| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Subtitles |
The Master (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Rea
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Pogledaj titlove
Titlovi staff
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: BiH Status: Offline Poruke: 6092 |
Citiraj Odgovor
Tema: The Master (2012)Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2012 u 22:31 |
|
|
|
||
|
||
|
|
||
![]() |
||
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi postove člana
Pogledaj titlove
Moderator
Doca Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Rača-Kragujevac Status: Online Poruke: 3553 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 00:18 |
|
|
Prevod najavio kolega jovandekab
|
||
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi postove člana
Pogledaj titlove
Moderator
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Poruke: 12032 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2013 u 11:49 |
|
|
Još jedna izvrsna studija karaktera iz ruku Paula Thomasa Andersona. Mentalno nestabilan bivši mornar, u bijegu od problema u koje se uvalio prilagođavajući se poslijeratnom životu na kopnu, igrom slučaja završi na brodu u vlasništvu karizmatičnog vođe kulta, po mom mišljenju jednako mentalno nestabilnog. Njihova međusobna interakcija i kemija vodi obojicu na put do spoznaje samih sebe i daje nam brilijantan presjek mentalnog sklopa jednog vremena...
U glumačkom smislu, Philip Seymour Hoffman solidan, Joaquin Phoenix izvanredan... |
||
![]()
|
||
![]() |
||
Kneginja
Profil člana
Pronađi postove člana
Pogledaj titlove
Administrator
aka. Klekinja Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Poruke: 7549 |
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2013 u 17:50 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
||
![]() |
||
Filaret
Profil člana
Pronađi postove člana
Pogledaj titlove
Senior translator
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2013 u 04:28 |
|
|
Postoji u Americi uopšte, a posebno u Holivudu, tendencija trivijalizacije psihologije i njeno svođenje na neku vrstu sanovnika gde ukrstiš ulaze i nađeš rešenje za problem. Takva instant rešenja nude i nova verovanja, sekte i kultovi, uključujući i famozne sajentologe.
Čovek nađe (ili ga nađu) utočište, zaista nađe sebe u okrilju kulta, postaje prvo vernik pa zaluđeno pseto koje kako vidimo na kraju nije u stanju ni da pobegne, ma koliko želelo. Vođa je onaj koji samo donese lanac, pas ga sam stavlja oko vrata. Za moj ukus plitko i nedorečeno, nepotrebno insistiranje ne fizičkim reakcijama psihički porobljene ličnosti i hipertrofiran, gotovo idolatrijski prikaz gole moći i manipulacije.
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |