| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 298299300301302 1635> |
| Korisnik | |
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 19:42 |
|
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 19:43 |
|
- Samo ovaj tjedan u vašem gradu! Karneval Gazde Ire! Dođite i svjedočite čudima nikad viđenim! Pet bakrenjaka za ulaz, 2 za dijete – roditelji i dvoje djece za obiteljsku kartu samo 20 bakrenjaka! Pogledajte! Tu je najmanji čovjek na svijetu, Eden Mišić, visok samo 45 cm i to kada nosi štikle s visokom petom. Čuvamo ga u terariju s našim kornjačama, ali moramo paziti da ga zabunom ne progutaju.
Naša proročica, madam Boyanoff! Čita iz kristalne kugle, taloga kave, slikovnica iznutrica, rupa na gumama… Liječi i dodirom! Može i na daljinu - bluettoth ili Wi-Fi!
Žena-hobotnica! Oktopus Ljubica! Njeni bivši muževi se kunu da novce troši brzo kao da ima osam ruku! Ona je također i žena s bradom! I to jedina žena s bradom koja je svoju obrijala! Dođite i uvjerite se!
Još jedno nevjerojatno stvorenje! Jedini pripadnik razreda sisavaca kojemu u žilama ne teče krv već alkohol! Cerseiholičarka! Ne približavajte se s malom djecom jer već njen dah vas može ošamutiti!
Tu je još jedan pripadnik izumrle podvrste ljudi! Osman Kamenković. Zadnji pripadnik plemena lijenih ljudi – toliko lijen da ni hranu ne žvače sam već to moraju naši pomoćnici raditi umjesto njega. Ne propustite priliku vidjeti ga prije nego postane prelijen čak i disati!
Tu je i naša pjevačka diva! Bivša glumica koja je statirala u više od 100 CSI epizoda glumivši sve – od žrtve autopsije do skalpela! Sigurno svi znate njene muzičke hitove: „Ljubav moja platila je danak jer sam je vezala uz švicarski franak“ ili „Vani ljeto, a meni zima jer ne da mi se isključiti klima“.
Tu je i starac Mandarinac! S dalekog Orijenta gdje je naučio drevne tajne šaolinskih redovnika, fakira i ladyboy prostitutki! Može dubiti na krevetu sa šiljcima samo na jeziku – da hoće! A, da hoće, može i trepavicama otvarati pivske boce!
Veličanstveni Danilinni! Najveličanstveniji iluzionist kojeg ćete ikad vidjeti! Dok kažete „otorinolaringologija“, on će učiniti da vam nestanu novčanici, prstenje, satovi – čak i zubala sa zlatnim zubima! Toliko je popularan i tražen da je čak i Interpol napravio poseban poster s njegovim likom.
Snagator Hogar! Kida lance, glavom buši tunele i mrvi kamenje, diže konje, magarce, kombajne… U slobodno vrijeme plete i kačka.
Vojana i Vojana! Sijamske blizanke, ali ne bilo kakve jer jedna od njih je nevidljiva! Dođite i vidite! Uvjerite se sami!
Tako je još jutros najavljivao program svog karnevala gazda Iro, a navečer su od njega našli samo klempave uši. Očito, vukodlaku nisu prijale.
Dakle, 1 vukodlak, 1 prorok, 1 vidovnjak. vidovnjak se može odmah javiti. |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 19:50 |
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 20:02 |
|
Prema rupama na gumama Irine prikolice, čini mi se da će na giljotinu prvo
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2089 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 20:06 |
|
prorok? je li to izdajnik?
kako god, svi su sumnjivi, a ja san lijen razmišljati tko najviše? ![]() iako, ova bradata brez brade nekako ponajviše. ![]() uh, umori se! daj, naćerajte mi kilo janjetine u usta, da se ne patim!
![]() |
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 20:09 |
|
Hm, hm... Znam da nije mudro glasati prvi, ali nagovorila me moja nevidljiva bliznakinja da glasam za Si. Kaže, željna je moći i slave, jer je propala, tako da mora da je ona vukodlačica. Dakle, glasam za SI.
|
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 20:37 |
|
što se to dešava da vojana ne glasa za ljubicu?
![]() tandem?...hiiiiiiiiiik
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 20:46 |
|
Osmane, druže, možeš li mi oprostiti prošlu partiju?
Nije do mene bilo, nego tehnički problemi ![]() Kajem se da znaš i evo malo ćevapa pravo s Baščaršije, poslala mi ćera (ovih dana svratila do Sarajeva) pa ko velim dopašće se Osmanu, vidi kako su luk sitno seckali, ne mora se žvakati ič, tek da se malo založiš da ti ne padne šećer čekajući jagnjetinu ![]() Ma znam da ćeš razumeti (nemoj odma da glasaš za mene, jesi čuo) ako misliš da dobiješ i onu jagnjetinu što se vrti na ražnju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 20:50 |
|
This game's level of cool has been doubled by the intro song.
![]() ![]() A sad mi dovedite onog ko je smazao gazdu, da mu smrvim glavu kao Gregor Oberinu. ![]()
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 20:52 |
|
Usput da pomenem da je ovo 300. strana Sela na kraju šume
ili putujućeg cirkus društva u ovom slučaju. Čestitam nam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 20:57 |
|
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 21:20 |
|
Ko me gurnuo kod onih kornjača!!!
Jedva sam živu glavu spasio! ![]() Ne bih mnogo da pričam da ne bih postao nesumnjivi, ali za sada mi niko nije sumnjiv...
|
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2089 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 21:26 |
|
uf, ne pamtim kad sam zadnji put jeo ćevape s baščaršije, mhm...
ček da malo razmislim, ima i priječi od tebe. mljac, mljac... P.S. ma šta se ja mislim... otvaram po običaju, s ispičuturom cersei... ...dok ne promijenim mišljenje ![]() Ažurirao osman2510 - 03.Kolovoz/Aug.2015 u 21:28 |
|
|
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 21:40 |
|
Ima i prečih, kako nema,
niko ti ovde nije veći prijatelj od mene ![]() |
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 21:41 |
Koliko se ja sećam, Ljuba je stalno glasala za mene, a ne obrnuto
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 22:08 |
|
Ljubica u svaku partiju ima nekoliko bivših muževa...
|
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 22:09 |
da si mi prijatelj, glasala bi za ispičuturu! no, sad imaš priliku da to ispraviš
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 22:10 |
|
Za početak, najmanje mi je sumnjiv najmanji čovek na svetu, Eden Mišić, visok samo 45 cm i to kada nosi štikle s visokom petom.
Gazda Ira je 197 cm visok, ne kapiram kako je Eden mogao da ga savlada? Pogodio ga štiklom ? ![]() |
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 22:13 |
ne, zadavio ga kravatom
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 22:13 |
|
Danilinni, nemoj da ispotcenjuješ moć moje štikle,
jer još trava nije nikla tamo gde je stala moja štikla.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 298299300301302 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |