca - 31.Sijecanj/Jan.2011 u 11:51 |
|
![]() |
|
luna77 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2010 Status: Offline Points: 1 |
El Internado- 2007-2010 Imdb:http>//www.imdb.com/title/tt1024810 Jezik: spanski Prevod postoji na srpskom do 5 serijala 5 epizoda ovde i na prijevodi. online. Ako je moguce naci prevod preostalih serijala makar i na engleskom pa cu ih ja prevesti. Edit: Razgovor prebačen na PM. Ažurirao Kampfar - 31.Sijecanj/Jan.2011 u 14:05 |
|
![]() |
|
zkarlov ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1200 |
Postavljen je prijevod za prvu epizodu. Edit: Notirano. ![]() Slučajno je ubačen eng. titl, ali sad je ispravljeno... moje isprike dvojici koji su dosad skinuli titl. ![]() Ažurirao Kampfar - 01.Veljaca/Feb.2011 u 11:54 |
|
![]() |
|
bajcesasa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 01.Veljaca/Feb.2011 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 1 |
Treba mi prevod na srpskom za top gear s16 e2
![]() ![]() Edit: Najbolje je da vidis po datumima prevoda ko se poslednji bavio Top Girom, pa da istog kontaktiras. Do tada, samo ubaceno na listu. Ažurirao Kampfar - 02.Veljaca/Feb.2011 u 03:31 |
|
![]() |
|
Bla bla ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2011 Status: Offline Points: 3 |
Da li neko moze da mi prevede ili ima titlove na srpskom jeziku za seriju The L word,ima prevod na engleskom ali ne i na srpskom!!! I i II serijal ima prevoda ali zato ostala 4 serijala ima na eng ali nisu lepo prevedeni!!!! Hvala
|
|
![]() |
|
peravr ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 04.Veljaca/Feb.2011 Status: Offline Points: 1 |
Treba mi prevod na srpski jezik za seriju Hawaii Five-0 2010 za epizode 14 i 15. Unapred hvala
-http://www.imdb.com/title/tt1600194/ Jezi: Engleski Ima a ubazi prevod: engleski |
|
![]() |
|
fel1x ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 04.Veljaca/Feb.2011 Status: Offline Points: 1 |
Ako sam pogresio sto postavljam u ovom podforumu, neka me neko ispravi ;)
1. Top gear (2008) - sezona 13 3. Engleski. 4. Da, na engleskom. Sve je uredno. Bitna je precizna potraznja. Hvala. Ažurirao Kampfar - 04.Veljaca/Feb.2011 u 17:36 |
|
![]() |
|
PentaGram ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 18.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Kragujevac Status: Offline Points: 18 |
Potrebni su mi sledeći titlovi na engleskom jeziku:
1. 5th Dimension (ne znam koja godina). 2. Nema ga. 3. Engleski. 4. Da, na srpskom. Ima šest epizoda, i svaka obrađuje posebnu temu. Nisu mi potrebni titlovi na srpskom, već na engleskom. Zahvaljujem se u napred. Edit: Pogledaj OVDE Ažurirao Kampfar - 06.Veljaca/Feb.2011 u 01:17 |
|
Ispovest Palog Anđela:
1. www.4shared.com/document/BS73XJaW/Theyann_PentaGram_-_Ispovest_P.html 2. www.okultopedija.iz.rs/Pocnimo/Strane/DKK/Knjige/Izpovest%20Palog%20Andjela/ |
|
![]() |
|
Sudo Simpson ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 14.Lipanj/Jun.2010 Status: Offline Points: 3 |
Pozdrav . Prevodi li neko ''Cheers'' od 5 serijala pa nadalje . Hvala
Cheers (TV Series 1982–1993)Možda ima prevode OVDESerija na Engleskom. Ažurirao Kampfar - 06.Veljaca/Feb.2011 u 01:15 |
|
![]() |
|
bangee ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 23.Rujan/Sep.2009 Status: Offline Points: 1 |
gde se moze naci prevod za seriju Hustle S07e4..hvala
Edit: Primio sam podatak da je ta epizoda emitovana 28januara na TV programu. Samim tim, sigurno će blagovremeno izaći prevod. Neću dodavati na listu pošto sigurno ima ljudi koji je prevode pa samim tim što je aktuelna, biće i prevedena u skorijem roku. Ažurirao Kampfar - 06.Veljaca/Feb.2011 u 01:53 |
|
![]() |
|
PentaGram ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 18.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Kragujevac Status: Offline Points: 18 |
Ne, nema ni tu... ![]() Ne znam onda kako da pomognem... Ažurirao Kampfar - 06.Veljaca/Feb.2011 u 17:30 |
|
Ispovest Palog Anđela:
1. www.4shared.com/document/BS73XJaW/Theyann_PentaGram_-_Ispovest_P.html 2. www.okultopedija.iz.rs/Pocnimo/Strane/DKK/Knjige/Izpovest%20Palog%20Andjela/ |
|
![]() |
|
edman84 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 10.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: srbija Status: Offline Points: 5 |
Trazim prevod za popularnu seriju Wizards of Waverly Place sezonu 4 za hd 720p SURFER
http://www.imdb.com/title/tt0799922/ - Serija je na Engleskom -Postoji titl na engleskom za nasao sam tri epizode Ažurirao edman84 - 06.Veljaca/Feb.2011 u 11:51 |
|
![]() |
|
shark ri ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 593 |
Tražim titl za 7sezonu Hustle 4 serija mi treba
Čitati prethodne postove. Već je dat odgovor. Serija je aktuelna trenutno. Ažurirao Kampfar - 06.Veljaca/Feb.2011 u 17:42 |
|
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com |
|
![]() |
|
edman84 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 10.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: srbija Status: Offline Points: 5 |
Trazim prevod za popularnu seriju Shake It Up! sezonu 1 za hd-720p.SURFER
Prvu epizodu sam preveo i postavio na sajt http://www.imdb.com/title/tt1661326/ - Serija je na Engleskom -Postoji titl na engleskom za sve epizode |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 338> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |