Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Vicevi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vicevi prevedeni sa drugih jezika
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vicevi prevedeni sa drugih jezika

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 12:44

Radim nešto, pa kad odmorim, ja "uz put" prevedem po neki vic LOL

Evo jedan "Kaubojski"

Jednog dana, mali indijanac pitao oca: "Tata, zašto svi indijanci imaju tako dugačka imena?"

Tata mu odgovori: "Pa, sine, kad god se rodi indijanska beba, otac mora da izađe napolje i da da ime bebi po prvoj stvari koju ugleda".

Zašto me to pitaš  sine po imenu "Dva Psa koja se Jebu"?

LOL

Jedan "Nevaljao"

U liftu hotela zaglavilo se više ljudi i ostali su tamo neko vreme.

Jedan muškarac koji je bio tamo zaglavljen je slučajno laktom dodirnuo grudi žene pored sebe, pa joj reče:

"Žao mi je, gospođo, slučajno sam dodirnuo vaše grudi. Ali, ako je vaše srce mekano kao vaše grudi, nadam se da će te moći da mi oprostite".

Žena mu odgovori: "Ako je tvoj muški polni organ tvrd  kao tvoj lakat, ja sam odsela u sobi 223".

LOL

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 12:59

Ženska molitva

Dragi Bože,

molim te za mudrost da razumem svog čoveka,

Ljubav da mu oprostim,

i Strpljenje za njegova raspoloženja,

jer, Dragi Bože,

ako te zamolim za snagu,

Ubiću Boga u njemu!

Amin

lol

Psiho vic

Prolazio doktor kroz hodnik psihijatrijske bolnice, kad je začuo glas koji je neprestano ponavljano: 14, 14, 14, 14 ...

Osvrćući se, ugleda jednu rupu na zidu, i kad je približio lice toj rupi da pogleda kroz nju, neko mu "brknu" prst u oko.

Glas istog momenta nakon toga promeni svoje brojanje "15, 15, 15, 15 ..."LOL

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 13:16

Nakon posla, Džim se vraća kući, i svrati u kozmetičarsku radnju da kupi svojoj ženi neki poklon.

"Šta mislite o nekom parfemu?", upita ga prodavac, i pokaza mu bocu parfema koja košta 50 dolara.

"To je previše", reče Džim.

Prodavac se još dvaput vraćao i donosio mu dve flaše parfema koje su koštale 40 i 30 dolara, ali to Džimu takođe nije odgovaralo, pa reče prodavcu: "Sve je to preskupo,  meni treba nešto što je stvarno jeftino"

Prodavac mu dade ogledalo.

Smile

Čovek: "Bože, koliko je to milion godina?"

Bog: "Za mene je to isto kao i jedan minut."

Čovek: "Bože, koliko je to milion dolara?"

Bog: "Za mene je to isto kao i jedan dinar."

Čovek: "Bože, mogu li dobiti jedan dinar?"

Bog: "Sačekaj jedan minut."

Kučeći stil

Žena nakon što je porodila šestorke, ugleda svog muža kako unezvereno šeta u hodniku i viče: "Stoput sam joj rekao, nikako kučeća poza"!!!!

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 13:21
Originalno postovano od strane snajp snajp piše:

Ulazi pijanac u bar i s vrata kaže: "Piće za sve, uključujući i konobara". Konobar raznese piće, ali kad je hteo da naplati, pijanac mu reče da nema novca, i konobar ga izbaci naglavačke iz kafane.

Sutradan, radnja se ponovi, opet pijanac naruči: "Piće za sve, uključujući i konobara", međutim opet nije imao da plati i konobar ga opet naglavačke izbaci napolje.

Trećeg dana, ulazi pijanac opet u istu kafanu i kaže: "Piće za sve, osim za konobara".

Zbunjeni konobar ga zapita: "A, zašto ne i za mene?".

Pijanac mu odgovori: "Postaješ nasilan kad popiješ".

LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 13:40

Sine, ti si bio tako ružna beba, da je i tvoj inkubator bio prefarban.

---------------------------

"Ti ne bi spavao ni sa Anđelinom Džoli, ni za milion dolara, zar ne?", upita ljubomorna supruga muža.

"Ne budi smešna", odgovori joj muž. "Gde bih ja našao milion dolara?"

Dva prijatelja

1: Večeras organizujem grupni seks, hoćeš li doći?

2: Naravno, koliko ljudi dolazi?

1: Dvoje. Ako povedeš tvoju devojku.

-----------------------------

U manastiru, mlada opatica priča glavnoj opatici:

"Majko, hoću da raskinem zavet da postanem prostitutka"

Glavna opatica: "Šta?! Šta si to rekla?!

Mlada opatica: "Rekoh, hoću da postanem prostitutka, raskidam zavet".

Glavna opatica: "A, dobro. Ja sam te čula protestant".

--------------------------------

Gradski dečak: "Tata, koliko vrsta mleka ima?"

"Obično, pasterizovano, jogurt, kiselo", odgovori mu otac, "Ali, zašto pitaš, sine?"

Gradski dečak: "Crtam kravu za domaći zadatak, pa ne znam koliko vimena da joj nacrtam".

LOL

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 07:55

Danas najverovatnije neću stići da se igram sa prevođenjem viceva LOL, ali, evo nekih naših od "sinoć":

Muž ga ima, žena ga prima, a pop ga ne koristi. Šta je to? (prezime)
-----------------

Sretne vuk crvenkapicu, i pita je: 

"Crvenkapice, da li bi mi dala bakinu adresu."

"Da, zašto da ne" reče Crvenkapica, "Zapiši, www.bakica.com.yu"

Wink

p.s. nisam probao, ali možda i postoji adresa www.bakica.com.yu (ostaviću to za kasnije, sad sam malo u žurbi) Wink

Pozdrav. Snajp

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 10:36

Wink

Crvenkapica ti nije apdejtovalaLOL podatke - sad je .rs LOLLOLLOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 11:08
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Wink

Crvenkapica ti nije apdejtovalaLOL podatke - sad je .rs LOLLOLLOL

Da je samo to, nego je i odrasla i prolepšala se:

LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 13:17
Što li onda vuk traži bakinu adresu, a ne njen fejsbuk nalog?! LOL

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 13:38

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Što li onda vuk traži bakinu adresu, a ne njen fejsbuk nalog?! LOL 

Hahahaha LOL - ali do suza LOL LOL 

Da je pametan, tražio bi, ali izgleda da se i on promenio, postao je jedan od učesnika "Parade ponosa"  LOL

(Nek mi oprosti "evropski" svet za spominjanje gorućeg pitanja Evrope koje me inače lično ne interesuje, ali ja ne vidim drugi razlog da joj ne traži fejsbuk nalog) LOL

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 14:50
Ili to ili je od onih što čitaju LOLLOLLOL
LOL
(Devojka treba hitno da stigne na fakultet, busa nigde, digne ona palac i staje Jugo. Otvaraju se vrata, ona uđe a u kolima dečko njenih godina.
- Dokle ideš?
- Do fakulteta!
- Može, ali da te po**bem!
Pristade devojka, krene dečko ali ne može. Počne da se izvinjava govoreći:
- Znaš, ja sam student, učim za ispit, pročitao sam tri knjige od 500 strana za nekoliko dana, sramota me...

Izađe ona nezadovoljna napolje, opet digne prst kad nailazi kamionče. Za volanom neki stariji čovek
- Povezao sam te ali mora biti nekog seksa...
Devojka pristane i šofer prione na posao. Radi on, prođe pola sata, prođe sat, dva, tri, šofer i dalje oran, kad na isteku trećeg sata devojka, polumrtvim glasom, upita:
- Majstore, čitaš li ti šta?)

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 08:31

Pitanje: Da li misliš da bih trebala da imamo decu posle 30?

Odgovor: Ne, 30 je sasvim dovoljno.

-------------------------------------

Zašto je nimfomanka dobila taj naziv?

- Zato što je termin "bolest ludih krava" već bio zauzet.

Momak i devojka započeli seks u mračnoj šumi. Posle nekog vremena momak reče: "Dođavola, bolje da smo našli neko svetlije mesto". Devojka: "I ja mislim tako. Paseš travu zadnjih 15 minuta".

Plavuša ušla u hotelsku sobu i danima ne izlazi i plače. Nakon nekog vremena, uđe sobarica i kad je primetila da je plavuša sva uplakana, zapita je: "Zašto plačeš?".

"Ne znam kako da izađem odavde", odgovori plavuša, "Na jednim vratima piše WC, na drugim "Kuhinja", a na trećim je zakačena poruka "Ne smetaj".

---------------------------------

Ribolovačka priča

Dva tipa pecaju ispod mosta.

Jedan primeti da sahrana prolazi preko mosta, ustade, skine kapu, i pognu svoju glavu.

Kad povorka prođe, on vrati kapu i nastavi da peca.

Drugi tip mu reče: "To je bilo dirljivo. Nisam znao da imaš to u sebi."

Prvi tip mu odgovori: "Pa, mislim da je to bila prava stvar da se uradi. Ipak, na kraju krajeva, bio sam oženjen sa njom skoro 40 godina."

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 12:23

Poglavica savremenih indijanaca čuo da postoji vremenska prognoza, pa se odluči da ih pozove da ih pita kakva će biti zima. Kad je pozvao, odgoviriše mu:

"Zima će biti duga i hladna".

Poglavica naredi svojim ratnicima da sakupljaju drva. Nakon dve nedelje, poglavica odluči da ponovo pozove vremensku prognozu i pita kakva će biti zima.

Opet je dobio odgovor: "Zima će biti duga i hladna".

Poglavica naredi svojim ratnicima da nastave da sakupljaju drva za zimu, dok nisu skoro očistili celu šumu. Prođoše još dve nedelje u tome, pa poglavica opet pozva vremensku prognozu.

"Kakva će biti zima" - upita poglavica.

"Zima će biti duga i hladna", odgovoriše mu, "Indijanci spremaju drva za zimu kao ludi".

LOL 

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 12:36

Par lovaca otišao u šumu.

Jedan se saplete i skotrlja niz padinu. Kad mu je ovaj drugi prišao, vide da su mu oči iskolačene i da ne mrda. Odluči se da pozove hitnu pomoć.

Kad mu se javio operator on mu reče: "Moj prijatelj je mrtav, šta da radim?"

Operator mu odgovori: "Prvo, treba da se uverite da je mrtav..."

Potraja tišina neko vreme u razgovoru, u pozadini se začu pucanj, pa se lovac javi ponovo: 

"U redu, šta sad?".

Ažurirao snajp - 25.Ožujak/Mar.2012 u 12:37
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 12:54

Još jedan za danas.Wink

Autobus pun političara koji su krenuli na "seosku kampanju" udari u jedno drvo pored jedne stare usamljene farme. 

Stari farmer čija je to bila farma priđe da ispita događaj, i kad vide šta se dogodilo, zakopa sve političare u blizini pored autobusa.

Nekoliko dana nakon toga, policajac koji je prolazio spazi oštećeni autobus, pa zapita starog farmera koji je bio u blizini: "Šta se dogodilo? Jesu li svi poginuli?"

"Pa, neki od njih su tvrdili da nisu, ali ja znam kako političari lažu, pa sam ih sve zakopao".

LOL

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 12:35
Čovek je uvek davao 100% na poslu:

12% Ponedeljkom; 23% Utorkom; 40% Sredom; 20% Četvrtkom; 5% Petkom.

I, dobio je otkaz. Nepravedno, zar ne? LOL

Pitanje: Šta je gore nego da budeš rastrgnut od lava?

Odgovor: Da dobiješ "prstenjak" od kapetana Kuke. LOL

P: Šta je banana rekla vibratoru?

O: Šta se treseš, mene će da pojede. LOL

P: Zašto je čovek umro pre njegove žene?

O: Želeo je to.

Zabava na poslu.

- Smisli nadimke i zovi sve kolege sa posla samo po nadimcima koje im ti daš: "Srculence", "Krava", "Kreten", "Debilski gazda", "Somčina", "Kretenčina", "Majmun", "Nimfomanka", "Picajzla"...

- Šalji e-mailove svim saradnicima sa tačnim opisom šta radiš: "Češkam se po glavi", "Gvirim ispod suknje koleginici", "čačkam nos", "gledam sexi slike na yotube"...

- Namaži prste kremom i daj ih svima da ih omirišu

- Skupljaj muve u teglu i drži teglu na stolu

- U prolazu poobaraj svim kolegama sve papire sa stola

... ovo me mrzi dalje da prevodim, ima mnogo glupih stvari. LOL

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 11:21

Jedna žena odlučila da "nauči pameti" svog pijanog muža koji je stalno dolazio kući kasno noću pijan, pa je odlučila da se preruši u đavola, i da ga tako prerušena "isprepada".

Kasno noću, sakrila se ispred kuće, i sačekala dok se muž nije pojavio, a onda je iznenada iskočila pred njega. Muž se, onako pijan, prvo zbunio, iskolačio oči, ispustio flašu pića koju je držao u ruci, a onda je upitao: "Ko si ti?".

"Đavo", odgovori mu supruga.

"Pa, uđi onda unutra sa mnom", odgovori pijani muž teturajući se, " Ja sam oženio tvoju sestru".

LOL

I, evo još nekih dodatnih manjih viceva prevedenih sa engleskog:

Učitelj: Koliko slova ima azbuka?

Učenik: 60

Učitelj: Odakle bre sad 60?

Učenik: Pa, 30 sa "caps lock" na tastaturi, i trideset bez toga.

-----------------

Šta kaže crnac svojoj ženi crnkinji kad mu rodi belo dete?

- Vrati ga, nije još gotovo.

-------------------

Toliko si glup da se saplićeš o bežični internet kad ideš po kući!

--------------------

Pita žena muža: Šta ti se više sviđa kod mene: moja lepota, ili moja pamet?

Muž: "Najviše mi se sviđa tvoj smisao za humor".

Ažurirao snajp - 01.Travanj/Apr.2012 u 11:23
Na vrh
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 15:58
Evo sad prelistah ove viceve, odlicni su, a najbolje je sto su mi svi "novi" Smile

GOOD JOB Clap
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 16:44

Hvala, druže. Gledam da budu novi, a ako mi neki i "promakne", onda je to zato što ga ja nisam čuo. Smile

U svakom slučaju, kad pravim neku pauzu, ja prelistam malo engleske stranice sa humorom, pa će ih verovatno biti još. Wink

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 01.Travanj/Apr.2012 u 16:44
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.