Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoć oko titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoć oko titlova

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
rikelme33 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rikelme33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoć oko titlova
    Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2009 u 13:30
imam jedan problem molim pomoć tko zna,kada spržim divix film na cd naravno s titlom i stavim ga u divix player da ga gledam nemam nikako titlove,imam neki vivax ne toliko kvalitetan player ali nemogu nikako film koji sam spržio otvoriti titlove,neznam u čemu je problem,jel mi može netko pomoći,hvala...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2009 u 13:34
film i prevod stavis prvo u isti folder a potom i h i nazoves isto

tipa

Madagaskar.avi
Madagaskar.sub
to bi trebalo da upali

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2009 u 13:34
Na vrh
rikelme33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rikelme33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2009 u 13:54
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

kako se ubacuju titloviUputstvo za lepljenje prevoda ( DivX)

aj probati ću.....
Na vrh
rikelme33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rikelme33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2009 u 21:13
opet ništa,napravio sam kako si mi rekao,stvarno ne kužim,spržim film dobro ali nema titlova nikako,još imam na daljinskom od divix pleyera vivax gdje piše za titlove ali i kad to stisnem piše mi pristup nedozvoljen,jel zna netko da mi možda to kaže kako se radi sa titlovima,možda je greška kad pržim na neri ili nešto drugo,molim pomoć.....
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2009 u 21:43
A prikazuje li titlove na kompu?
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2009 u 22:43
a si ti siguran da to tvoje cudo cita prevode uopste

jesi li ikad gledao divx sa prevodom na njemu???

Na vrh
rikelme33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rikelme33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 21:17
na kompu kad gledam imam titl,kad ga spržim na cd ili dvd preko dvd playera nemam titlove,nisam još do sada gledao divix na njemu ali sam gledao neke druge filmove preko dvd-a....neznam koji je problem,probao sam i smanjiti brzinu prženje divixa ali opet nema titl,kad stisnem na daljinskom od dvd pleyera vivax tipku subtitel piše da trenutno nije dozvoljeno,nerazumijem nikako gdje griješim.....
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 21:26
pa na njemu si gledao do sad DVD filmove a to dugme je da se ubace prevodi iz dvd-a ili da se iskljuce

znaci proveri prvo da li ti uopste taj model pusta divx pa onda da nastavimo dalje

sem ako ovo nije neko zavlacanje sa tvoje strane pa se mi ovde glupiramo bezveze

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 21:36
Druze vidi ti ovde negde ako ima Firmware (Update) za njega
malo guglaj:

http://www.google.com/search?hl=en&q=vivax+firmware&btnG=Search&aq=f&oq=

Pa ako ne uspes ili ne kapiras bez uvrede vidi da ti neko to odradi, jer meni je on bio u rukama i imao sam slicnih problema sa njim, sto kaze kolega luka "cudo"

Na vrh
rikelme33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rikelme33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 21:58
on podržava divix,ja kad spržim film mogu gledati film na divix formatu ali nemam titl nikako
Na vrh
rikelme33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rikelme33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 22:04
dao sam prijatelju taj cd što sam spržio film da vidi jel imao on titl,nije ni on imao,znači da griješim negdje u prženju....
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 22:12
A jel ti prevod istog imena kao i film, mislim sad ponavljam pitanja,
i da li je ekstenzija .srt?
ako ne, kucaj u google search:
Download update ili firmware pa taj i taj model, obicno imas to u katalogu ako ne vidi na pozadini player-a.
Znaci Vivax pa model u slovo i broj tacno pa ako nadjes skini, odzipuj ili odraruj, trebalo bi da bude uglavnom dva mala fajla, narezi ih, moze i RW ubaci u player, on sam prepozna da je to update i pritisni enter ili play, ne znam daljinski kakav je i cekaj...
kada odradi to restartuje se kao PC, komp...
kada vidis da pocne da se ponovo pali odmah izvadi cd da ne bi opet poceo ceo proces,
i to je to, ostalo su podesavanja u meniju..
Ako nema update za njega onda ti je star ili nekomercijalan Player,
eto.. ne znam kako drugacije da ti pomognem, ili zovi kao sto sam te vec savetovao nekoga ko se kapira u to, inace prosto i dva minuta posla.

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 22:15
Ja sam ti napisao ono sto znam i mislim dovoljno pomogao,
Ne mogu vise, sorry!

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 22:20
Stavi subtitl ispred filma u folderu
Na vrh
rikelme33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rikelme33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 22:22
napravio sam sve kako si mi rekao prvi put,titl je srt,napisao sam sve točno ime filma i titl i opet ništa,kako onda nema ni prijatelj na svome dvd pleyeru titl njegov je mislim neki dvd samsung,jel postoji mogučnost kod prženje da negdje griješim na neri.....stavim film i titl u isti folder prebacim cijeli folder u neru idem na make data cd i burn i to je to....ali titl nigdje,ovo što si mi napisao to se ne kužim,hvala ti na pomoći nemoj da te toliko zamaram s tim,vidjet ću s nekim koji se kuži u to....
Na vrh
rikelme33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rikelme33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 22:24
misliš da će to upaliti ako stavim subtitl ispred filma....
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 22:32
Originalno postovano od strane rikelme33 rikelme33 piše:

dao sam prijatelju taj cd što sam spržio film da vidi jel imao on titl,nije ni on imao,znači da griješim negdje u prženju....

Boli Neru briga što je titl, a što film. Ako će nešto krivo zapržiti, onda je to film koji se nalazi na 99,9% cd-a, a ostatak otpada na titl od 50 KB. Drži se provjerenog. Titl i film moraju imati isto ime, najbolje je da je titl u.sub ili .srt formatu i provjeri postavke u playeru.
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 22:44
Ja sam imala isti problem i tako sam ga riješila.
Oprosti htjela sam pomoći
Na vrh
rikelme33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rikelme33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2009 u 23:09
a gdje da gledam postavke,jel u menu gdje piše jezik pa onda ideš na titl i tamo se podesi engleski,fra,njem,srbski,croatia i automatski,gdje trbam staviti na croatian ili,tamo sam isto sve isprobao....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.