Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Selo nadomak Irine kavane
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Selo nadomak šume
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaSelo nadomak šume

Odgovori Odgovori Stranica  <1 232233234235236 1635>
Korisnik
Poruka
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Status: Offline
Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 22:13

Hogar Strašni            

Osman2510               

LjubicaSP                  

Eden                          

Cersei                        

Gale                           

VBojana                    

Danilo Naissus          

Kadetoni                   

BojanaDj                   

Dibidus41

...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 22:15
Stanje je kritično.LOL Naši pokušaji vrbovanja imigranata u selo po drugim spam temama izgleda nisu urodili plodom. Ali je odziv seljana rekordan u ovoj "sezoni".Big smile
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 22:15
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Kakvo je stanje?

Nepoverenje, netrpeljivost, oprez, strah- zatišje pred buru LOLLOL 
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 22:19
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Stanje je kritično.LOL Naši pokušaji vrbovanja imigranata u selo po drugim spam temama izgleda nisu urodili plodom. Ali je odziv seljana rekordan u ovoj "sezoni".Big smile

Svuda pođi kući dođi LOL
(gde i kad će sad da nas zavrljači ConfusedLOLLOL)
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 22:22
Ne smem ni da pomislim.LOL
Mada mi postaje sumnjivo to što nas već dve partije izmešta iz Titlovaca. Malo u svemir, malo na pusto ostrvo. Da nije on nekome izdao naše kuće u selu, pa nas zamajava dok mu stanari ne odu?ShockedLOL

Ažurirao Hogar Strašni - 22.Ožujak/Mar.2015 u 22:22
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 22:22
Ah, sve ljudske odlike. Ništa novo.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 22:23
BTW. Cersei, Grimm je postavljen.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 22:33
Druže Generale Tihi,

BROJNO stanje redovno,
moral na visini,
napredovanje preko plana !

(General Tihi: Vrlo Dobro!)

SVI: SLUŽIMO OTADŽBINI !!!!!

Druže Generale Tihi,
dozvolite mi da Vam se obratim.
Kapetanica Gacci je primila poziv i trenutno čita depešu.
Molim Vas da prolongirate početak pešadijsko - desantnih manevara za neki minut.

(General Tihi: MIR-NO !!!!
NA-LE-VO RAV-NAJ-S !!!!
NA mestu voljno! )

Ps.Kapetanica Gacci je Off-line,
izgleda da je pročitala pogrešnu depešu od mene.
Igre mogu da počnu - u ponoć.

Ažurirao Danilo-Naissus - 22.Ožujak/Mar.2015 u 23:08

Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 22:43
Još listam vojnu poštu (da ne primate neke neprijateljske sumnjive pošiljke) pa ima vremena. Cool
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 23:00
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

BTW. Cersei, Grimm je postavljen.

igre mogu početiLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 23:10
A kad si ga već pregledala?Shocked
Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 23:13

Ajd priča dok nisam lego!!

Murtav sam umoran, a i povredŽen, isp'o mi klin iz drljaču i pravo
medŽ mali i domali prst LOLLOLLOL

Ak' bidneM vučina, moČiČu da izedem samo one koji mi pridŽu LOLLOL!!
DakleM, ne prilaste!!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 23:14
dok ti podijeliš uloge, ja ću završit do krajaLOLLOL
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 23:47

Dobra večer, dragi gledatelji! Dobro došli u novu sezonu „Velikog ujaka“! Samo za vas, na TV Titlovci, ovog lijepog utorka 2050. godine priredili smo vam „Selebriti“ izdanje s vašim i našim omiljenim zvijezdama. Kao i uvijek do sada, ja sam vaš voditelj, Tihomir Putnik, a uz mene u studiju uskoro će biti 11 turbosupermrakzvijezda.

No, prvo o pravilima. I ove godine imamo 11 natjecatelja koji se bore za 11 milijuna. Novac mogu osvojiti svi preživjeli stanovnici ili svi preživjeli negativci jer, naravno, i ove godine među 11 stanara naše kuće su 2 vukodlaka i 1 izdajnik, a bit će i 1 vidovnjak. Svi će oni zajedno biti smješteni u našoj tajnoj kući u Titl Velesu i kroz krv, meso, seks, znoj i suze, pokušati preživjeti i pobijediti.

Prva natjecateljica je poznata starleta i pjevačica u usponu, Cersei Vrtirepić! Pozdrav, Cersei, i tvojim četvorkama.

-          Petice. Dala napraviti sad kad je dečko imao transfer u „Real Madrid“.

Što možemo očekivati od tebe? Svi znamo za što si sve sposobna, gledali smo onaj filmić koji je završio na netu.

-          Ja sam došla promovirati svoj novi singl i pokazati pamet i promovirati novi singl.

No, dobro, dobro. Pazi da ti pamet ne ispadne iz dekoltea! Pljesak za našu prvu natjecateljicu!

A sad je na redu još jedna starleta i pjevačka nada. Didi Buzdovan! Didi, nakon što si osvojio broncu u boksu u travolakoj kategoriji na Olimpijadi, kako si se odlučio postati starleta ili… stareletan?

- Ja--- sam--- htio---

Da li je na tvoju odluku da postaneš starleta utjecala brakorazvodna parnica i činjenica da ti je žena sve uzela?

-          ---htio---po---zdra---

Vidim da trebaš malo vremena da središ misli. Pridruži se i ti u „Selebriti“ kući našoj Cersei.

-          viti---sve---kod---

Naš naredni natjecatelj je mlad, energičan, svima omiljen Eden Munja! Jedini Titlovčan koji je profesionalno vozio Formulu 1! Edene, kako je bilo provesti tih – koliko ono – aha, 2 kruga kao profesionalni vozač formule?

-          Fantastično, mislim da imam jako puno potencijala i nadam se da će to neka ekipa prepoznati i još jednom izražavam sućut svim 256 stradalih i njihovim porodicama. Ja malo po gasu – svakom se moglo dogoditi!

Dabome, dabome. Edene, kreni u kuću.

Naš idući natjecatelj je glumac, proslavljen u tadžikistanskim, kurdistanskim i inim etabliranim soap operama – Hogar Bredpitović! Hogare, hvala što si odvojio vremena između snimanja najnovije sapunice na nacionalnoj televiziji Naurua, „Ikl hasrta zaka ikl safgharyt ikl hasrtumanka zavikk shafta“ ili u našem prevodu „Ljubavne boli i zapletaj crijeva“. Koja je tvoja uloga.

-          Fascinantna, to još nisam glumio pa je to za mene bio veliki izazov. Ja sam bivši suprug glavne glumice za kojeg se ispostavi da je, ustvari, sin bogatog ribara, a koji misli da sam mu ja nećak koji jer ubio njegovog sina, a koji je oženio moju bivšu za koju ja zapravo nisam bio oženjen, već, dok sam bio u komi, ona je izmislila tu priču da se osveti mojoj baki koja je ustvari majka, a ne baka onog ribara…

Da, vidim… Bolje nastavi do kuće prije nego te… Pljesak za Hogara!

Idući selebriti kojeg ćemo smjestiti u kući je bivša predsjednica vlade, dipl. oecc. Ljubica Vladarević – koja je, osim politikom, poznata i u Guinnesovoj knjizi rekorda kao osoba koja je najviše uspjela zadužiti neku državu u povijesti. Mi je ovdje nećemo pitati zar je zbilja trebalo 20 milijuna ojra tjedno na promociju i 10 za higijenske potrepštine – bar zanmo da nam u državi sada ima dosta WC papira. Otkud vi ovdje, gđo. premijerko?

-          Treba zaraditi nešto za stare dane. Eto, kupujem drugi avion…

Ali već imate 3?

-          Ti su za po vani. Ovaj će biti za odlazak po kruh, mlijeko i tako to…

Molim vas, svakako se priključite ostalim stanarima. Željno vas iščekuju.

Idućeg natjecatelja ne treba posebno predstavljati. Prvi čovjek koji je preplivao zemaljsku kuglu od sjevera do juga – ispod polova, čovjek za ekstremne situacije – dokazao je to i preživljavajući u ovoj zemlji od 15. do 15. – gospodin Osman Odkamenaodvaljenbegić. Osmane, evo, baš prije nego si pristigao, vidjeli smo da te u novinama  neka pingvinka tuži za alimentaciju…

-          Sve su to ogovaranja! Ta drolja je bila sa svakim tko je imao kutiju sardina!

No, dobro, dobro. Misliš li da ćeš moći preživjeti u kući „Velikog ujaka“? Ne bojiš se vukodlaka?

-          Nisi ti vidio moju bivšu. Nakon nje, vukodlak mu dođe k'o misica.

Osmane, kreni prema kući. Pljesak i za njega!

Idući natjecatelj – modni dizajner, predsjednik udruge modnih stilista Titlovaca, prisutan na svakom modnom događanju iako nije pozvan – Gale Pinky Ružić! Gale, taj kompletić ti izvrsno stoji ako smijem primijetiti.

-          Hvala, hvala. To mi je poklonio Elton. Ja sam samo dodao ovu roza mašnu – da istakne moj mačizam.

Gale, u kući već ima puno tvojih mušterija kojima uređuješ garderobu i brineš za njihov stil. Sigurno ćeš se dobro uklopiti?

-          Ma, ovaj moj boravak će biti zekica-pekica. Ako tko bude zločest, dobit će po guzi.

Gale, produži u kuću! Pljesak!

U kuću će ući i vođa Feminističke fronte Titlovaca kako bi, citiram: „Probudio ženski ponos u natjecateljima“. Pozdravimo Danila Nila Išića! Danilo, kako to jedna feministica u „Velikom ujaku“?

- Ovaj šou je skandalozan! Žene se degradira na sve načine! Samo se snima kad se koja presvlači ili zadovoljava svoje ine potrebe! „Big brother“ je zlo!

Molio bih te da ne spominješ „Big Brother“, prošle godien smo dobili tužbu zbog plagiranja. Ovo je „Veiki ujak“.

-          Svejedno, je**** se svi! Prostituirate poštene žene i pretvarate ih u objekte! Vi…

Molim zaštitare da odvuku gospodina Danila u kuću pa neka tamo za******. Pljesak i za njega!

Ona je pobjednica prošlogodišnje Eurovizije s pjesmom „Moj je Dane pao s grane“, udana za Milana Popovića (kojeg pozdravljamo u njegovom bolničkom apartmanu i želimo mu ugodan dan na kisiku), moja kolegica voditeljica i kandidat Titlovačke Stranke Narančastih za novu predsjednicu države – Bojana Dajdžejić! Bojana, dobro došla. Nije li možda pretjerano da si ovdje dok je tvoj suprug na intenzivnoj?

-          Ma, dajte, molim vas. On bi sigurno ovo želio. On zna koliko ga volim. Piše u njegovom bankovnom računu. Dragi, ako gledaš, hvala što si sve prepisao na mene, a ništa nisi ostavio onim droljama koje si imao prije mene.

Bojana, molim te, uputi se u kuću. Aplauz, molim vas!

Ona je književnica koju znamo po slikovnicama „Ana ide u školu“, „Ana puši marihuanu“, „Ana ide u Irak“ i brojnim drugima, Vojana Bajkoškrabić! Vojana, što jedna etablirana književnica, dobitnica aktuelne nagrade za književnost „Nives Celzijus“, radi ovdje?

-          Tražim inspiraciju za moju iduću knjigu. Već imam radni naslov „Ana u Al- Kaidi“.

Znači, djevojčice i dječaci diljem svijeta mogu očekivati nove Anine avanture?

-          Sve dok mi to donosi pare, jašta!

Pljesak za Vojanu!

Naš idući natjecatelj je… (Producentu: Tko ti je ovaj? Producent: Ponestalo nam zvijezda, a ovaj je prolazio ispred studija. Improviziraj!) To je najpoznatiji anonimac u  povijesti Titlovaca – gospodin Tomi Gdjeje!

-          Toni Kadje.

To sam i rekao. Pa, otkud ti ovdje Timi?

-          Toni. Kako otkud? Zgrabilo me, dovuklo ovamo i reklo da ću dobiti neku paru jer vam fali…

Tako je, fali nam izuzetno zabavnih i originalnih zvijezda poput tebe, Tonko.

-          Toni…

Ajde, dosta više! M'rš u kuću!

Eto, dragi gledatelji, to su naši natjecatelji! A sada idemo uživo u kuću.

„Stanari! Govori vam „Veliki ujak“! Do sutra morate odabrati stanara za kojeg mislite da je vukodlak! Vidovnjak mi se može odmah javiti.“

Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2015 u 00:11
ROFLROFLROFLROFLROFL

Čisto da napomenem da sam zbog sve veće popularnosti serija sa indijskog potkontinenta snimio i seriju u tamilskoj produkciji. Dok ne krene da se emituje kod nas, evo vam trejler.

(Gde je bre ovde tuš? Tol'ko su me nagaravili u onoj Indiji, još se nisam skroz sprao.)

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2015 u 00:20
Dakle, umirem LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2015 u 00:21
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

Dakle, umirem LOL

ako se nisi pomirila s onom ljubicom, sigurnoLOLLOL
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Status: Online
Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2015 u 00:32
Tihi čuvaj ove textove, da jednog dana izdaš u sabranim delima,
a do tad valjda i ja odgledam neki rijaliti.
Hogare, ne mogu da verujem očima kako đuskaš ROFLROFLROFL
da je Nikola znao kakvu zvezdu imamo, sigurno bi se nastanio u selu

Vojka, nemo da nam umreš bRez razloga.
A što sa mnom da se miri, Cersei?
Ti me stalno bockaš, pa si živa i zdrava.
Nemoj da sumnjičiš prijatelje,
nego da vidimo ko nam radi o glavi.

Dolazi noć... što reko Čola

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2015 u 00:37
Dobar večer svim natjecateljkama/sudionicama rijalitija "Big Uncle" i zamjerila bih g.voditelju Tihomiru Putniku da me oslovljava sa Danila (ženski rod), promjenila sam si spol i sada sam si žena, ne? Pozvala bih sve natjcateljke na ŽENSKU SOLIDARNOST uz moto: “Glasajmo da bismo preživjele u ovoj kući bluda” i “Ja sam žensko i ponosim se time!” Pozivam vas djevojke da se učlanite u Pokret FFT - "Feministički Front Titlovaca", izvolite propagandni material. Ovdje su ženske metalne gaćice (hlačice) sa lokotom, šifrom i logom "FFT" spreda i znakom STOP straga. Svaki lokot je trenutačno otvoren. Molim Vas da obučete metalne hlačice, zapamtite šifru i zaključate lokot random okretanjem šifre. Ona tkoja zaboravi svoju šifru morat će ići poslije ovog rijalitija kod metalozavarivača. Moj prijedlog je da PRVO ELIMINIRAMO SVE MUŠKE ukućane pa tek onda počnemo tražiti te… Vukodlake. Vukodlaci su dlakavi, ne? Imaju si testostrerona,ne? Dakle, možemo si dati zaključiti da su VUKODLACI ovi MUŠKI primjerci tj. mužjaci natjecatelji/sudionici. Zato bih ODMAH NAGLASILA da ću GLASOVATI UVIJEK dok sam u “Velikom Ujaku” PROTIV naših vjekovnih neprijatelja i okupatora – MUŽJAKA, a NIKAD PROTIVU VAS nježnih SRNICA. Dakle, sa poklikom “Podignimo si ženski ponos, spustimo im muški ponos!” krenimo u boj !!!!!
NAPRIJED FFT !! DO KONAČNE POBJEDE drage moje djevojke!    JURIŠ ZA FFT !!

Ažurirao Danilo-Naissus - 23.Ožujak/Mar.2015 u 02:01

Na vrh
Dibidus41 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
bvb 1 - 5 juve

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2015 u 01:07
O--- ova--- zdru---p--- pi--- od---vodi--- vodi--- telja---

mi--- ne--- ne---dade--- da--- po---pozdra---vim---s---

svoje---uku---ćane, ---pa---bi---bih---da---to---s---saDe

ur---adim!! Ma---ma, ---t---tata,---Đeco, ---ba---ba, te---