| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Carancho (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Carancho (2010)Objavljeno: 17.Svibanj/May.2010 u 23:07 |
|
Žanr: Drama Scenario: Alejandro Fadel, Martín Mauregui, Santiago Mitre, Pablo Trapero Režija: Pablo Trapero Glavne uloge: Ricardo Darín, Martina Gusman, Darío Valenzuela Godina proizvodnje: 2010 Zemlja porekla: Francuska / Argentina Trajanje: 107 min Sinopsis: U Argentini, svake godine u saobraćajnim nesrećama pogine preko 8000 ljudi. Iza svake tragedije stoji industrija, podržana kompenzacijama osiguravajućih kompanija i slabim zakonom. Sosa je advokat koji se kreće po ambulantama, javnim bolnicama i policijskim stanicama u potrazi za potencijalnim klijentima. Luján je mlada doktorka iz provincije. Ljubavna priča počinje u večeri kada se Luján i Sosa upoznaju na ulici. Ona pokušava da spasi život jednog čoveka; on pokušava da ga ubedi da postane njegov klijent. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2011 u 19:06 |
|
prevod radi VBojana |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2011 u 09:45 |
|
Prevod možete preuzeti ovde.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2017 u 16:09 |
|
Odličan film. Lična ocena: 10,00
Preporuka od mene. * i posle 7 godina ovaj film je remek delo argentinske kinematografije uz harizmatičnog Rikarda Darina i prelepu/talentovanu Martinu Gusman.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |