| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hector and the Search for Happiness (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hector and the Search for Happiness (2014)Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2014 u 12:01 |
Žanr: Avantura, Komedija, Drama Trajanje: 114 min Režija: Peter Chelsom Scenario: Maria von Heland, Peter Chelsom, Tinker Lindsay Glavne uloge: Simon Pegg ... Hector Rosamund Pike ... Clara Toni Collette ... Agnes Stellan Skarsgård ... Edward Jean Reno ... Diego Christopher Plummer ... Professor Coreman Barry Atsma ... Michael Opis: Hektor (Sajmon Peg) je uspešan mladi londonski psihijatar. Strpljiv je, pomalo ekscentričan, ali sluša svoje klijente i rado im pomaže. No, mnogi od ljudi koji mu dolaze nemaju nikakvih zdravstvenih problema: jednostavno su duboko razočarani svojim životima. Hektor ne može mnogo da im pomogne i zbog toga postaje potišten i umoran od svoje svakodnevice. Oseća se kao prevarant, savetuje pacijente, a ni sam nije iskusio život u potpunosti. Naoružan znatiželjom i hrabrošću, odlučuje da krene u pustolovinu svog života – isproba stvari koje nikad nije probao, poseti mesta koja nije posetio i pokuša da živi punim plućima. Na njegovom burnom putu, od Pariza do Šangaja, preko Afrike i SAD, predano će beležiti u svoj notes šta ljude zaista čini srećnim. Pokušaće da odgovori na brojna egzistencijalna pitanja, među kojima je i sledeće: „Da li je bitniji cilj ili put do cilja?“ Izvor: rts.rs |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2015 u 18:09 |
|
Prevod je najavio zaboravko2 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
zaboravko2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 05.Veljaca/Feb.2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 1650 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2015 u 18:45 |
|
Postavljen prijevod.
|
|
![]() |
|
Pera Kojot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 05.Listopad/Oct.2014 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2015 u 20:49 |
|
Hvala za prevod!!
I jos da kazem da je kod engleskog prevoda koji je postavljen za ovaj film izgleda greska, jer prevod koji skinem nije za ovaj film pa neka neko ovo proveri. Pozz!! |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2018 u 14:02 |
|
Konačno sam stigao posle par godina zakašnjenja da odgledam ovaj simpatičan i solidan film.
Ima tu nekoliko pop.psi. saveta, gledljiv, drži pažnju, pomalo predvidljiv kad je ljubavni deo u pitanju. Ipak vredi ga pogledati. Preporuka. Ps.IMDB trenutno kaže 7,0. Slažem se. Oko 7,1 nije preko toga. Ažurirao cersei - 26.Sijecanj/Jan.2018 u 17:41 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |