| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 929930931932933 1635> |
| Korisnik | |
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2017 u 13:50 |
|
robin
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2017 u 13:53 |
|
Ažurirana tabela.
![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 20.Srpanj/Jul.2017 u 13:54 |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2017 u 14:42 |
|
OK, ako se zbrojite do petka i ako vas ima dosta, počet ćemo u subotu u 21 h.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2017 u 14:50 |
|
Hvala bata Tihi.
Molba za sve da se prijave na vreme / potvrde svoju raniju prijavu ili blagovremeno otkažu svoju prijavu ako je došlo de neke promene. Ako se skupimo - super, ako ne - biće nove prilike kad-tad, u Avgustu, Septembru, Oktobru,... 2017.god. Ažurirao Danilo-Naissus - 20.Srpanj/Jul.2017 u 14:51 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2017 u 17:39 |
![]() |
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 05:55 |
|
Igram
|
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51186 |
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 09:27 |
|
I ja, pa kad bude
|
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 14:11 |
|
Info: poslao sam PP Edenu, Sub.Fanu i Ispravljaču da potvrde ili otkažu svoje prijave. Videćemo do ponoći da li imamo ili nemamo kvorum za novu partiju od sutra.
![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 14:25 |
|
Naravno i svi oni koji još nisu na spisku prijavljenih a žele da se druže i zabave u kultnoj forumskoj igrici mogu da se prijave do ponoći.
* nove prijave ne važe posle 00:01h. ** poziv važi i za bivše i za buduće Seljane našeg i vašeg "Sela nadomak šume". PS.bata Tihi, zamolio bih te da narednu ili neku od narednih epizoda smestiš u serijal/roman "AMERIČKI BOGOVI". Ima tu puno interesantnih likova + malo da izreklamiramo ovu seriju i u Selu. Nekako sam sve vreme Hogara Strašnog zamišljao kao gospodina Sredu. Ps2.ostao mi je samo Epilog na kraju knjige. Možda najbolje u neku partiju sa 2-3 Vukodlaka. ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 21.Srpanj/Jul.2017 u 14:34 |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 14:35 |
|
Ja mislio da ovo OK znači da se podrazumeva da taj član učestvuje, pa zato nisam ništa napisao.
![]() Evo piši CHECK i kod mene.
|
|
![]() |
|
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3022 |
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 15:20 |
|
Igram igram
|
|
![]() |
|
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 15:39 |
|
Igram i ja
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 16:20 |
|
8 potvrđenih prijava. Hvala svima na učešću.
Ostaje samo da li će nam se još neko pridružiti do ponoći. Ps.Cerseeeeiiiiii ! ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 21.Srpanj/Jul.2017 u 16:20 |
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 19:21 |
|
Jbg...nema više mb na mobu,wifi mi još nisu pribacili na novu adresu tako da se neću imat odakle spojit na net... sorry ljudi
|
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 09:53 |
|
Imam net! Možemo se igrat
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 21:08 |
|
- Za mladence! – ustao se Robin Laden, kum, i visoko podigao tko zna koju već čašu večeras.
Tu su se svi ustali s podignutim čašama očekujući govor i zdravicu, ali Robin se nije mogao sjetiti ničega pametnoga pa je samo naiskap ispraznio čašu.
- Imali stotinu djece i živjeli deset godina! – pokušao se dosjetiti na brzinu Pravdomir Isić, rođak mladoženje Danila, inače – što je očito – ima malo problema s disleksijom.
Tu su se sve čaše još jedanput ispraznile uz kikotanje mladenaca – Danila Lovoperića i Ane, sada već, Lovoperić.
Danilova tetka, Ljubica Slatkozubić, nije uopće obraćala pozornost na ništa osim na kolače i torte i u tome se izvrsno nadopunjavala s Aninom rođakinjom po stričevom tetku od babinog ujaka Bonkom Slatkosmazovski.
I baš tada su u vatrogasni dom, gdje su se gostili, utrčali su rođaci iz Njemačke – Borut Einz i Detlev Subtitelhoch – koji je nosio komad roze krvave majice s natpisom „Žtem Robi“.
I prije nego su stigli išta reći, Robin je istrčao van znajući da je to majica njegove supruge Cersei.
Ubrzo su svi došli do mjesta tragedije – žbunja i grmlja gdje su ležali Cerseini ostaci.
- Neeeeeeee! – zavapio je Robin pavši na koljena – A lijepo sam joj rekao da opere suđe prije nego krenemo u svatove! Koliko si mi posla ostavila, nesretnico! – jecao je on, a onda se srušio od suza i bola sjetivši se da ni donje rublje nije oprano….
1 vukodlak, 1 vidovnjak, 1 izdajnik.
Vidovnjak se može odmah javiti, a glasovi do sutra u 22 h. |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 21:46 |
|
Dobro da imam alibi, uvijek je muž prvi na udaru
![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 21:48 |
|
Kakva priča. Svaka čast bata Tihi, slatko se ismejah.
Ro bin Laden i naša draga Cersei - koji par. Draga moja Ana Lovoperić, "ubi tu Gaia, ego Gaius". ![]() |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 21:51 |
|
Eh da, tuga me shrvala, pa nisam stigao reć očito: nisam vukodrek!! dok sam ja mirno ispijao tko zna koju čašu, netko šmrc je ubio moju voljenu žab...ovaj suprugu
. Pokoj joj duši, o mrtvima sve najbolje, no noćas moram rasprostjet malo češnjaka oko kreveta. Za svaki slučaj. kaka je bila naopaka, neb se čudio da se vrati.. Promijenjena![]() |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2017 u 21:53 |
|
Mladoženja se otkrio
Eno vukodreka kako se smije u kutu njegova posta![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 929930931932933 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |