| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vicevi prevedeni sa drugih jezika |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 12:44 |
|
|
Radim nešto, pa kad odmorim, ja "uz put" prevedem po neki vic
Evo jedan "Kaubojski" Jednog dana, mali indijanac pitao oca: "Tata, zašto svi indijanci imaju tako dugačka imena?" Tata mu odgovori: "Pa, sine, kad god se rodi indijanska beba, otac mora da izađe napolje i da da ime bebi po prvoj stvari koju ugleda". Zašto me to pitaš sine po imenu "Dva Psa koja se Jebu"?
Jedan "Nevaljao" U liftu hotela zaglavilo se više ljudi i ostali su tamo neko vreme. Jedan muškarac koji je bio tamo zaglavljen je slučajno laktom dodirnuo grudi žene pored sebe, pa joj reče: "Žao mi je, gospođo, slučajno sam dodirnuo vaše grudi. Ali, ako je vaše srce mekano kao vaše grudi, nadam se da će te moći da mi oprostite". Žena mu odgovori: "Ako je tvoj muški polni organ tvrd kao tvoj lakat, ja sam odsela u sobi 223".
|
||
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 12:59 |
|
|
Ženska molitva Dragi Bože, molim te za mudrost da razumem svog čoveka, Ljubav da mu oprostim, i Strpljenje za njegova raspoloženja, jer, Dragi Bože, ako te zamolim za snagu, Ubiću Boga u njemu! Amin ![]() Psiho vic Prolazio doktor kroz hodnik psihijatrijske bolnice, kad je začuo glas koji je neprestano ponavljano: 14, 14, 14, 14 ... Osvrćući se, ugleda jednu rupu na zidu, i kad je približio lice toj rupi da pogleda kroz nju, neko mu "brknu" prst u oko. Glas istog momenta nakon toga promeni svoje brojanje "15, 15, 15,
15 ..."
|
||
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 13:16 |
|
|
Nakon posla, Džim se vraća kući, i svrati u kozmetičarsku radnju da kupi svojoj ženi neki poklon. "Šta mislite o nekom parfemu?", upita ga prodavac, i pokaza mu bocu parfema koja košta 50 dolara. "To je previše", reče Džim. Prodavac se još dvaput vraćao i donosio mu dve flaše parfema koje su koštale 40 i 30 dolara, ali to Džimu takođe nije odgovaralo, pa reče prodavcu: "Sve je to preskupo, meni treba nešto što je stvarno jeftino" Prodavac mu dade ogledalo.
Čovek: "Bože, koliko je to milion godina?" Bog: "Za mene je to isto kao i jedan minut." Čovek: "Bože, koliko je to milion dolara?" Bog: "Za mene je to isto kao i jedan dinar." Čovek: "Bože, mogu li dobiti jedan dinar?" Bog: "Sačekaj jedan minut." Kučeći stil Žena nakon što je porodila šestorke, ugleda svog muža kako unezvereno šeta u hodniku i viče: "Stoput sam joj rekao, nikako kučeća poza"!!!! |
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 13:21 |
|
![]() ![]()
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2012 u 13:40 |
|
|
Sine, ti si bio tako ružna beba, da je i tvoj inkubator bio prefarban. --------------------------- "Ti ne bi spavao ni sa Anđelinom Džoli, ni za milion dolara, zar ne?", upita ljubomorna supruga muža. "Ne budi smešna", odgovori joj muž. "Gde bih ja našao milion dolara?" --------------------------- Dva prijatelja 1: Večeras organizujem grupni seks, hoćeš li doći? 2: Naravno, koliko ljudi dolazi? 1: Dvoje. Ako povedeš tvoju devojku. ----------------------------- U manastiru, mlada opatica priča glavnoj opatici: "Majko, hoću da raskinem zavet da postanem prostitutka" Glavna opatica: "Šta?! Šta si to rekla?! Mlada opatica: "Rekoh, hoću da postanem prostitutka, raskidam zavet". Glavna opatica: "A, dobro. Ja sam te čula protestant". -------------------------------- Gradski dečak: "Tata, koliko vrsta mleka ima?" "Obično, pasterizovano, jogurt, kiselo", odgovori mu otac, "Ali, zašto pitaš, sine?" Gradski dečak: "Crtam kravu za domaći zadatak, pa ne znam koliko vimena da joj nacrtam".
|
||
|
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 07:55 |
|
|
Danas najverovatnije neću stići da se igram sa prevođenjem viceva Muž ga ima, žena ga prima, a pop ga ne koristi. Šta je to? (prezime) Sretne vuk crvenkapicu, i pita je:
p.s. nisam probao, ali možda i postoji adresa www.bakica.com.yu (ostaviću to za kasnije, sad sam malo u žurbi) Pozdrav. Snajp |
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 10:36 |
|
Crvenkapica ti nije apdejtovala |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 11:08 |
|
Da je samo to, nego je i odrasla i prolepšala se:
|
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 13:17 |
|
|
Što li onda vuk traži bakinu adresu, a ne njen fejsbuk nalog?!
|
||
|
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 13:38 |
|
|
Hahahaha Da je pametan, tražio bi, ali izgleda da se i on promenio, postao je jedan od učesnika "Parade ponosa" (Nek mi oprosti "evropski" svet za spominjanje gorućeg pitanja Evrope koje me inače lično ne interesuje, ali ja ne vidim drugi razlog da joj ne traži fejsbuk nalog) Veliki pozdrav. Snajp |
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 14:50 |
|
|
Ili to ili je od onih što čitaju
![]() ![]() ![]()
(Devojka treba hitno da stigne na fakultet, busa nigde, digne ona palac i staje Jugo. Otvaraju se vrata, ona uđe a u kolima dečko njenih godina.
- Dokle ideš?
- Do fakulteta! - Može, ali da te po**bem! Pristade devojka, krene dečko ali ne može. Počne da se izvinjava govoreći: - Znaš, ja sam student, učim za ispit, pročitao sam tri knjige od 500 strana za nekoliko dana, sramota me... Izađe ona nezadovoljna napolje, opet digne prst kad nailazi kamionče. Za volanom neki stariji čovek - Povezao sam te ali mora biti nekog seksa... Devojka pristane i šofer prione na posao. Radi on, prođe pola sata, prođe sat, dva, tri, šofer i dalje oran, kad na isteku trećeg sata devojka, polumrtvim glasom, upita: - Majstore, čitaš li ti šta?) |
||
|
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 08:31 |
|
|
Pitanje: Da li misliš da bih trebala da imamo decu posle 30? Odgovor: Ne, 30 je sasvim dovoljno. ------------------------------------- Zašto je nimfomanka dobila taj naziv? - Zato što je termin "bolest ludih krava" već bio zauzet. ------------------------------------- Momak i devojka započeli seks u mračnoj šumi. Posle nekog vremena momak reče: "Dođavola, bolje da smo našli neko svetlije mesto". Devojka: "I ja mislim tako. Paseš travu zadnjih 15 minuta". ------------------------------------- Plavuša ušla u hotelsku sobu i danima ne izlazi i plače. Nakon nekog vremena, uđe sobarica i kad je primetila da je plavuša sva uplakana, zapita je: "Zašto plačeš?". "Ne znam kako da izađem odavde", odgovori plavuša, "Na jednim vratima piše WC, na drugim "Kuhinja", a na trećim je zakačena poruka "Ne smetaj". --------------------------------- Ribolovačka priča Dva tipa pecaju ispod mosta. Jedan primeti da sahrana prolazi preko mosta, ustade, skine kapu, i pognu svoju glavu. Kad povorka prođe, on vrati kapu i nastavi da peca. Drugi tip mu reče: "To je bilo dirljivo. Nisam znao da imaš to u sebi." Prvi tip mu odgovori: "Pa, mislim da je to bila prava stvar da se uradi. Ipak, na kraju krajeva, bio sam oženjen sa njom skoro 40 godina." --------------------------- |
||
|
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 12:23 |
|
|
Poglavica savremenih indijanaca čuo da postoji vremenska prognoza, pa se odluči da ih pozove da ih pita kakva će biti zima. Kad je pozvao, odgoviriše mu: "Zima će biti duga i hladna". Poglavica naredi svojim ratnicima da sakupljaju drva. Nakon dve nedelje, poglavica odluči da ponovo pozove vremensku prognozu i pita kakva će biti zima. Opet je dobio odgovor: "Zima će biti duga i hladna". Poglavica naredi svojim ratnicima da nastave da sakupljaju drva za zimu, dok nisu skoro očistili celu šumu. Prođoše još dve nedelje u tome, pa poglavica opet pozva vremensku prognozu. "Kakva će biti zima" - upita poglavica. "Zima će biti duga i hladna", odgovoriše mu, "Indijanci spremaju drva za zimu kao ludi".
|
||
|
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 12:36 |
|
|
Par lovaca otišao u šumu. Jedan se saplete i skotrlja niz padinu. Kad mu je ovaj drugi prišao, vide da su mu oči iskolačene i da ne mrda. Odluči se da pozove hitnu pomoć. Kad mu se javio operator on mu reče: "Moj prijatelj je mrtav, šta da radim?" Operator mu odgovori: "Prvo, treba da se uverite da je mrtav..." Potraja tišina neko vreme u razgovoru, u pozadini se začu pucanj, pa se lovac javi ponovo: "U redu, šta sad?". Ažurirao snajp - 25.Ožujak/Mar.2012 u 12:37 |
||
|
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 12:54 |
|
|
Još jedan za danas. Autobus pun političara koji su krenuli na "seosku kampanju" udari u jedno drvo pored jedne stare usamljene farme. Stari farmer čija je to bila farma priđe da ispita događaj, i kad vide šta se dogodilo, zakopa sve političare u blizini pored autobusa. Nekoliko dana nakon toga, policajac koji je prolazio spazi oštećeni autobus, pa zapita starog farmera koji je bio u blizini: "Šta se dogodilo? Jesu li svi poginuli?" "Pa, neki od njih su tvrdili da nisu, ali ja znam kako političari lažu, pa sam ih sve zakopao".
|
||
|
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 12:35 |
|
|
Čovek je uvek davao 100% na poslu:
12% Ponedeljkom; 23% Utorkom; 40% Sredom; 20% Četvrtkom; 5% Petkom. I, dobio je otkaz. Nepravedno, zar ne? Pitanje: Šta je gore nego da budeš rastrgnut od lava? Odgovor: Da dobiješ "prstenjak" od kapetana Kuke. P: Šta je banana rekla vibratoru? O: Šta se treseš, mene će da pojede. P: Zašto je čovek umro pre njegove žene? O: Želeo je to. Zabava na poslu. - Smisli nadimke i zovi sve kolege sa posla samo po nadimcima koje im ti daš: "Srculence", "Krava", "Kreten", "Debilski gazda", "Somčina", "Kretenčina", "Majmun", "Nimfomanka", "Picajzla"...
- Skupljaj muve u teglu i drži teglu na stolu - U prolazu poobaraj svim kolegama sve papire sa stola ... ovo me mrzi dalje da prevodim, ima mnogo glupih stvari. |
||
|
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 11:21 |
|
|
Jedna žena odlučila da "nauči pameti" svog pijanog muža koji je stalno dolazio kući kasno noću pijan, pa je odlučila da se preruši u đavola, i da ga tako prerušena "isprepada". Kasno noću, sakrila se ispred kuće, i sačekala dok se muž nije pojavio, a onda je iznenada iskočila pred njega. Muž se, onako pijan, prvo zbunio, iskolačio oči, ispustio flašu pića koju je držao u ruci, a onda je upitao: "Ko si ti?". "Đavo", odgovori mu supruga. "Pa, uđi onda unutra sa mnom", odgovori pijani muž teturajući se, " Ja sam oženio tvoju sestru".
Učitelj: Koliko slova ima azbuka? Učenik: 60 Učitelj: Odakle bre sad 60? Učenik: Pa, 30 sa "caps lock" na tastaturi, i trideset bez toga. ----------------- Šta kaže crnac svojoj ženi crnkinji kad mu rodi belo dete? - Vrati ga, nije još gotovo. ------------------- Toliko si glup da se saplićeš o bežični internet kad ideš po kući! -------------------- Pita žena muža: Šta ti se više sviđa kod mene: moja lepota, ili moja pamet? Muž: "Najviše mi se sviđa tvoj smisao za humor". Ažurirao snajp - 01.Travanj/Apr.2012 u 11:23 |
||
|
|
||
![]() |
||
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 15:58 |
|
|
Evo sad prelistah ove viceve, odlicni su, a najbolje je sto su mi svi "novi"
![]() GOOD JOB
![]() |
||
|
||
![]() |
||
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 16:44 |
|
|
Hvala, druže. Gledam da budu novi, a ako mi neki i "promakne", onda je to zato što ga ja nisam čuo. U svakom slučaju, kad pravim neku pauzu, ja prelistam malo engleske stranice sa humorom, pa će ih verovatno biti još. Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 01.Travanj/Apr.2012 u 16:44 |
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |