Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Francuski filmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Francuski filmovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dusica Lagrande View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dusica Lagrande Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Francuski filmovi
    Objavljeno: 04.Svibanj/May.2017 u 21:51
Zdravo svima,
veliki sam filmofil te godinama već koristim titlove sa ovoga sajta. Volim i francuske filmove a mislim da dosta znam i francuski te sam odlučila da spojim moje dve ljubavi i da se oprobam i u prevodjenju. Ako ima još sličnih meni volela bih da me kontaktiraju da razmenimo neka iskustva. 
Veliki pozdrav, 
Dušica Lagrande :)
la vie est belle
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2017 u 22:06

dobrodosle

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2017 u 22:42
dobrodosledobrodosle
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2017 u 22:45
dobrodosledobrodosledobrodosle
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2017 u 09:10
titloviekipadobrodosle
Jedna Francuskinja vrijedi 10 Engleza, među titlerima. 

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dusica Lagrande Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2017 u 13:31
Hvala svima na dobrodošlici :)

la vie est belle
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2017 u 13:41
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dusica Lagrande Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2017 u 21:34
TNX
la vie est belle
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2017 u 21:54

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dusica Lagrande Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2017 u 21:12
Hvaaaala
la vie est belle
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2017 u 11:03
Neka i sa zakašnjenjem, evo da i ja poželim dobrodošlicu Smile

Mislim da će svaka pomoć oko prevoda francucuskih filmova biti od ogromnog značaja. Pored toga što je to sigurno najveća/najplodnija evropska produkcija, mnoge druge države francuskog govornog područja su takođe svakom godinom sve učestalije na tržištu. Od Afrike pa sve do naših starih znalaca, belgijske braće Dardenne. Ruku na srce, ja sve te filmove gledam sa engleskim titlom, no često nailazim na upadljivo besmislene rečenice kod prevoda (sa francuskog na engleski, gde često pomislim da ti prevodioci ne poznaju dobro ni jedan od tih jezika LOL), te bi i meni više preciznosti u domenu prevoda bilo neprocenjivo. Smile

No, i bez svega toga, dobrodošla Smile
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2017 u 11:34
Tooo Dusica draga (to je iz Gruntovčana),svaki francuski prevoditelj je šake zlata vrijedan.Zato puno sriće i puno vrimena ti od srca želim u prijevodima.Kako su već naveli memberi prije mene,Francuska kinematografija je br. 1 u evropi a i šire.Zato od sveg srca želim ti dobrodošlicu na TDC.
Everything is a joke !
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.