Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - UNITED 93
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

UNITED 93

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
DrKissKiss View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DrKissKiss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 04:17

Hvala za prevod!!!!!

jedin mi nije jaso sta treba da znaci i kome je upucen poslednji B titl:

Jebo vas Dejan_sl.

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 12:43
Originalno postovano od strane DrKissKiss DrKissKiss piše:

Hvala za prevod!!!!!

jedin mi nije jaso sta treba da znaci i kome je upucen poslednji B titl:

Jebo vas Dejan_sl.

Za koji prevod pricas covece?!?! Daj link ja ga ne vidim! Ima samo gomila sranja ali za Flight 93, samo je pocetak za United.

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
DrKissKiss View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DrKissKiss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 23:52

Zahvalio sam se za prevod pre nego sto sam ga pogledao.

Ovo stvarno ne lici ninasta, mada mi je odmah nesto bilo sumnjivo

sobzirom na poslednji titl. Vrlo sam razocaran ljudima koji su ovako nesto uradili,

jer stvarno ne vidim svrhu svega toga.

Ozbiljno razmisljam da nikada vise ne pokrenem ni jednu temu, niti da odgovorim na bilo koju na ovom forumu.

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2006 u 23:57
Na vrh
1234dg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 1234dg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 06:02

Ne znam zašto, ali ovdje ne mogu staviti prijevod za United 93.

Što bilo da bilo tu je i pravi je (nije flight 93):

http://subtitles.xvidstation.com/index.php?page=3&action =file&file_id=911591517

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 11:47
 Svaka ti dala....
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
1234dg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 1234dg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 15:07

Posebno se moram zahvaliti @fonseca i @djulare na izvoru teksta (slo i eng).

Hvala i @mariobross jer ga je zakačio ovdje

Ažurirao 1234dg
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.