| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
American Ultra (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: American Ultra (2015)Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2015 u 12:19 |
American Ultra![]() IMDb: http://www.imdb.com/title/tt3316948/?ref_=nv_sr_1 Žanr: Akcija, komedija Zemlja: SAD Režija: Nima Nourizadeh Glavne uloge: Kristen Stewart,
Jesse Eisenberg,
Connie BrittonDrogeraš, koji je zapravo vladin agent, označen je kao nepouzdan i postao je meta. Ali je previše dobro istreniran i previše napušen, da bi se oni mogli nositi s njim. Ažurirao angels - 22.Studeni/Nov.2015 u 22:35 |
|
![]() |
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2015 u 00:57 |
![]() Režija: Nima Nourizadeh Scenarij: Max Landis Žanr: Akcija, Komedija Jezik: Engleski Država: SAD, Switzerland Trajanje: 96 min Uloge: Jesse Eisenberg ... Mike Howell Kristen Stewart ... Phoebe Larson Topher Grace ... Adrian Yates Connie Britton ... Victoria Lasseter Walton Goggins ... Laugher Život jednog momka biva uzdrman nakon što se njegova prošlost vratila da ga progoni, u obliku vladine organizacije koja ima za cilj da ga izbriše... Izvor: filmonizirani Preveo/la: akomoze Ažurirao Alreadydead - 14.Studeni/Nov.2015 u 16:16 |
|
![]() |
|
akomoze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2015 u 11:12 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2015 u 15:36 |
|
akomoze hvala za prevod |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2018 u 19:49 |
|
Pa... Neka trojčica. Znači ne trojka nego trojčica i ne film nego filmčić. Igra dosta poznatih imena, barem meni, ali... Nekako kako se film privodi kraju od trojke postaje trojčica.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2018 u 21:29 |
|
Akcija 100%, komedija 0%, SF 0%.
Iz respekta prema Ajzenbergu i Stjuartovoj odlučih da odgledam ovaj film. Tu su i Tofer, Džon i Bil kao pojačanje. Neka verzija univerzalnog vojnika. Film je ipak gledljiv, lagan, smisaon, nema gafova,... Moglo je i mnogo bolje ali sasvim ok za širu publiku. U vezi ocene, na IMDB-u ima 6,1 Recimo... 6,6 Sasvim solidno, ideja odlična ali prosečno realizovana i zbrzana pomalo. Odlična scena... The Old Frying Pan Bullet Trick (2015) Ažurirao Danilo-Naissus - 19.Listopad/Oct.2018 u 21:36 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |