| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bitva za Sevastopol Aka Battle for Sevastopol (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
nesaparty
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 115 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bitva za Sevastopol Aka Battle for Sevastopol (2015)Objavljeno: 08.Svibanj/May.2015 u 19:44 |
|
Битва за Севастополь 2015 AKA
Bitva za Sevastopol 2015
Ljubav pod neprestanom neprijateljskom vatrom. Prijateljstvo sa Elenor Ruzvelt. Učešće i govor na konferenciji koja je mogla da promeni tok Drugog svetskog rata. Želja za životom i strah od gubitka voljenog. Istinita priča o Ljudmili Pavličenko, legendarnoj ženi-snajperistkinji! Vojnici su išli u bitku s njenim imenom na usnama. Neprijatelji su je nemilosrdno progonili. Na bojnom polju videla je smrt i pratnju, ali najviše je strahovala da će joj rat uzeti muškarca koga voli... Režija: Сергей Мокрицкий Uloge: Юлия Пересильд, Евгений Цыганов, Джоан Блэкэм, Никита Тарасов, Вилен Бабичев, Илья Прокопив, Сергей Анашкин, Александр Половец, Полина Пахомова, Сергей Бондаренко IMDB |
|
![]() |
|
nesaparty
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2012 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 115 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2015 u 07:06 |
|
Nadam se da će neko da prevede ovo...
|
|
![]() |
|
usketon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2015 u 20:06 |
|
I ja se nadam da ce neko prevesti ovaj film i bio bih vrlo zahvalon onome ko to uradi
< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
|
|
|
uske
|
|
![]() |
|
Gale
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Japan Status: Offline Points: 980 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2015 u 16:55 |
|
TITL
Ažurirao Gale. - 30.Svibanj/May.2015 u 16:55 |
|
|
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2015 u 21:04 |
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2015 u 22:50 |
|
Enemy At The Gates obozavam, nadam se da ce i ovo biti odlicno, hvala na prevod, gledam ovo obavezno.
Ažurirao icemaher - 07.Lipanj/Jun.2015 u 22:51 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2015 u 12:32 |
|
Iskreno, (samo po nazivu filma) ja sam prvo pomislio da je ovo novi ruski (Zapad bi rekao: propagandni) film o dešavanjima od 7.marta 2014. (poput onih filmova o Gruziji - USA i RUS produkcija) ali koliko se sećam nije bilo nikakve bitke 2014, ruska "maskirovka" i osvojeno/oslobođeno poluostrvo bez ispaljenog metka.
POSTER mi je sve u trenutku objasnio.
PS.naravno, obavezno ću ga gledati! HVALA TI Gale za prevod, siguran sam da je EXTRA odrađeno za 5 zvezdica. Od mene imaš unapred "zahvali".
PS.PITANJE: Naleteo sam na istoimenu seriju od 4xAVI epizode. => Bitva.za.Sevastopol.2015.Serial.WEBRip (2,32GB). Pretpostavljam da je to isto, samo što je iseckano kao serija. Ako je isto - da li može titl za 1CD da se adaptira za 4CD ??? Neko od onih koji su preveli film kao 1CD? Hvala na odgovoru. Pozdrav!
Mada ću imati i verziju filma za ovaj titl Galeta.
------------------------------------------------------------------- ЕДИТ: ТРЕНУТНО имам само ову скинуту мини серију тако да немам увид у то да ли је иста ствар у питању. ХВАЛА ти Ајсмахер!
ЕДИТ 2:И потпуно се слажем са тобом Ајсхамер за преклапање РУСКОГ преко ЕНГЛЕСКОГ у 21.веку. Мрзи их да залепе руски титл када се говори не-руски језик да се просечан руски гледалац не замори - онда су требали да синхронизују те делове на руски. Ažurirao Danilo-Naissus - 08.Lipanj/Jun.2015 u 13:18 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2015 u 12:46 |
|
Pa ako se sve isto desava i u filmu i u seriji, samo podelis prevod na odredjeno vreme dok traje epizoda i to je to. Skinuo sam 720p.WEB-DL.H264.AC3-EVO i nervira me sto kad pricaju nesto koje nije na ruskom odma ide dupli ruski glas, postoji li normalan snimak gde se cisto cuje kad neko prica na drugom jeziku?
Ažurirao icemaher - 08.Lipanj/Jun.2015 u 13:03 |
|
![]() |
|
ivan1962
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2017 u 23:35 |
|
kad odgledam...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |