| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 919920921922923 1635> |
| Korisnik | ||
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3022 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 20:57 |
|
|
Evo mene ako nisam zakasnio
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 21:09 |
|
|
Verujem da nisi. Ako treba pomeriće bata Tihi početak partije za kasnije.
Cersei ili Bojana za 2 Vukodlaka, ali čisto sumnjam da su FREE. No, nikad se ne zna. Možda se i desi Čudo. Možda neko treći upadne. Ps.HVALA dragi Komšija što si nam se pridružio, biće ovo lepa partija čini mi se. ![]() |
||
![]() |
||
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 21:13 |
|
|
Pa ja nisam ni svracao ovde posto sam mislio da ga tupite u Ukletoj kuci da prostite
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 21:25 |
|
|
Analogno "Kući" neko bi umesto 3 poteza "Sever, sever, sever" napisao "Eden, eden, eden". (npr)
* šalim se, naravno.
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 21:30 |
|
|
Legenda kaže: Kad se tri puta izgovori/napiše Njegovo ime, On dolazi.
![]() I evo me.
![]() Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 10.Srpanj/Jul.2017 u 21:30 |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 21:43 |
|
![]() |
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 21:58 |
|
|
Kraj školske godine i još jedna generacija đaka napušta Srednju školu „Josip Broz Titl“, a njihovi profesori smišljaju kamo će na sindikalni izlet. Znamo da su u prosvjeti svi puni para k'o jagoda koštica pa i ne čudi ovakva rastrošnost…
I tako je pala odluka da svi profesori, na čelu s direktorom škole SteFanom Subtitlićem, krenu na ljetovanje iz Titl Vakufa do 5 km udaljenih Titlovaca i Nacionalnog parka Zekanova šuma.
Kamp prikolice i bungalovi već su ih čekali, a paštete i ostale konzerve bile su u torbama naših prosvjetnih radnika koje je Tonko Kada, u autobusu „Titltransa“, dovezao do odredišta. Tonko, inače šofer školskog autobusa, odlučio je i sam priključiti se ovom elitnom odmoru.
Profesor tehničkog odgoja Robi Pilogudić već je izvadio svoje gusle i počeo parati uši ispred kampera. Naime, dotični je patio od opsesivno-kompulzivnog poremećaja i ako mu u rukama nije već bila pila, morale su biti barem gusle.
Profesor Eden Njuejdžerić, filozofija i logika, ujedno i prvi svećenik pomodarske Crkve Vukologije, škropio je izletište svetom vodom i mrmljao neke čarobne riječi: „Abrakadabra, ćiribućiriba, šiliššpiliš, samantafokssabrina….“
Profesor Danilo Nasilni, fiskultura, i profeosr Veljko Polihogaristor, historija i geografija, dijelila su manju kamp prikolicu, a i kutiju „Malogbore“ – jer što je profesor TZK bez cigarete u ustima?
Bungalov je pripao profesoricama. Prof Ljubica Falsch, muzički i voditeljica vanškolskih aktivnosti za breakdance, profesorica Ana Špediterić, školska pedagogica i profesorica matematike i fizike, i profesorica Emanueboniela Kristel, biologija i seksualni odgoj.
A onda su shvatili da nedostaju profesori Iro Muć, kemija, i Nebojša Poliglotić, titlovački jezik i književnost, ali krik, niti deset minuta kasnije, razriješio je i taj misterij…
Ostaci navedene dvojice nađeni su kraj poljskog WC-a.
I što da hrabri prosvjetni radnici sada rade? Pobjegnu? Jave policiji? Jok! Ta imaju oni posla tijekom školske godine i s gorim čudovištima od jednog vukodlaka!
Vidjet ćemo čiji vuk crnu ovcu prede ili kako to već ide!
1 vukodlak, 1 vidovnjak, 1 izdajnik
Glasovi do 22, vidovnjak se može odmah javiti. |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 22:06 |
|
|
Sorry - nisam vidio Ispravljača. Žalim, ali uloge sam podijelio...
![]() |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 22:17 |
|
|
Napokon i ja u profesore
Ajd nek bude.Žao mi je što nam je Iso kasno došao, jbg. druže, drugi put. ![]() |
||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 22:31 |
|
Ubaci ga u fazonu "last minute", šteta da ne putuje. ![]() Pohvala za preglednije pisanje. Sad je lakše ući u "dosije".
No comment! Svaki komentar bi bio nekulturan i vulgaran. ![]() ![]() Ažurirao kadetoni - 10.Srpanj/Jul.2017 u 22:36 |
||
|
|
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 22:46 |
|
|
profesorica
Emanueboniela Kristel, biologija i seksualni odgoj.
![]() ![]() Tko to nami djecu uči istospolnim zajedni cama Koja ekipa, jedino ja nisam sumnjiv. Ovi Nasilni i ovi pop Vokologije, bar je jedan vukodrek oops ima samo jedan??? Ondak je jedan od njiha![]() |
||
![]() |
||
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 22:51 |
|
|
Juu kakva ispala
![]()
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 22:55 |
|
|
Može Ispravljač da preuzme moju ulogu ako želi da igra i ako Tihi dozvoljava.
|
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 23:00 |
|
|
A neka, neka, samo se vi igrajte, sledeca partija, nigde se ja ne zurim
Ne bih da preuzimam ulogu dlakavog ![]() Ažurirao Ispravljac14 - 10.Srpanj/Jul.2017 u 23:04 |
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 23:07 |
|
|
Priča je za 5+ Tihi
Moj naklon A sad u lov na dlakavce!!!
|
||
![]() |
||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 23:10 |
|
Nema te u kafani pa sad da se izvinem ako sam ispala gruba. Mada nisam verovala da se tako brzo ljutiš. Sorry. |
||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 23:12 |
|
|
Nisam ljut, samo sam dosadan..
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 23:41 |
|
|
Šteta dragi Komšija što te nema u Selu. Mogao je bata Tihi da te ubaci i opet podeli karte, čak i iste, ali odlika sudca na tekmi je prva i poslednja. Tako da poštivam odluku linijskog arbitra, kasna prijava + lepo je napomenuo i podvukao... do 18h.
Hvala Tihi na odvojenom vremenu, kreativnosti i energiji, za novu partiju Sela. * isto sam pomislio što i Hogar ali znam da Edi ne bi to prihvatio.
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 23:42 |
|
Ovo Robine da računam kao tvoj glas ? Podvučeno i obojeno žutim.
|
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51176 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 23:59 |
|
|
Ovo će baš biti lajanje na zvezde
![]() Ne, nisam vuk. Ako ne verujete, proverite, ali nemoj da vam posle bude - šta sam vam rekla... |
||
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 919920921922923 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |