| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cut Bank (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cut Bank (2014)Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2015 u 13:44 |
|
Cut Bank (2014)
Režija: Matt Shakman Scenarist: Roberto Patino Država: USA Jezik: Engleski Glavne Uloge: Liam Hemsworth,Teresa Palmer,John Malkovich,Billy Bob Thornton O Filmu:
“Cut Bank” je američki triler u režiji Matta Shakmana rađen po scenariju kojeg je napisao Roberto Patino. U glavnim ulogama se pojavljuju Liam Hemsworth, Billy Bob Thornton, John Malkovich, Teresa Palmer i Michael Stuhlbarg. Matt Shakman je inače poznat po produkciji serija i TV šou emisija kao što su ““It’s Always Sunny in Philadelphia”, “Everybody Hates Rick”, “Fargo” i dr. Ovo je njegov režiserski filmski debi. Radnja filma postavljena je u grad “Cut Bank” u Montani u kojem zbog ubistva dolazi do sukoba između mještana. Centralni lik je Dwayne Mclaren ( Liam Hemsworth) koji želi da napusti ovu provinciju sa svojom djevojkom Kasandrom (Teresa Palmer). Kada Dwayne postane svjedok ubistva, koristi oštu paniku u gradu kako bi se na brzinu obogatio i ostvario svoj plan. Ali subina nije njegov saučesnik. Postaje predmet istrage koju sprovodi lokalni šerif (John Malkovich). Trailer: |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2015 u 01:47 |
|
Prevod je najavio Srky89 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2016 u 20:12 |
|
Pomalo liči u nekim kadrovima na A Simple Plan (1998) ili mi se čini ?
|
|
![]() |
|
jocoiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Celje Status: Offline Points: 99 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2017 u 22:39 |
|
ocjena 6
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |