| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Exposed (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Exposed (2016)Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2016 u 17:02 |
|
Exposed (2016)
![]() Režija: Declan Dale Scenarij: Gee Malik Linton (screenplay), Declan Dale Žanr: Triler Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 102 min Uloge: Ana de Armas ... Isabel de La Cruz Gabe Vargas ... Manuel 'Rocky' De La Cruz Sandy Tejada ... Yesenia Ariel Pacheco ... Naldo Ismael Cruz Cordova ... Jose de La Cruz Policijski detektiv istražuje smrt svog partnera, a jedna djevojka doživljava neobične stvari, nakon što je svjedočila čudu. ![]() Ažurirao angels - 22.Travanj/Apr.2016 u 21:12 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2016 u 19:53 |
|
Prvi utisak je: "Vauuuuu, ala je Kijanu Rivs omatoreo!"
Drugi utisak je: "Vauuuuu, da li on farba kosu. Nijedna seda." Treći utisak je: "Vauuuuuu, baš lepa glumica (Ana de Armas, 1988, Havana, Cuba). Znači, film može da se prevede i kao: "Dal' sam pošo' il sam došo'?!" 2 odvojene priče se na kraju spajaju u nazovi tzv. "smisaonu celinu". Naravoučenije: dok gledate ovaj film, ne verujte svojim očima. Možda usput vidite i nekog anđela koji vam kaže: "Gasi to ![]() ![]() ![]() ![]() !". Izdržite i odgledajte film do kraja. Bez lične ocene. (* moglo je to mnogo bolje, napetije i kvalitetnije da se odradi) PS.drago mi je da se ovakvim filmovima promovišu mlađi glumci/glumice u tandemu sa matorim i iskusnim lavovima. To je definitivno dobra strana ovog filma. * inače još jedan film ovog tandema uz Čileanku, Lorencu Izo (1989) smo imali prilike da gledamo krajem prošle godine u filmu Knock-knock (2015). Odgledana verzija filma: WEB-DL.x264-FGT (895 MB) uz prateći ENG.srt.
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2018 u 23:15 |
|
Više nego prijatno sam iznenađen filmom. Pošto sam pogledao i komentare shvatam da ništa nije dobro kada neko hoće rivsa za glavnu rolu. Eto, odglumio je "težak" film bez greške i ne mogu da kažem, malo ljudi i navodi da je gluma u pitanju. Film po meni nije niti podeljen na španski i engleski niti haotično izmešan u žanrovima. Jednostavno težak film za gledanje, jer treba gledati. Priča je kompleksna i niko ne navodi da je režiser uspeo da je složi, negativni komentari navode da je haos. Ne znam gde, ali meni se svideo. I priča i glumci, uzevši u obzir da osim rivsa nema zvezda i da su svi dobro izneli role. Ne razumem da ljudi još ne mogu da provale da ako film ima pristojne ocene visine 7-8 i gomilu 1-ca da je u pitanju najčešće žanrovsko razmimoilaženje. Neki naviknuti na određene glumce u određenim žanrovima neretko iz sasvim nebitnih i ličnih razloga ostavljaju ružne komentare i ocene. Kijanu Rivs je jedini glumac i "ratnik" koji je pokušao da pokaže da ume i ja mislim da ume. Od mene bez problema 7 / 10 ili 8 Ažurirao mahoni - 13.Listopad/Oct.2018 u 23:23 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2021 u 20:11 |
|
Prekinuo sam
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |