| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 867868869870871 1635> |
| Korisnik | ||
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3022 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 01:38 |
|
|
Pa sad li si se setila da se oglasis kad smo trazili pomoc oko prevoda u onoj drugoj prostoriji...ccc tebe da pozove neko hitno u pomoc, umro bi covek
Ažurirao Ispravljac14 - 13.Svibanj/May.2017 u 01:45 |
||
![]() |
||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 09:28 |
|
|
Pa dala sam i tamo predlog, naravno kasno, ali kako kažu bolje ikad nego nikad...
![]() |
||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
||
![]() |
||
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3022 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 12:42 |
|
|
Kasno Marko na Kosovo stiže
|
||
![]() |
||
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 16:05 |
|
|
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 17:30 |
|
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 18:49 |
|
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 19:55 |
|
![]() Pravimo meksički talas, je l' da?
|
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 22:58 |
|
|
- Prolaz! Prolaz! - vikao je Fanko Šule – Imrđensi otvarajući širom dvokrilna vrata hitne službe. Bio je on glavni šofer i jedan od četiri člana ekipe hitne službe koja je odlazila na mjesta nesreći, a sada su upravo dovozili žrtvu za koju ni sam nije bio siguran što se dogodilo. Odmah iza njega, kolica su gurali drugi šofer i bolničar Danilo Brum-Tutu i Toni Kadaleti, još jedan bolničar i rekorder po broju oduzetih vozačkih dozvola. Iza njih je s aparatom za reanimaciju išla dr. Boni Shockfeller. Dok su njih trojica nastavili do operacijske sale, Boni je zastala kod prijemnog stola gdje je dežurna sestra Ljubica Šalterić ispijala kavu i rješavala sudoku. - Ime i prezime pacijenta i od čega će umrijeti? Hoću reći, što mu je? – maknula je Ljubica sudoku i uzela formular za pacijente. - Gradonačelnik Iro Mitoprimalić, ne znam što mu je. Kao da ga je nešto raskomadalo. Ako i preživi, morat ćemo ga sastavljati kao puzzle. – odgovorila je Boni. U međuvremenu je pacijent već bio na operacijskom stolu. Anesteziolog dr. Bojana Bajalić odvalila je gradonačelniku dva-tri šamara da provjeri je li pacijent pri svijesti, a onda mu natakla masku i pustila plin iz boce. Minutu kasnije je zamijenila crijevo jer je shvatila da mu je do tada davala propan-butan, ali nitko ionako nije mario. Gradonačelnik Titlovaca nije bio previše popularan među obrazovanijim stanovnicima Titlovaca – njima se nije moglo mazati oči gradnjama fontana i sličnim biserima. Dr. Udo Hogarfels, birao je sjekire, noževe i ostalo oruđe koje će koristiti u operaciji dok mu je medicinski brat, inače američki student na specijalizaciji u Titlovcima, Danny Malenurse vezivao kiruršku pregaču. - Doktore, mislim da nema potrebe. Pacijent je mrtav. – javila je sestra Cressilda Brutal ispitujući puls pacijenta. - A taman sam danas htio isprobati ovaj novi nožić koji sam kupio prošli tjedan na TV-prodaji… - razočarano je uzdahnuo dr. Hogarfels. - Danny, odvezi tijelo na patologiju dr. Ani Lovrinac. Neka napiše uzrok smrti, a onda možemo ostatak noći kartati. – izdala je naređenje dr. Bajalić. Danny, uz Cressildinu pomoć, prebaci tijelo na kolica i izgura ga na hodnik gdje je stajao dežurni znatiželjnik, vječiti hipohondar koji je redovito dolazio na hitnu svaki puta kada bi čuo za neku novu bolest i uvjeren da ju je baš on dobio. - Od čega je krknuo? – znatiželjno je pitao Iso Jeremija nadajući se da će saznati neku novu i egzotičnu bolest. - Nešto ga je pojelo. – slegnuo je Danny ramenima, a onda nastavio do mrtvačnice i patologinje dr. Lovrinac. Ono što nitko iz naše ekipe hitne službe nije znao jest to da su ubojice pokojnog gradonačelnika među njima i kako su još žedni krvi.
2 vukodlaka, 1 vidovnjak, 1 izdajnik
Vidovnjak se može odmah javiti – glasanje do sutra u 22 h. |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 23:11 |
|
|
Fanko Šule – Imrđensi (SubFan), Danilo, Toni, Boni, Ljubica (ovo Šalterić je extra), Iro (vrh), Dr Udo (2x vrh), Bojana, Cresida, dr Ana Lovrinac (3x vrh), Iso - Ispravljač,...
Tko je... medicinski brat, inače američki student na specijalizaciji u Titlovcima, Danny Malenurse ??? Eden ?
|
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 23:11 |
|
|
dr. Ana Lovrinac, sad je i ozvaničeno
|
||
|
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 23:12 |
|
Da - dvoumio sam se da li da ga pišem DENI ili DANNY - bilo bi jasnije da sam išao po našoj transkipciji. |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 23:26 |
|
|
Čini mi se da je ovo vrlo originalan scenario.
Dr Ana Lovrinac, patolog - najjači lik u ovoj epizodi. ![]() I Ljubica na šalteru i njen sudoku. A Dr Udo je i ime i prirodna obdarenost (bar po imenu). Odlična priča. Bravo Tihi.
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 23:26 |
|
|
Uh, dobro je. Nismo se dugo zadržali. Taman sam pomislio da ću celu noć morati da sastavljam slagalicu.
![]()
Ažurirao Hogar Strašni - 13.Svibanj/May.2017 u 23:31 |
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 23:34 |
|
|
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2017 u 23:53 |
|
Je ti drago Tonko
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 09:01 |
|
|
Tihi,
![]() Konačno ER
Zbog prezimena sam i specijalizirala za anesteziologa, mada kako nam je visok procenta "preživelih" mogla sam specijalizirati bilo šta. ![]() Elem, je l' se to meni čini ili su u smeni kad je neko raskomadan sasvim slučajno i bolničar Danilo i onaj mali Karter, tj student broj Jedan? Kako sad ja da odlučim za koga prvog da glasam? A posle ja kriva što dobijam žute kartone?
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 10:09 |
|
|
ja jedino znam da za doktora udo ne mogu glasati
![]()
|
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 10:17 |
|
|
Samo da znate ko je ovde glavni - šalteruša!!!
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 12:56 |
|
|
Za našu dragu dežurnu sestru Ljubicu Šalterić i našu sudoku velemajstoricu na prijemnom odeljenju.
+ kafica.
Sada mi je jasno zašto nam je stopa smrtnosti pacijenata 100% od kada radi kod nas dr. Bojana Bajalić. Ažurirao Danilo-Naissus - 14.Svibanj/May.2017 u 13:47 |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 13:44 |
|
Razumem te 100%. ![]()
Kad bi nekog živog dovezli, vremenom bismo naučili kako da ih održimo u životu. ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 867868869870871 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |