| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
U vezi sa bazom prevoda... |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 13:06 |
|
@banisa-necemo se kolega svadjati nema razloga za to....ako je kolega koks obecao da ce prevesti,onda i hoce.a bar ti lega znas da je koks covijek od reci
Ažurirao dejan-sl - 16.Kolovoz/Aug.2007 u 13:10 |
|
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
|
![]() |
|
banisa2006
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 13:41 |
za tebe je on mozda kolega za mene nije.za mene su kolege koje nesto rade.ja se uopste ne svadjam.To sto ste vas dvojica u dobrim odnosima mene apsolutno ne dotice. Ja ako ne mogu da kazem njemu da nesto nije korektno a da se on ne naljuti za mene zaista onda takav covek ne moze da bude kolega. Ali bez ljutnje kazem i tebi i ti si obecao The Tommyknockers pa isto nisi nista uradio.Ali ja se vise ne obazirem. A kazes da je od reci pa ja mislim da je sve samo nije od reci. Covek je velik kada moze da primi kritiku zapamti to lega. I molim te da se ne mesas tamo gde zaista nema potrebe.Ja niti se svadjam niti imam nameru da se svadjam,ali cu uvek izneti svoj stav,takav sam covek. I uvek cu primiti kritiku ako za to bude argumenata. a sada te puno pozdravljam. |
|
![]() |
|
dejan-sl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3821 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 13:49 |
|
cek,cek lega.........ja i ti smo se dogovorili za tog tomija,jel tako....ti si meni rekao da ces naci engleski prijevod i meni poslat ,jel tako-da prevedem??????a ja bez prijevoda neznam i nemogu raditi.....
pa sad gledam i neznam bas ko se na koga naljutio.......a i opet ti velim i ti sam poznas koksa......a zasto ga nepita mozda covijek ima posla?????? Ažurirao dejan-sl - 16.Kolovoz/Aug.2007 u 13:50 |
|
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 14:43 |
|
BANISA, sta koji te je ku**c.
Koga ti prozivas. Jel znas engleski i radis serijal filmova S. Kinga. Pa odradi ga do kraja i onda kazi ovde na forumu ljudima da si razocaran sto nisu preveli a obecali su. Prevedi pa onda napadaj. The Tommyknockers je tebi neko obecao i nije preveo i ti si popizdeo. MA DAAAAJJJJJ Sa takvim porukama samo bodris ostale leechere koji se juce uclane i vec traze prevod za film koji nije izasao. Evo da znam engleski ja bi ti preveo The Tommyknockers. Pozdrav |
|
![]() |
|
banisa2006
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 15:11 |
koliko ja znam ja sam tebi rekao ako negde naletim na engleski titl da cu ti svakako poslati sto znaci da to jos stoji kao takvo.no necu se nastavljati. |
|
![]() |
|
banisa2006
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 15:14 |
neznam koji si ti isprdak i ko se tebi obratio uopste. sad da ti kazem boli me bas ona stvar hoce li neko prevesti the tommyknockers ili nece ja cu ga svakako sam prevesti kad dodje red na njega. a zbog takvih poput tebe vise necu ni da kacim titlove. sto sam nakacio nakacio sam. uzivajte i pozdravljam darija. Ažurirao banisa2006 - 16.Kolovoz/Aug.2007 u 15:14 |
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 15:37 |
|
A neces da pozdravis dejana-sl. E JBG nije u redu. Maaa ajde pozdravi i njega i sve nas. Sto si takav ?
Ma bansiha ajde nas pozdravi PLIIIIIIIIIII IZZZZZZZZ |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 16:21 |
|
Nisam neki prevodilaci i na svom saldu jedva imam dva prevod, zato se i nisam hteo uključivati u raspravu, (a i ja odrađujem ovde neke druge stvari....) ali vi ga preteraste!!!!!
Mislim koji vam je???!!!!! Udarilo sunce u glavu????!!!! Peja, svako ima pravo da iznese mišljenje, e sad, da li se ti sa njim slažeš ili ne to je druga stvar... banisa2006, razumem tvoj bes, jer je, po mom mišljenju najgora stvar kad nešto radiš, ne za sebe, već za druge, a oni te ispljuju. Pa muka ti je više od svih i na pamet ti ne pada da kreneš opet... Međutim, molim te, nemoj biti na kraj srca, ipak smo tim, i dobro je što ima nesuglasica, ali ne treba odmah sve prebaciti na svađu.... Nadam se da razumeš i DrKoks-a i Dekija i Pejafor3, ali i oni tebe i da će svakako da stoji ova tvoja rečenica:
Ajmo ljudi, pa na istoj smo strani svi!!!! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |