| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
>>Dnevnik gledanja Filmova<< |
Odgovori
|
Stranica <1 714715716717718 771> |
| Korisnik | ||
Sholee
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 71 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2016 u 22:28 |
|
|
Everybody Wants Some!! - 5,6/10
-bezveze film, shvaćam da je to svojevrsni "throwback" na studiranje američkih sportaša 80ih, ali i u tom dijelu film je anemičan te mi se čini da je redatelj Richard Linklater iskoristio respektabilan buđet da bi napravio film za sebe. Film po meni nema svrhu postojanja, bar što se tiče šire publike, i ne razumijem zašto metacritic i rotten tomatos daju visoke rejtinge ovom, u najboljem slučaju neambicioznom, prosječnom uratku. ![]() Btw muzika je dobra ako ništa. ![]() Ažurirao Sholee - 18.Listopad/Oct.2016 u 22:30 |
||
|
SERIJE/FILMOVI-PREPORUKA http://www.imdb.com/user/ur60956385/lists?ref_=nv_usr_lst_3
|
||
![]() |
||
idvi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2016 u 12:16 |
|
|
||
![]() |
||
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2016 u 18:49 |
|
Nerve (2016)Upravo odgledan.Može proći kao lagana zajebancija za kišno popodne uz pivo i grickalice...punooooooo grickalica Meni je ok,za jednom pogledati,zaboraviti i nastaviti sa životom Emica mi je svakim filmom/serijom sve draža i draža,ko bi rek'o da će ćerka postati puno bolja glumica nego tata Ažurirao Rea - 21.Listopad/Oct.2016 u 18:51 |
||
|
|
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2016 u 11:24 |
|
|
" Tell Me How I Die" film D.J Viola ( MTV pripravnik, nadam se da mu to nije pravo ime, već "umjetničko")
Grupa poprilično bezličnih Barbika i Kenova, prijavi se za testiranje novoga hm-thm, preparata, koji navodno povećeva memoriju, na orgazmičku potenciju. No dobro plaćeni poslić, polako se pretvara u noćnu moru, jer, eto lijek ima nuspojave.... Režiser DJ je zanat pekao gledajući franšize Final Destination i Znam Što Si Radila...no njegovi kapaciteti su daleko ispod spomenutih franšiza. Film je najobičniji body count i ništa više od toga. Ne mogu naravno film preporučiti nikome, mada mislim da se manje zahtjevnima ljubiteljima žanra možda, ali samo možda i svidi. |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2016 u 20:23 |
|
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2016 u 09:37 |
|
|
"The Whole Truth" film Courtney Hunt, režiserke koja je režirala Frozen River 2008.
Ramsey je odvjetnik koji na sudu brani mladoga Mikea Lassitera, koji je pod teškom optužbom da je ubio oca. Pošto teenager šuti, Ramsey se snalazi kako god umije na sudu. No da li je sve tako, kako se čini? Gdje je cijela istina ? E, za to treba pogledati film do samoga kraja.... Dobar, sudski thriller Gđe Hunt koja je hibernirala 8 godina, koliko je prošlo od krimića " Frozen River". Šteta što ne snima češće. Da se razumijemo, ovaj flm nije vrh vrhova, no za jesensku večer pred big screen tv-om, sasvim dostatno drži pažnju. Preporuka: ljubitelji thrillera neće reći : što je meni ovo trebalo, ostali kako hoće... Btw, osim Keanue Reevesa, nakon dugo vremena opet možemo vidjeti Rene Zellweger, pitaj boga gdi je do sada bila... |
||
![]() |
||
banisa2006
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2016 u 17:25 |
|
|
Nine Lives 2016
Ovo je jedan mnogo dobar porodican film...topla preporuka za porodicu subotom u popodnevnim casovima... ocena 9/10 |
||
![]() |
||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2016 u 20:56 |
|
|
Point break 2015 9/10
Dosta kvalitetan film. Za sve ljubitelja adrenalinskih sportova,tj ekstremnih. Film je ujedno i avanturisticka akcija,krimic. Tako da sve u svemu prva liga film.Dugo ga drzao u kompu i konacno se resih da ga odgledam,i nisam se pokajao.
|
||
![]() |
||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2016 u 11:37 |
|
|
Dont Speak 2015 6/10
Pocetak filma zanimljiv,nastavak ocaj i prost.Ovde je opravdana sama ocena na imdb 3.1.Toliku i zasluzuje film. Grupa tinejdzera nakon zabave na brodu svraca na ostrvo.Medjutim ostrvo je ukleto,nekad su se tamo desavala ubistva...Zanimljiva prica filma,ali toliko jeftino odradjeno. Fender Bender 2016 8/10 E ovo je sasvim solidan film.Horor triler. Serijski ubica koji trazi zrtve i sakuplja njihove slike... Sasvim realan film i dobro organizovan za razliku od prethodnog. |
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2016 u 12:19 |
|
|
Grave of the fireflies
Ocjena: 9/10. Duboko potresan film, baš ono rastura te. Svi mi pomalo gleduckamo drametine, potresu nas i idemo dalje. Ne znam, možda zato što je anime, što je nekako poetski. Nije agresivan u stavu o ratu, naprosto je iskren i istinit. Zato mi je bio jako težak za gledanje. Baš ono boli kada ga odgledaš. |
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2016 u 16:34 |
|
|
"Under The Shadow" Babak Anvari, iranski horror.
Shideh je majka malene Dorse, kućanica koju su upravo odbili na medicinskom fakultetu, jer je ludih osamdesetih bila član neke revolucionarne grupe. Pošto joj nije dozvoljeno da završi medicinu, ona kipi u sebi, Iran je pod Homeinijem ženama odredio mjesto u zapećku. Dodatno sranje je desetogodišnji rat sa Irakom, zbog čega je Teheran izložen bombardiranju. Kada joj regrutiraju muža liječnika, Shideh odbija napustiti Teheran te s Dorsi ostaje u napuštenoj zgradi...Međutim nisu sami, utvare rata su dobile stvaran oblik i počinje nemolosrdna borba s Đinima iz islamskih legendi... Moj prvi iranski horror je rutinsko odrađeno dijelo. Slabo se što vidi izvana od Irana, jer Shidah je privatno kao zapadna kućanica. No film ima tih sitnica, Homeini, feređe, socijalni status žene, društveni status žene, zlo kao metafora... Ima tu svega. Malo je ovaj film možda i precijenjen. Žanrovski gledano nije loš. No nije ni vrh. Tko ga pogleda nije izgubio vrijeme, no ako ga ne pogleda neće biti smak svijeta. |
||
![]() |
||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2016 u 18:03 |
|
|
The Hatching 2016 6/10
Auu kako ume trailer filma da zajebe coveka. Mislio sam da ce biti film tipa Animal Atack,kad ono nema si veze.Britanski film,nije ni cudo sto je jeftin. Jeste da volim njihov naglasak,ali umeju da uniste filmove englezi,kao sto je i sa ovim slucaj. Rows 2015 0/10= Zaobidjite i ovo sranje ili brisite iz kompa ako imate. Dark Vision 2015 0/10= i ovo je jeftinjak obican,takodje zaobidjite. The Evil In US 2016 7/10 E ovo je solidno onako,ima prelaznu ocenu. Grupa klinaca odlazi u kolibu da se drogira,pijanci...medjutim droga koju su uzeli napravice im pakleni vikend... |
||
![]() |
||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2016 u 11:48 |
|
|
Cassidy Way 2016 8/10
Odlican film.Jeste da sam gledao samo sa engleskim titlom ali nije mi ni malo smetalo. Pocetak filma odlican,pa onda malo mi delovao da ce biti los film,medjutim obrt kasnije i svideo mi se. Grupa tinejdzera krece da snima dokumentarac za skolu,medjutim greskom zaluta na mestu na kom je najmanje trebala...
|
||
![]() |
||
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2016 u 12:01 |
|
|
Pogledao sam sve Džiblijeve filmove za koje sam imao volje. Evo onih za čije gledanje se nisam pokajao.
The Castle of Cagliostro (1979) - 8/10 Nausicaä of the Valley of the Wind (1984) - 8/10 Castle in the Sky (1986) - 10/10 Grave of the Fireflies (1988) - 10/10 My Neighbor Totoro (1988) - 6/10 Porco Rosso (1992) - 8/10 Whisper of the Heart (1995) - 8/10 Princess Mononoke (1997) - 6/10 Spirited Away (2001) - 10/10 Howl's Moving Castle (2004) - 7/10 When Marnie Was There (2014) - 9/10 Dva sa mojom ocenom 6 i jedan sa 7 sam ubacio jer su baš popularni i svideli su se većini gledaoca. Sledeći kome padne na pamet glupa ideja da gleda sve Džiblijeve neka to ne radi već neka pogleda ovih desetak.
Ažurirao NikolaJe - 09.Studeni/Nov.2016 u 00:23 |
||
![]() |
||
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2016 u 15:50 |
|
|
Hehe, svidjeli su se zato što su dobri :D. Meni recimo nikako nije legao, When Marnie was There. Secret Life of Arrietty mi je takođe odličan. Meni je animacija u Howl's Moving Castle nešto izuzetno. Sve je prepuno detalja. Mononoke, klasik. Neka ga svi vole, to mu ne umanjuje draž. I da, Kiki's Delivery Service mi je bio... meh... onako. Ostalo, iznadprosječno dobri animirani filmovi.
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2016 u 18:54 |
|
![]()
Jesmo li mi gledali iste filmove?Šala, naravno. Svako ima drugačiji dojam filmova. A i ja sam ih gledao davno. Ažurirao Hogar Strašni - 08.Studeni/Nov.2016 u 18:55 |
||
![]() |
||
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2016 u 19:03 |
|
|
Zaboravio sam da ubacim Nausicaä of the Valley of the Wind (1984) na listu, pogledajte ga ako niste već. Podseća na Mononoke.
|
||
![]() |
||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2016 u 20:21 |
|
|
Drifter 2016 5/10
Nikakva radnja,nemas pojma ni kako je pocelo ni kako ce se zavrsiti.A i bolestan film..Zaobici!! Unsullied 2014 8/10 Odlican film.Prvih pola sata onako nije delovao nesto posebno,ali nastavak pun akcije i drzi paznju do kraja.You can run,but you can not hide :D ko voli taj princip svidece mu se.
|
||
![]() |
||
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2016 u 18:46 |
|
|
"Mechanic Resurrection"
Samo da komentiram da ili ne. Ovo je film kakav- je. Akcić na kakve nas je navikao Jason Statham, ni bolji ni lošiji. Ono što želim reći je da ocjena od 5.8 na IMBD i je i nije realna. Tko ga voli može slobodno gledati. Nije još pao na razinu Steve Seagala. Naravno da ubija po trojicu jednim-jedinim udarcem, no zbog toga ga većina ljudi i gleda. I zbog Jessice Albe ![]() ![]() Ažurirao robin12345 - 09.Studeni/Nov.2016 u 18:47 |
||
![]() |
||
Sholee
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2016 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 71 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2016 u 20:06 |
|
![]() |
||
|
SERIJE/FILMOVI-PREPORUKA http://www.imdb.com/user/ur60956385/lists?ref_=nv_usr_lst_3
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 714715716717718 771> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |