| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deepwater Horizon (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Deepwater Horizon (2016)Objavljeno: 29.Svibanj/May.2016 u 19:56 |
|
Deepwater Horizon
![]() Režija: Peter Berg Scenarij: Matthew Michael Carnahan, Matthew Sand Žanr: Akcija, drama, triler Jezik: Engleski Država: SAD Uloge: Mark Wahlberg Dylan O'Brien Kate Hudson Kurt Russell Film je zasnovan na stvarnom događaju iz 2010., kada je naftna bušotina 'Deepwater Horizon' eksplodirala i izazvala najgore izlijevanje nafte u američkoj povijesti. ![]() Ažurirao angels - 02.Sijecanj/Jan.2017 u 14:54 |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2016 u 22:32 |
|
Prevod najavljen pantel
|
|
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2016 u 22:46 |
|
Zeljno iscekujem ovaj film da gledam,ocekujem da ce biti film godine u 2016toj :)
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2017 u 18:04 |
|
Veoma dobar film. Ne ulazim u detalje istinitosti priče, dovoljno mi je
što je bazirano na istinitom događaju, a sva ostala "preterivanja" ili
"preuveličavanja" prihvatam iz poštovanja prema žrtvama i njihovim
porodicama. Iskreno, mislim da nije ni bilo puno tih američkih,
srceparajućih, klišea, a ako jeste, ja sam dokaz da se brzo
zaboravljaju.
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Ugo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2017 u 20:46 |
|
*NAPOMENA_Ostar komentar
Jos jedna holivudska ratno huskacka prica.. Na prvi pogled izgleda kao film o jednoj od najvecih katastrofa koje je covek ucinio planeti, a zapravo NEMA NISTA sa onime sto se stvarno desilo i koliko znam jos nije ni blizu da bude sanirano i verovatno nikada nece ni biti.
Imamo ceo fazon, herojske glavne likove, NEGDE TAMO, daleko od kuce, daleko od ucveljene domacice, u plamenu, pod americkom zastavom, kako se bore za zivot pred necim sto u filmu vise lici na drevnu neman koja je spavala ispod okeana i napala sirote Amerikance, nego na JEDNU OD NAJVECIH prirodnih katastrofa koje je izazvao POHLEPNI NAFTNO-INDUSTRIJSKI lobi, koji (da ne zaboravimo) finansira upravo ovakve negledljive bljuvotine od filmova.
Koga zanima stvarna prica, trebalo bi da prekopa dokumentarce o ovoj katastrofi na YT npr.
*mucio sam se malo duze od pola filma i batalio
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2017 u 23:37 |
|
Dobar je film,ali nekako moglo je to jos bolje.Stvarno je dobra prica,jos zasnovano po istinitom dogadjaju ali ooet kazem trebalo je jos bolje to uraditi.Toliko budzeta za film,a nekako mi je malo prazan.Jos nema toliko akcije koliko sam mislio da ce biti.
Dosta se cekalo dok krene radnja filma,a onda se nekako brzo odigralo,i na kraju brzo i zavrsilo. A i primetio sam nema konkretno glavne licnosti u filmu.Mislim Walberg kao glavni lik,ali ne vidim nista posebno da je odglumio kao i Rasel.Nekako sve zapoceto i nedovrseno...Ali opet naravno treba se pogledati film :)
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2017 u 11:07 |
|
nešto poput Sully, samo sa mnogo više štete i žrtava.
tipično američki film o istinitoj priči, ali kao što pre mene rekoše, nedovršeno. fali malo plota, radnje. ide se više na osećaj sažaljenja i nekog uzvišenog američokg ponosa. šteta dobrih glumaca. po meni, bolje bi prošao kao dokumentarac, samo kad ne bi moralo da bude sve tako američki i spektakularno. mislim da je čak rađeno i u 3D, nisam siguran, ali zato ima vatre i eksplozija na sve strane. Ažurirao osman2510 - 28.Travanj/Apr.2017 u 11:09 |
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
cipiflesh
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2017 u 01:46 |
|
Slazem se sa Ugom, film kao film 7/10 a ameri uvek pucaju na to neko herojstvo a zaledjina svega toga nikom nista.. moralo je to malo dublje da se istrazi..
|
|
![]() |
|
popo1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2018 u 20:03 |
|
Šta reći, meni loše, puno patetike.
3/10
Ako zaobiđete, nećete puno propustiti.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2018 u 19:09 |
|
Pa šta reći tj napisati. Opet Piterg Berg. Opet Mark Valberg. Opet nekakav patriotizam. I opet loš film. Valberg, Kurt Rasel i Džon Malkovič i dosta nekakvog mulja i eksplozija i požara i nekakva oda. Sve u svemu, loše.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2018 u 00:51 |
|
Deepwater Horizon je još jedan iz serije "istinitih priča" koje P.Berg
ekrahizuje.
Berg je okupio dobru ekipu glumaca i zaigrao na sigurnu kartu kada je dao svoje viđenje najveće naftnje katastrofe u istoriji amerike. Grupu profesionalaca koji vrše ispitivanja terena pre samog rada bušotine dobro predvodi K.Rasel. Dobar je bio kao pregovarač koji pregovara sa predstavnicima kompanije koja ih je unajmila a koja je zbog škrtarenja jedini krivac. Dobar je bio i kao čovek koji je pokušao da spreči katastrofu i spase šta se spasti može. Sve u svemu, u ovim delovima filma ovo je prava mačo priča koja ne izlazi iz mode. Berg se tu dobro snašao što se ne može reći za haos koji je nastao na naftnoj platformi koji mi je pokvario film. Sve u svemu prosek. |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2018 u 02:14 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |