Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Deepwater Horizon (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Deepwater Horizon (2016)

Deepwater Horizon

Deepwater Horizon (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pakao na horizontu

Godina:

2016

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

107 min

Režija:

Peter Berg

Scenarij:

Matthew Michael Carnahan
, Matthew Sand
, David Rohde
, Stephanie Saul

Glavne uloge:

Mark Wahlberg
  >  Mike Williams
John Malkovich
  >  Vidrine
Kurt Russell
  >  Jimmy Harrell
James DuMont
  >  O'Bryan
Joe Chrest
  >  Sims
JD Evermore
  >  Dewey A. Revette
Douglas M. Griffin
  >  Landry
Brad Leland
  >  Kaluza
Ethan Suplee
  >  Jason Anderson
Dave Maldonado
  >  Kuchta (as Dave Maldonado)
Gina Rodriguez
  >  Andrea Fleytas
Jason Kirkpatrick
  >  Aaron Dale Burkeen
Dylan O'Brien
  >  Caleb Holloway
Robert Walker Branchaud
  >  Doug Brown
Jason Pine
  >  Stephen Ray Curtis

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Deepwater Horizon (2016)
    Objavljeno: 29.Svibanj/May.2016 u 19:56
Deepwater Horizon

Režija: Peter Berg
Scenarij: Matthew Michael Carnahan, Matthew Sand
Žanr: Akcija, drama, triler

Jezik: Engleski
Država: SAD

Uloge:

Mark Wahlberg
Dylan O'Brien
Kate Hudson
Kurt Russell

Film je zasnovan na stvarnom događaju iz 2010., kada je naftna bušotina 'Deepwater Horizon' eksplodirala i izazvala najgore izlijevanje nafte u američkoj povijesti.

Ažurirao angels - 02.Sijecanj/Jan.2017 u 14:54
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2016 u 22:32
Prevod najavljen pantel Clap
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2016 u 22:46
Zeljno iscekujem ovaj film da gledam,ocekujem da ce biti film godine u 2016toj :)
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 18:04
Veoma dobar film. Ne ulazim u detalje istinitosti priče, dovoljno mi je što je bazirano na istinitom događaju, a sva ostala "preterivanja" ili "preuveličavanja" prihvatam iz poštovanja prema žrtvama i njihovim porodicama. Iskreno, mislim da nije ni bilo puno tih američkih, srceparajućih, klišea, a ako jeste, ja sam dokaz da se brzo zaboravljaju. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Ugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Ugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2017 u 20:46
*NAPOMENA_Ostar komentar Jos jedna holivudska ratno huskacka prica.. Na prvi pogled izgleda kao film o jednoj od najvecih katastrofa koje je covek ucinio planeti, a zapravo NEMA NISTA sa onime sto se stvarno desilo i koliko znam jos nije ni blizu da bude sanirano i verovatno nikada nece ni biti. Imamo ceo fazon, herojske glavne likove, NEGDE TAMO, daleko od kuce, daleko od ucveljene domacice, u plamenu, pod americkom zastavom, kako se bore za zivot pred necim sto u filmu vise lici na drevnu neman koja je spavala ispod okeana i napala sirote Amerikance, nego na JEDNU OD NAJVECIH prirodnih katastrofa koje je izazvao POHLEPNI NAFTNO-INDUSTRIJSKI lobi, koji (da ne zaboravimo) finansira upravo ovakve negledljive bljuvotine od filmova. Koga zanima stvarna prica, trebalo bi da prekopa dokumentarce o ovoj katastrofi na YT npr. *mucio sam se malo duze od pola filma i batalio
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2017 u 23:37
Dobar je film,ali nekako moglo je to jos bolje.Stvarno je dobra prica,jos zasnovano po istinitom dogadjaju ali ooet kazem trebalo je jos bolje to uraditi.Toliko budzeta za film,a nekako mi je malo prazan.Jos nema toliko akcije koliko sam mislio da ce biti.
Dosta se cekalo dok krene radnja filma,a onda se nekako brzo odigralo,i na kraju brzo i zavrsilo. A i primetio sam nema konkretno glavne licnosti u filmu.Mislim Walberg kao glavni lik,ali ne vidim nista posebno da je odglumio kao i Rasel.Nekako sve zapoceto i nedovrseno...Ali opet naravno treba se pogledati film :)
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2017 u 11:07
nešto poput Sully, samo sa mnogo više štete i žrtava.
tipično američki film o istinitoj priči,
ali kao što pre mene rekoše, nedovršeno.
fali malo plota, radnje. ide se više na osećaj sažaljenja
i nekog uzvišenog američokg ponosa.
šteta dobrih glumaca. po meni,
bolje bi prošao kao dokumentarac,
samo kad ne bi moralo da bude sve tako
američki i spektakularno.
mislim da je čak rađeno i u 3D, nisam siguran,
ali zato ima vatre i eksplozija na sve strane.

Ažurirao osman2510 - 28.Travanj/Apr.2017 u 11:09
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
cipiflesh View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cipiflesh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 01:46
Slazem se sa Ugom, film kao film 7/10 a ameri uvek pucaju na to neko herojstvo a zaledjina svega toga nikom nista.. moralo je to malo dublje da se istrazi..
Na vrh
popo1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj popo1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2018 u 20:03
Šta reći, meni loše, puno patetike. 3/10 Ako zaobiđete, nećete puno propustiti.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2018 u 19:09
Pa šta reći tj napisati. Opet Piterg Berg. Opet Mark Valberg. Opet nekakav patriotizam. I opet loš film. Valberg, Kurt Rasel i Džon Malkovič i dosta nekakvog mulja i eksplozija i požara i nekakva oda. Sve u svemu, loše.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2018 u 00:51
  Deepwater Horizon je još jedan iz serije "istinitih priča" koje P.Berg ekrahizuje.

Berg je okupio dobru ekipu glumaca i zaigrao na sigurnu kartu kada je dao svoje viđenje najveće naftnje katastrofe u istoriji amerike. Grupu profesionalaca koji vrše ispitivanja terena pre samog rada bušotine dobro predvodi K.Rasel. Dobar je bio kao pregovarač koji pregovara sa predstavnicima kompanije koja ih je unajmila a koja je zbog škrtarenja jedini krivac. Dobar je bio i kao čovek koji je pokušao da spreči katastrofu i spase šta se spasti može. Sve u svemu, u ovim delovima filma ovo je prava mačo priča koja ne izlazi iz mode. Berg se tu dobro snašao što se ne može reći za haos koji je nastao na naftnoj platformi koji mi je pokvario film.

Sve u svemu prosek.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2018 u 02:14

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.