Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Selo nadomak Irine kavane
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Selo nadomak šume
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaSelo nadomak šume

Odgovori Odgovori Stranica  <1 892893894895896 1635>
Korisnik
Poruka
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 13:57
Ko je ZA da u prvom krugu linčujemo "dežurnog krivca" ???    

* 11 gnevnih seljana (prim.prev.)    

Ažurirao Danilo-Naissus - 30.Svibanj/May.2017 u 14:01

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 14:33
Počeli su da me ubijaju i pre zvaničnog početka linča.
Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 14:50
Edene prošlu si partiju zamalo preživio
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 15:36
Ali ipak nisam.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 17:56
Rekoh da vidim ko će da se prepozna ko "dežurni krivac".   
Ima nas više dragi Edene.    

2 Vukodlaka. Biće ovo vrlo interesantna partija i teška, istovremeno.    

Ko preživi pričaće. Vukodlaci su zabeležili 3 uzastopne pobede, vreme je da Seljani uzvrate.        .... isto merom.     

Hvala našoj dragoj Cersei što se igra sa nama i pored puno obaveza.     

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 18:47
Jedno je sigurno u Selu. Vidovnjak će biti linčovan pre nego što stigne dvoje ljudi da proveri. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 19:10
Ja sam mislio da će odmah da te poslušaju kao autoritet dragi Hogare, kad ono međutim....   

Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 19:11
Kad je izdajnik odradio svoje
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 21:48

Dvije stvari užasavale su stanovnike staračkog doma „Jedan manje“ – svaki puta kad bi u „Dnevniku“ čuli „penzija“ (jer to je značilo da se opet smanjuje) i sirena Hitne pomoći – što je značilo da je netko od njih umro (obično su provjeravali svatko sebe da budu sigurni jesu li još živi).

No, ova jutrošnja sirena bila je malo drukčija, a onda se za njom čula i ona poznata – od Prve pomoći. Kako se ispostavilo, prva sirena bila je policijska, a razlog njihova dolaska postao je jasan kad su počeli provirivati iz svojih soba i iz dnevnog boravka, što oslanjajući se o hodalice, štake ili u punom gasu u kolicima – Iro Štašpopit, mladac među njima s nepune 104 godine bio je iznesen na nosilima. Ili bar ono što je od njega ostalo.

-          Turci! Vratili su se! – uzmahao se sa svojim štapom kaplar Danilo Solunkrfski, 142 godine stara junačina koja je vidjela sve bitke (iz sigurne udaljenosti kuhinje u kojoj je gulio krumpire).

-          Ma kakvi Turci! Nema ti njih više! Izumrlo to zajedno s dinosauri. – u kolicima je kraj njega sve promatrao pop Subtitlivoje koji je sada, pod svoje stare dane, u 152. otkrio da postoje i druge knjige osim Biblije.

Kao da im se baš i ne žuri, nosila su polako niz hodnik, vukući noge, iznosili dva debela policajca. Upravo zbog te sporosti uočile su ih stanarke doma – koje su baš raspravljale o hobijima i akko bi trebale pokrenuti cheerleaders skupinu. Ana Graničnik, penzionirana vozačica bagera, maramicom je brisala suze i razmazala šminku po licu. Ne baš ugodan prizor za jednu gospođu od 111.  Bondiana Jones, profesorica arheologije (129), s profesionalnom je ozbiljnošću promatrala cijeli taj spektakl dok je Ljubica Blitz (140), čak i okinula dvije-tri fotke s mobitelom – nikako da se navikne da više nije fotoreporter.

-          Curke! Našla sam nam super tange za cheerleaders kostime! – čulo se iz sobe gdje je ostala Cersei Rešt (133), nekadašnja čuvarica zatvora.

I dok su se one povukle u sobu isprobavati kostime, nosila su se na hodniku mimoilazila s članovima obtelji Topalović. Najmlađi, Eden (97), još vijek student prometa, gurao je u kolicima svoga djeda Kadentonija Topalovića (150), konjopotkivača majstora za sve poslove – od prije 1800-ih – kraj kojega je o štap naslonjen stajao Edenov otac i Kadentonijev sin Hogar Topalović (124), baletni koreograf.

-          Oš'o je na samom kraju svoga života. – procijedio je tužno Kadentonije dok su prolazili s Irom kraj njega.

Pogledom su ispratili povorku sve do izlaznih vrata, a tamo su na stepeništu, u svojim kolicima, sjedili Ispravljohotep III. (155), nekadašnji faraon Titlvakufistana, koji je abdicirao u korist svog prapraprapraitdunuka, i njegov stalni kompanjon u ispijanju „Grobarovog Gorkog“ (najpopularnije pivo u „Jedan manje“) Robin Bin-Recycle (134), šef gradske čistoće. Taman kad su Irin leš ubacili u kombi, njih dvojica podigli su boce, kucnuli se i ispili za pokoj duše.

Nitko od ovog veselog društva nije znao (a da ste im i rekli, zaboravili bi za 5 minuta) kako se u njihovom veselom pogreb… staračkom domu kriju divlje zvijeri, likantropi, štoviše.

2 vukodlaka, 1 vidovnjak, 1 izdajnik i 7 senilnih seljana.

Vidovnjak se može odmah javiti.

...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 22:23
Ode naš dragi Iro Štašpopit, a nije mi vratio onih 1.000 kuna što sam mu ih pozajmio na prošlom "bingu".          Jel' netko video moju "gusku" ???      

Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 22:25
Šta ovo piše dole? 2 vukovca, 1 prirodnjak, 1 izgnanik i 7 sebičnih serdara? Kakav je, bre, ovo spisak?metuzalem
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 22:30
Stavi naočare Hogare. Naočare, kažem. Na drugo uvo da ti pričam. Stavi naočare deda Hogare.      

* kad listaš Playboy bolje vidiš.     

Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 22:32
U Plejboju ne čitam slova. I ništa nije sitno.

LOLLOLLOL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 22:41
I ne gledaj "piletinu" u Domu.         Ne, nemamo pile za večeru, nego ne gledaj onu 111-godišnjakinju.     
Vozila je bager ranije, može da nas obojicu pojede za doručak.     Vi baletni koreografi žensko uvek vidite u baletankama, kombinezonu i onim... oko struka.   

Ps. I jel' neko video moju "gusku" ???

I za zapisnik: ne cimam se ja na reč "penzija" i na sirene već na druge četiri reči: političar, izbori, premijer i izabrani predsednik. Na ovu prvu se upišam a na ovu zadnju totalno se uneredim.    

Ažurirao Danilo-Naissus - 31.Svibanj/May.2017 u 10:12

Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 22:47
Kakvu bre "rusku"? Šta je bilo? Je l' ti neko uzeo rusku salatu? A meni to nisu dali za ručak, jeCensoredem li im krušnu mrvu zlikovačku!metuzalem
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 22:56
-Ruska, ruska zima kažeš. Jeste, sećam se te ledene 1948, ja na granici, nestao krompir a Sovijeti navodno samo što ne napadnu. Ceeeeeeo dan smo izmeštali nekoliko skladišta na drugu lokaciju a posle par dana je stigla naredba da sve vratimo nazad jer je vezista pogrešno pročitao telegram.     

Lako je tebi Hogare, vas Topalovića ima najviše ovde, a deda Kadetoni još vidim može. Kupuju mu čukun unuci vijagru pa je Eden krijumčari i prodaje po Domu.    

Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 22:59
Šta'š, mora student od nečega da plati sve troškove. Nego mi ova od 133. leta mnogo nešto bacila oko na njega. Ako opet obnovi godinu jer je jurio matorke, zabraniću mu i telefon i telegram, pa čak i pisma.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 23:07
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

a deda Kadetoni još vidim može bez vijagre 

Šta ću, moram ja kad mi je sin baletan.   LOL
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 23:11
Onakav sam kako si me vaspitao. Mama je lepo htela da budem drvoseča, a ti si zapeo: "Ne, moj sin će biti umetnik".
Baš zbog tog tvog pritiska sam onog mog sina pustio da radi šta hoće, a on odabrao da bude večiti student.metuzalem

Ažurirao Hogar Strašni - 30.Svibanj/May.2017 u 23:11
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 23:11
Ćuti, mlado dete, uzbujali hormoni na tatka i dedu. Dok ne počne da juri onu fotoreporterku na koju je Kadetoni odavno bacio oko - biće dobro. Ubio bi ga Toni ko vola u kupusu.     To mu je prva simpatija.    

* a domska legenda kaže da ti je sin vrlo obdaren i da nema žensko ispod 100 godina sa kojom nije bio.     

Ps.opasni ste vi Topalovići. Nije ni čudo što mu škola ne ide. "Ljubav jaka nije za đaka, stalno ga muči i ne da mu da uči" - što piše u školski bukvar.        

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 892893894895896 1635>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 2,238 sekundi.