Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Selo nadomak Irine kavane
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Selo nadomak šume
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaSelo nadomak šume

Odgovori Odgovori Stranica  <1 254255256257258 1635>
Korisnik
Poruka
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 12:51
Originalno postovano od strane osman2510 osman2510 piše:

znači, bez šećera nema ni poguzi?   AcaNholivud

Znaš onaj stari vic:

Zašto lekari uvek piju gorku kafu ????
-
Zato što pacijenti uvek nose kafu na poklon, niko ne nosi šećer.   

Ps.ja sam mojoj doktorici / odličan privatni stomatolog by the way / odneo 1 kg šećera.
Smejala se pola sata i vratila mi šećer nazad. A kafu (100g-200g) mi nikada nije vraćala pre toga. Ni posle toga.

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 13:14
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Jedino ako je plata mnogo veća....

Dobijamo 2*koliko i ti. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 13:15
Pošteno LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 13:34
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Da mi je neko pre par dana pričao da će da živne "Selo nadomak šume" - ne bih mu/joj verovao.   
Osman nas je sve ubio u pojam , ali je Manda uspešno reanimirao svoju Temu.

#LjubicaSP: trebalo bi odvojiti te (XXX) titlove i formirati posebnu XXX Administraciju / XXX Moderatore / XXX Staff / XXX App.Team u okviru postojećeg sajta.
Ljubicu SP za XXX Administratora. Ima i znanje i iskustvo.
Problem je (mali) što bi tamo bio još veći broj poseta i postova pa bi se pregrejavao server.

Ja stvarno nisam imao pojma da imamo i te (XXX) titlove na našem sajtu. 2CD - 14 KB XXX Titlovi :)    Svaka čast !

pogledaj titlove člana pravopas, on je meni najozbiljniji kandidat za adminaWink
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 15:49
od mene glas za pravopsaSmile
čovjek ima autorske prijevode, a samo jednu člansku zvjezdicu
mislim da zaslužuje unaprijeđenje
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 15:51
Ako je dobar u pravopisu, hitno ga unapredite
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 16:01
ljubica aj pozovi ti par svojih švaler.... ovaj drugova da se igraju s namaLOLLOL malo nas jeLOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 16:03
hočeš da imamo vojsku vukodlaka? LOL
ajde da zovemo Skajlera, mota se ovuda besposlen
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 16:04
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

hočeš da imamo vojsku vukodlaka? LOL
ajde da zovemo Skajlera, mota se ovuda besposlen
on je vojnik ili ?LOLLOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 16:08
pitaj, kad ga vidiš

pazi draga da ti se račvasti jezik ne pregreje ovih dana
(ja svoj čuvam LOL)
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 16:12
skajleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrhappy2
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 16:26
#pravopas: ne bih komentarisao titlove koje nisam video. A verujem da državni Vrh zna da prepozna i kvalitet i kvantitet prevoda svakog prevodioca. I da unapredi koga treba. I kad treba.

Sinoć sam gledao 1 film (nebitno koji), sasvim korektan prevod ali ima poneka "rupa" u titlu.
Npr: Otac kaže kćerki: "Napravimo tost!" (ustaje, sipa vino u čaše, dižu čaše uvis i kažu "Nazdravlje!". A prevedeno je "Hajde da napravimo tost!". Mada je sledeći deo korektan: "Živeli!".

Skajler mi je stvarno kul (cool), vrlo drag Prijatelj, ako se bude igrao sa nama super.

#Cersei: ponekad se ne seća kako nemilosrdno lomi serdašca svojih udvarača. Kad se setim Dibidusa41 (duel Juventus-Borusija) suze mi krenu i brzo dehidriram. LjubicaSP bar ne rasteruje svoje udvarače bejzbol palicom. Ona ih kulturno iskulira tj, ignorira ali ih drži i dalje u nadi.

EDIT: nisam ni video koji su filmovi u pitanju (XXX). Po broju downloada izgleda da ljudi kapiraju te filmove i BEZ prevoda. BITNA je radnja XXX filma, prevod apsolutno nebitan. I jedini razlog zašto mi se sviđaju XXX filmovi je sledeći: ma koliko pričali ili ćutali - neko će na kraju scene ili filma biti . 100%.

Ažurirao Danilo-Naissus - 24.Srpanj/Jul.2015 u 16:37

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 16:47
Ne znam do kad je rok za prijavu "selo nadomak šume" ali ako nam zafale igrači možda treba razmisliti o opciji - igrač sa više registrovanih profila na našem sajtu.
Istovremeno je i Vukodlak i Seljanin i Čarobnjak. I može da napada i nominuje samog sebe ili da pravi koalicije sa samim sobom.

P.S.Usput rečeno nisam znao da uopšte imamo ove korisne teme na Forumu i da ovde može čovek i da se edukuje.
Ili da nadogradi svoje znanje. U bukvalnom smislu.

Izabrane teme: 18+ kako-ga-dobro-oralno-zadovoljiti-2dio, kako-znati-da-je-svrsila,... 18+

Ažurirao Danilo-Naissus - 24.Srpanj/Jul.2015 u 17:02

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 17:53
Drugim rečima, prijavimo Nešicu, a s njim su tu odmah i sva njegova alter ega.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 18:49
Zvanična himna "Sela nadomak šume"

Selo moje lepše od Pariza! (1982) :)

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 22:16

Taman je prošla 1000. godina i stišala se panika oko Y1K i smaka svijeta kojeg je vidio dežurni seoski „vidioc“ Nebojša (a poslije još jedne probdjevene noći u seoskoj krčmi) kad je u ljeto 1001. Titlovce zadesila nova nevolja. 'Em je sunce zapeklo preko 40 u hladu, 'em napadao snijeg do koljena i zatrpao sve izlaze iz sela.

Kako se nikom nije dalo čistiti snijeg po takvoj vrućini, ostao je samo Nebojša koji je takvim poslovima otplaćivao svoje dugove u krčmi. No, ni narednog dana snijeg nije bio očišćen, a Nebojša je nestao – sve do podneva kad su njegove ostatke našli krak table s imenom sela.

-          Nema sumnje, ovo je djelo vukodlaka! – zaključio je Hogar, seoski dobošar, odmaknuvši se od tijela. – E, da mi nije moj doboš probušen, sad bih konačno mogao ono „Čujte i počujte…“, a ne da nisam imao što objaviti još od onda kad je barunica von Scheisse izgubila gaće.

-          Tko je uopće vidio da se takvo što nosi na tijelu? U moje vrijeme toga nije bilo. E, kad sam ja bio mlad… - počeo je svojim štapom mahati i prigovarati Mando Rinac, starina od 100 i nešto ljeta, a koji je bio i gazda krčme „Pri razrijeđenom vincu“. Dakako, peklo ga je i to što je ostao bez jedne od svojih ponajboljih mušterija.

-          Ajde dosta, đede! Ti nisi bio mlad ni kad je Noa onaj svoj brod gradio. Idemo otvoriti krčmu. – za rukav ga je vukla njegova praunuka i buduća nasljednica, Cersei Rinac. Duboko je uzdahnula i još jednom u mislima obratila se Bogu: „Što ga već jednom ne uzmeš sebi?“

-          Sveti Ispičuturomire! Ako je vukodlak, onda bi mogao i moje ovce napasti! – uzrujala se pastirica Bojana. Doduše, njene ovce su ionako čvrsto u sebi odlučiule pobjeći od svoje gazdarice jer je ona više vremena provodila s (muškim) pastirima nego pazila na njih.

-           Ne zazivaj ime našeg sveca zaštitnika zalud, dijete! Oprostijojočejerneznaštočinipalaprda… - na brzinu je izmolio otac Danilo, samoproglašeni seoski svećenik – iako nitko nikad nije vidio ni čuo tko ga je ovlastio za to zvanje. Pri tom je poljubio križ na zlatnom lancu oko vrata jer je vidio da tako popovi čine, a onda se počešao po trbušini i odmjerio svoju gazdaricu Ljubicu pitajući se što je spremila za ručak.

Ljubica je bila bogobojažljiva žena i sve što je imala od materijalnih dobara, posvetila je Bogu pa je tako ispalo posve prirodno za nju da bude domaćica i kuharica za oca Danila. Doduše, nekad nije bila takva – prije nego je njen suprug poginuo u ratu u vojsci grofa Gluppendorffa, bila je poput oluje. To je više puta na svojim leđima osjetio i njen suprug pa je stoga i pobjegao i inscenirao vlastitu smrt. Dakako, to znaju svi, osim Ljubice.

-          Kako tužan kraj. Jadan čovjek. Možda da mu posvetim jednu pjesmu… - naglas je razmišljao Eden Guslovski, seoski guslar i glavni osvajač ženskih srdaca.

-          Da se nisi usudio! Ta tvoja sotonska glazba je i dozvala vukodlaka natrag u selo! Sve te novotarije – gusle, gajde… U moje doba mi smo svirali s dva kamena! A ova demonska muzika… - opet je počeo starina Mando sinkronizirano mašući svojim štapom po zraku dok su Hogar i Cersei pazili da izbjegnu mogući nokaut.

-          Dosta! Idemo! – bjesnila je Cersei i odvukla Mandu u krčmu.

-          A tko će sad snijeg očistiti? Ljudi, ja sam putujući trgovac. Moram sutra biti u Podnapiščevu! – bjesnio je Osman Nacijenimuljačić. Još je više bjesnio što nije u ovih 3 dana u ovom selu prodao ni jedan čudotvorni eliksir za liječenje kurjih očiju i skidanje uroka.

I dok su se svi počeli polako razilaziti od Nebojšinog leša, samo je Osman još širio bespomoćno ruke očekujući odgovor.

Dakle, 8 igrača, 1 vukodlak, 1 vidovnjak.

Svi koji nisu dobili moj PP su seljaci, a oni koji su dobili, znaju što su.

Krenite s linčem jer vukodlak će ogladnjeti do noći. Vidovnjak se može odmah javiti.

...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 22:19
nemam blage još ni tko sam ja, ali ajmo mi prvo dedu srediti, velika vjerojatnost je da je onLOL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 22:23
Vo imja Oca i Sina i Svjatogo Duha.
Sveti Ispičuturomire, zaštiti rabove tvoje, tvoje verno stado "Sela nadomak šume". AMIN!

Bog je Ljubav. Ljubav je Bog. - to je moja poruka pastirici Bojani.
Deco moja, vodite ljubav među sobom a ne rat. AMIN.

Ažurirao Danilo-Naissus - 24.Srpanj/Jul.2015 u 23:05

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 22:24
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

nemam blage još ni tko sam ja, ali ajmo mi prvo dedu srediti, velika vjerojatnost je da je onLOL

NE'š dobiti krčmu, rospijo! HARPIJO! KARAKONDŽULO! NEŠ! Pre ću je ostaviti onoj napupeloj pastirici...mmmm napupeloj... nego tebi! Sve bi da popiješ! I vodu sa pepelom svoje babe si popila, ispičuturo!LOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2015 u 22:26
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

NE'š dobiti krčmu, rospijo! HARPIJO! KARAKONDŽULO! NEŠ! Pre ću je ostaviti onoj napupeloj pastirici...mmmm napupeloj... nego tebi! Sve bi da popiješ! I vodu sa pepelom svoje babe si popila, ispičuturo!LOLLOLLOL
smrdljivi stari jarče, ostavit ćeš ti njoj svoju {cenzura}LOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 254255256257258 1635>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,141 sekundi.