| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 782783784785786 1635> |
| Korisnik | |
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 19:35 |
|
Ispravljač, ja mislim da si ti šenuo što si uopšte radio i mesec dana za džaba.
Što si čekao da prođu još 3 meseca? Mislio da će se smilovati ili šta? ![]() |
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 19:40 |
Ne treba prevod, to su stihovi iz pesmice: Al je lep ovaj svet, ovde potok, onde cvet... ![]() a možemo da se pozovemo i na onaj lep naslov iz detinjstva U svetu medveda i leptirova. A ta ministarka je valjda ponosna na resor pravosuđa, budući da je znano koliko je užasno efikasno, pa ti se isplati da tužiš nekog ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3022 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 19:50 |
|
Boni, pa bio sam upoznat da kasni 3 meseca ali prođoše i ta tri i ništa, pa sam rešio da zbrišem
Ažurirao Ispravljac14 - 23.Ožujak/Mar.2017 u 20:32 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 19:50 |
|
# LjubicaSP: izvini zbog malog nesporazuma.
Nisam mislio na pesmicu Čika Jove Zmaja, imao sam taj bukvar kao mali, kao i svi ostali, čak sam ga kupio za poklon sestričini pre nekoliko godina, super je "Riznica" za sva vremena. Mislio sam na ono "crveno" - "užasno ponosna" - to ispade da nije ponosna a prevodi se da je nenormalno mnogo ponosna. Beogradski sleng za foliranje. * * po glasu bih rekao da je... ne znam joj ime ali je umesto Kori Udovički (DOS preletačice), ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Ako to i dalje postoji kao ministarstvo.
Sledeći put im kaži: "-Platite mi za 3 meseca unapred pa možemo da pričamo o poslu".
Steram im ga majke lopovske. Ažurirao Danilo-Naissus - 23.Ožujak/Mar.2017 u 19:56 |
|
![]() |
|
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 19:56 |
|
Danilo, to je Brnabićka, pederka stara
![]() Ajmo dalje sa I know what... You were doggin' us from the start, weren't you? Always wantin' to be our friend, but you were too fuckin' jealous to handle it. Gnjaviš nas od početka, hoćeš da nam budeš prijatelj... Nešto mi ovo gnjaviš nas ne ide ovde, da nije šlihtaš nam se (zato što je on siromašan, a oni su imućniji)? ![]() Ažurirao Ispravljac14 - 23.Ožujak/Mar.2017 u 20:32 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 20:03 |
|
To beše ona što je imala neku aferu "sa vetrenjačama, zmajevima i vetro-parkovima" ???
Znači... napredovala u karijeri. Lepo, lepo. Mislim da nismo igrali "Mućke u Selu" zbog nedostatka ženskih rola, ali jedna od još neostvarenih želja u "Selu" je... OVO. Možda i bude jednog dana. Dok naša draga CaRiMa ponovo ne otvori Restoran "Selo Nadomak šume" aka Kod Gazde 2 da poslužim jednu turu kafe za prisutne Seljane. ![]() Ova šolja kaže.... Vukodlaci na slovo... ne se vidi podobro. Izdajnik na slovo.... R ili je ovo B mada liči na D/Đ..... Vidovnjak na slovo ..... ćirilično S ili je latinično C. Ažurirao Danilo-Naissus - 23.Ožujak/Mar.2017 u 21:01 |
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 21:29 |
|
You were doggin' us from the start, weren't you? Always wantin' to be our friend, but you were too fuckin' jealous to handle it.
Evo možda ovako druže: Merkao si nas od početka, zar ne? (merkao sprežao, gledao, posmatrao) Uvek si hteo biti naš prijatelj, ali bio si previše ljubomoran da izdržiš to( rešiš to, za to, izvedeš to)...
|
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 22:39 |
|
A ja mislio da dogging znači the practice of carrying out or watching sexual activities in semi-secluded locations such as parks or car parks
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 22:52 |
|
Glavni lik ili jedan od glavnih likova naše priče je Nickdanilo Brkhard, nepokolebljivi detektiv TPD-a (Titlovci Police Department) koji i nije tako običan – naime, priviđaju mu se stvari. Ne, nije pijan i ne drogira se – s vremenom je shvatio da neki ljudi nisu samo ljudi već imaju i svoju „zvjersku“ crtu – poprimaju obličje mitskih ili životinjskih likova, a svi ti ljudi zajedno nazivaju se Uvezeni (otkuda su uvezeni i zašto, nije na nama da pitamo). Ukratko – ne mogu svi raspoznati obične ljude od Uvezenih – to može samo Nickdanilo jer pripada drevnoj skupini lovaca na Uvezene – Nickdanilo je Grimm, ali ne i jedini Grimm jer to je nešto što se prenosi krvlju s koljena na koljeno ili prilikom lude noći kad se zaborave kupiti prezervativi. Cersei Brkhard, Nickdanilova brižna majka koja ubija po kvartu, a i šire, vječno brine za svog sina – te je li stavio kapu pri izlasku, je li dobro zavezao cipele, da li mu je sjekira za odsijecanje glava Uvezenima oštra, s kim se viđa… Što je možda i razlog zašto je Nickdanila otkantala njegova bivša zaručnica Bojanette Srebrnton ili je on otkantao nju kad je postala Uvezena – točnije Hexenbiest (u prijevodu: rospija s magičnim moćima) i otišla raditi za državnu firmu „Jadrankov Zid“ (superextramegatajnu organizaciju za koju znaju svi u Titlovcima). No, ako je već otkantao jednu Hexenbiesticu, zašto je onda drugoj napravio dijete i živi s njom? S time da mu je veći dio njegovog Grimm života Boniadalind Šadeadu radila samo sr***. Inače, osim što s Nickdanilom ima sina, s njegovim šefom, policijskim kapetanom Seanom Hogardom ima kćerku. Kapetan Hogard je opasna faca, osim što je Uvezeni i muška rospija (Zauberbiest), također je i potomak kraljevske familije Uvezenih, a šuruje i s Uvezenim teroristima „Crne Šapice“, zakletim neprijateljima „Jadrankovog Zida“. Samim time možete zaključiti da Nickdanilo i njegov šef baš i nisu u najboljim odnosima. Srećom, Nickdanilu u pomoć priskaču prijatelji i kolege: partner detektiv Fank Subtitlić i narednik i pomoćnik ove dvojice detektiva, Lucky Wu. Kad stvari zaguste, tu je Nickdanilov prijatelj Monorobin, inače Blutbad (što će reći da je Uvezeni tip koji postaje vučina) i njegova trudna supruga (u iščekivanju desetorki) Rosljubica (Uvezena Fuchsbau – što će reći – lija) koji vode trgovinu čajevima i travom… Tu je i još jedan Nickdanilov prijatelj, plašljivi Eisbiber (ne Justin! – već dabroliki Uvezen) Budispravljač Kobasić koji se bavi popravljanjem frižidera i sličnih sprava. Kako bih vam detaljno objasnio ovaj (suludi) svijet, moram vas još upoznati s dvojicom šefova (ili tako nešto) one dvije supertajne organizacije za koje svi znaju. Edeneisner je superkul, turbofrajerski majstor svih mogućih borilačkih vještina, oružja i šprehanja njemačkog i spikanja engleskog koji vodi titlovačku ćeliju „Jadrankovog Zida“, a „Crnu Šapicu“ vodi opaki Zauberbiest (megaturbo muška rospija) Giovanni Bonaparte. I sve bi se oni međusobno glodali i davili još 289 epizoda da netko nije ubio još jednu Grimmicu i blisku Nickdanilovu prijateljicu i štićenicu – Trubmandu. I bez njegove ekspertize o zločinu, svima je bilo jasno kako je u Titlovce stiglo još jedno čudovište – vukodlak. 2 vukodlaka, 1 vidovnjak, 1 izdajnik. Vidovnjak se može javiti odmah – glasanje do 23 h sutra.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:01 |
|
# silent_passenger aka Tihi: ne znam da li je telepatija, ali danas sam baš gledao ovaj trailer i to u popisu urađenih titlova, ukupno 148, jednog od naših najpoznatijih Seniora.
Nisam (još) gledao seriju i ne znam sve likove, ali pilot trailer je OK. Od svih prevoda, ovaj mi je izgledao najbolji za naše Selo. Hvala bata Tihi na još jednom izuzetnom scenariju i režiji, od mene "thanks" za post iznad, a pozivam i ostale drage Seljane da to isto urade kao znak pažnje.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:02 |
|
Pih, evo prve epizode u kojoj nisam upućen u materiju.
Ali dobro, zato su tu internet i wikia.![]() P.S.
![]() |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:15 |
|
Ona veštica Adelind...
![]() Prvo sam mislila da je neka španska sapunica po svom imenu ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:22 |
|
Cersei (Mama Brk
) će biti glavna u ovoj partiji, osećam.
|
|
![]() |
|
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:37 |
|
Biće ovo interesantna partija.
![]() Ažurirao Subtitle fan - 24.Ožujak/Mar.2017 u 00:00 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:39 |
|
Moja mama - Cersei Brkhard,
A ovo, bivša zaručnica Bojanette Srebrnton, kakva mačka, lepotica, avion lutkica,... Do sutra do 23H da pogledam bar prvu sezonu i pročitam scenario. |
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:39 |
|
Nika i Mausera treba prve ubit, nek mi je 100 puta sin
![]()
|
|
![]() |
|
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:40 |
|
Hogare, prosli put je bila kastracija, sad cemo da vidimo sta ce da bidne
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:41 |
|
Bolje da ne vidimo.
![]() |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:50 |
|
Dok pohvatam sve ko koga i zašto ovde, ko je kome rod a ko nije. Grimm Wiki
Zar i ti, mama Cersei Brute? Može mala pomoć? Ovo mi nije keva Cersei? Ko je? Boni ili Boja? Ljubica,... maybe? Lepa je ki' Boginja. Boja - ako ne grešim, mada deluje starije i zrelije, generacija 1981, odokativno i na osnovu prsiju i botoksa. ![]() PS.fale nam Kadetoni i Dalmatino, ali šta je tu je. Hvala ostalima prijavljenima što se igraju u Selu. Ažurirao Danilo-Naissus - 24.Ožujak/Mar.2017 u 00:03 |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2017 u 23:50 |
Imaš greške u tabeli: Nickdanilo Brkhard (detektiv i Grimm) Cersei Brkhard (Nickdanilova majka i Grimm) Bojanette Srebrnton (Hexenbiest, bivša Nickova) Boniadalind Šadeadu (Hexenbiest, sadašnja) kapetan Sean Hogard (šef) Fank Subtitlić (detektiv, Nickov partner) Lucky Wu (narednik) Monorobin (Blutbad) Rosljubica (Fuchsbau) Budispravljač Kobasić (Eisbiber) Edeneisner (šef Jadrankovog Zida) Giovanni Bonaparte (šef Crne Šapice) |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 782783784785786 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |