| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Fathers and Daughters (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Fathers and Daughters (2015)Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2016 u 22:39 |
![]() ![]() ![]() Scenario: Brad Desch Žanr: Drama. Jezik: Engleski. Država: Italija, S.A.D. Trajanje: 1 sat 56 minuta Amanda Seyfried ... Katie Davis Aaron Paul ... Cameron Diane Kruger ... Elizabeth Quvenzhané Wallis ... Lucy Bruce Greenwood ... William Janet McTeer ... Carolyn Kylie Rogers ... Young Katie Jane Fonda ... Teddy Stanton Octavia Spencer ... Dr. Corman Ryan Eggold ... John Chris Douglass ... Brian Jake Scheib ... Andrew Jenny Vos ... Tricia 27 godina kasnije, njegova odrasla ćerka se bori da ponovo spoji prekinute veze. Goran87BG |
|
![]() |
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2018 u 01:14 |
|
Odlican ! Ne znam kako mi je promakao .
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2024 u 16:00 |
|
Ponovo sam odgledao ovu odlicnu dramu. U ''danasnje'' tj. ''poslednje'' vreme, da ne kazem ''poduze'', ovakvih filmova i te kako manjka, tople karakterne drame kao shto je ova. Lepa pricha o odnosu samohranog oca i cerke. Mislim da Hollywood vishe i ne snima ovakav tip filmova, kao da su zaboravili da snimaju drame, valjda im to ne donosi zaradu. Pa oni i trilere kao da ne snimaju vishe a kamoli drame. Na srecu, pa se poneka drama snimi, nezavisni filmovi kada je Amerika u pitanju ili strane kinematografije koje i dalje nisu odustali od mozda i najboljeg zanra i najrealnijeg a to su drame. Russell Crowe je odlicno odglumeo rolu samohranog oca i slobodno mogu napisati da je sigurno dosta manje zaradio za ovaj film nego kada je snimio film Noah, koji je totalna glupost. Amanda Seyfield je takodje dobro odglumela ulogu cerke i ostatak ekipe nije losh, a u sporednim uloga igraju i Aaron Paul, Bruce Greenwood, D,iana Kruger, Octavia Spencer i i i...Jane Fonda, koja ne znam kako ali bila je poznata, bavila se glumom a to nije znala ) Proslavila se jer je ona valjda izmislila aerobik. A kad sam kod nje, mislim da svi iz familije Fonda nisu znali da glume, niti Henru niti Peter niti Brigit Fonda. Ne nam da li ste videli na sta danas lichi Brigit Fonda, ono je strashno. a inache ima tako primera da se neko nechim bavi a da to ne zna, a isto tako se neko i proslavi i bude ''celebrity'' a da iza sebe ima samo jedan hit, bilo to uloga u nekom filmu ili pesma, ali bash cudno kako se neko proslavi i bude ''celebrity'' a pitanj je da li to i zasluzuje.
|
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2024 u 16:32 |
|
Ovaj film vredi i reprizirati.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |