| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Café Society (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Café Society (2016)Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2016 u 19:17 |
|
Café Society (2016) ![]() Režija: Woody Allen Scenarij: Woody Allen Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 96 min Steve Carell ... Phil Stern Sheryl Lee ... Karen Stern Todd Weeks ... Oscar Paul Schackman ... Al Kristen Stewart ... Vonnie Blake Lively ... Veronica Parker Posey ... Rad Taylor Jodi Carlisle ... Maid Richard Portnow ... Walt Romantična komedija Woodyja Allena posvećena je zlatnom dobu Hollywooda, i snovima koji nikad ne umiru. U tridesetim godinama prošlog stoljeća mladi scenarist Bobby Dorfman odseli u Hollywood u nadi da će se uspjeti zaposliti u filmskoj industriji gdje je njegov ujak Phil utjecajan agent. Uskoro se Bobby zaljubi u djevojku Vonnie, ali ona ima dečka... Prevod je najavio: Siniša 138 Ažurirao Kneginja - 17.Rujan/Sep.2016 u 00:44 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2016 u 21:53 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Siniša 138
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Novi Grad B i H Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2016 u 22:01 |
|
Bilo mi je zadovoljstvo.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 20:47 |
|
Trailer koji obećava. Kao i režija i scenario. :)
|
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2017 u 21:05 |
|
Nije jak kao što je Woody znao biti no dobra glumačka ekipa spašava film.
Može se pogledati.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2018 u 21:57 |
|
Eto, posle dužeg odlaganja odgledah i ovaj "Kafe" a glavna caka u pretrazi je slovo é koga nema na tastaturi, pa mora copy paste.
Ovo naravno uopšte nije romantična komedija ali nije ni drama komedija. Romansa pod dirigentskom palicom Vudi Alena. Film omaž nekim prošlim holivudskim zlatnim vremenima. Glumačka ekipa - pa nisam baš siguran da li je pravi izbor, svi su ok odradili posao. Jesse Eisenberg i Kristen Stewart kao da su morali da odgledaju prethodni rad i delo Alena, tu su pokreti, dijalozi, muzika, replika, mudra misao u letu, pitanje o Bogu, naivne scene, uprošćena ljubavna romansa, nerealno ali zabavno. Za ljubitelje Vudi Alena, sasvim solidan ali ne i epohalan, nezaboravan film. I naravno - veličanje i klalnjanje najvećem američkom bogu - Novcu ili Dolaru. Pare pa ljubav. Bolje biti bogat i nesrećan u ljubavi nego srećan u ljubavi i finansijski prosek. IMDB: 6,6 Lična: 6,3
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |