Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bitva za Sevastopol Aka Battle for Sevastopol (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bitva za Sevastopol Aka Battle for Sevastopol (2015)

Bitva za Sevastopol

Bitva za Sevastopol (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Snajperistica

Godina:

2015

Žanr:

biografski, drama, akcija, ljubavni, ratni

Trajanje:

110 min

Režija:

Sergey Mokritskiy

Scenarij:

Sergey Mokritskiy
, Leonid Korin
, Egor Olesov
, Maksim Budarin
, Max Dankevich
, Leonid Korin

Glavne uloge:

Stanislav Boklan
  >  Otets Lyudmily
Sergey Barkovskiy
  >  Admiral Oktyabrskiy
Joan Blackham
  >  Eleanora Ruzvelt
Vitaliy Linetskiy
  >  Mayor KMB
Alla Sergiyko
  >  Mat Lyudmily
Oleg Vasilkov
  >  Makarov
Evgeniy Tsyganov
  >  Leonid Kitsenko
Valeriy Grishko
  >  General Petrov
Anatoliy Kot
  >  Nikolay
Nikita Tarasov
  >  Chopak
Sergey Puskepalis
  >  Komandir
Dmitriy Lalenkov
  >  Osobist
Yuliya Peresild
  >  Lyudmila Pavlichenko
Gennadiy Chentsov
  >  Komissar
Stanislav Boklan
  >  otets Lyudmily
Polina Pakhomova
  >  Masha
Natella Abeleva-Taganova
  >  Sonechka
Aleksandr Denisenko
  >  Vadim
Vilen Babichev
  >  Fima
Sergey Bondarenko
  >  Soldat
Sergey Anashkin
  >  Nemetskiy soldat
Vladimir Lilitskiy
  >  Grisha
Svetlana Osadchenko
  >  Devochka-chtets

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bitva za Sevastopol Aka Battle for Sevastopol (2015)
    Objavljeno: 08.Svibanj/May.2015 u 19:44
Битва за Севастополь 2015 AKA

Bitva za Sevastopol 2015

Ljubav pod neprestanom neprijateljskom vatrom. Prijateljstvo sa Elenor Ruzvelt. Učešće i govor na konferenciji koja je mogla da promeni tok Drugog svetskog rata. Želja za životom i strah od gubitka voljenog. Istinita priča o Ljudmili Pavličenko, legendarnoj ženi-snajperistkinji!

Vojnici su išli u bitku s njenim imenom na usnama. Neprijatelji su je nemilosrdno progonili. Na bojnom polju videla je smrt i pratnju, ali najviše je strahovala da će joj rat uzeti muškarca koga voli... 

Režija: Сергей Мокрицкий

Uloge: Юлия Пересильд, Евгений Цыганов, Джоан Блэкэм, Никита Тарасов, Вилен Бабичев, Илья Прокопив, Сергей Анашкин, Александр Половец, Полина Пахомова, Сергей Бондаренко

IMDB

Na vrh
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2015 u 07:06
Nadam se da će neko da prevede ovo...
Na vrh
usketon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj usketon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2015 u 20:06
I ja se nadam da ce neko prevesti ovaj film i bio bih vrlo zahvalon onome ko to uradiSmile < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332etdefender/huidhui.js?0=0&0=0&0=0">
uske
Na vrh
Gale View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2015 u 16:55
TITL

Ažurirao Gale. - 30.Svibanj/May.2015 u 16:55
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2015 u 21:04

Lična ocena 10.

Mnogo mi se dopao...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2015 u 22:50
Enemy At The Gates obozavam, nadam se da ce i ovo biti odlicno, hvala na prevod, gledam ovo obavezno.

Ažurirao icemaher - 07.Lipanj/Jun.2015 u 22:51
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2015 u 12:32
Iskreno, (samo po nazivu filma) ja sam prvo pomislio da je ovo novi ruski (Zapad bi rekao: propagandni) film o dešavanjima od 7.marta 2014. (poput onih filmova o Gruziji - USA i RUS produkcija) ali koliko se sećam nije bilo nikakve bitke 2014, ruska "maskirovka" i osvojeno/oslobođeno poluostrvo bez ispaljenog metka. POSTER mi je sve u trenutku objasnio.
PS.naravno, obavezno ću ga gledati!

HVALA TI Gale za prevod, siguran sam da je EXTRA odrađeno za 5 zvezdica. Od mene imaš unapred "zahvali".

PS.PITANJE: Naleteo sam na istoimenu seriju od 4xAVI epizode. => Bitva.za.Sevastopol.2015.Serial.WEBRip (2,32GB). Pretpostavljam da je to isto, samo što je iseckano kao serija. Ako je isto - da li može titl za 1CD da se adaptira za 4CD ??? Neko od onih koji su preveli film kao 1CD? Hvala na odgovoru. Pozdrav!

Mada ću imati i verziju filma za ovaj titl Galeta.
-------------------------------------------------------------------
ЕДИТ: ТРЕНУТНО имам само ову скинуту мини серију тако да немам увид у то да ли је иста ствар у питању. ХВАЛА ти Ајсмахер!

ЕДИТ 2:И потпуно се слажем са тобом Ајсхамер за преклапање РУСКОГ преко ЕНГЛЕСКОГ у 21.веку. Мрзи их да залепе руски титл када се говори не-руски језик да се просечан руски гледалац не замори - онда су требали да синхронизују те делове на руски.

Ažurirao Danilo-Naissus - 08.Lipanj/Jun.2015 u 13:18

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2015 u 12:46
Pa ako se sve isto desava i u filmu i u seriji, samo podelis prevod na odredjeno vreme dok traje epizoda i to je to. Skinuo sam 720p.WEB-DL.H264.AC3-EVO i nervira me sto kad pricaju nesto koje nije na ruskom odma ide dupli ruski glas, postoji li normalan snimak gde se cisto cuje kad neko prica na drugom jeziku?

Ažurirao icemaher - 08.Lipanj/Jun.2015 u 13:03
Na vrh
ivan1962 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan1962 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2017 u 23:35
kad odgledam...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.