Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - This is England
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

This is England

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
eat your soup View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eat your soup Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 22:56
I meni treba taj titl! Ako ima na eng, mogu vam ja malko prevesti.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 23:10
Eh brate. da ima engleski bas bi se govnar petljao s makedonskim.
Gledo bi ga bez prevoda  
Dajte engleski pliz!  Ne kontam taj sleng, ton je ocajan a klinci svi frfljaju...

Ažurirao panonski govnar - 06.Kolovoz/Aug.2007 u 23:19
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 23:27
ima i poljskiStar
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 23:47
Bas ti hvala Dead Cry
Pogledaj da nema spanski, to bi mi resilo problem s makedonskim LOLLOLLOL
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2007 u 00:11
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2007 u 00:30
darije mozes li da ga prebacis na latinicu? ja ne znam.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2007 u 14:05
Evo ga tekst prevoda i na latinici. Sinoć sam postavi ovde fajl koji je bilo moguće učitati u film, ali je imao greške; tipa, ima dosta mesta u prevodu sa rečima, npr : Ќe ovo slovo k, nije moguće sačuvati u notepad-u kao ANSI, već samo pod Unicode ( ... ), ali ga je onda nemoguće učitati u film, ili ga je, ako se sačuva kao UTF-8, moguće učitati ali opet uz greške... No, da ne smaram, prebacio sam titl iz ćirilice u latinicu i možeš ga koristiti kao tekst, radi lakšeg prebacivanja na srpski...

This Is England - Unicode - latinica - nije subtitle format
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2007 u 14:10
E to mi je trebalo!!! Wink
Makedoncite, Makedoncite... tu i tamo bolje razumem Poljacite LOLLOL
Jak i dobar film Clap

Na vrh
prko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2007 u 15:25
a to još treba malo prevesti?
Šta gledaš?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2007 u 15:34
To treba još MNOGO prevesti.... :lol:
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2007 u 15:42
prko, ne zajebavaj. idi igraj igricu dok ne bude gotovo. preveo sam pola filma, nisam ja kriv sto je smotan jezik makedonski...
Na vrh
prko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2007 u 22:51
ok,samo pitam!
Šta gledaš?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 06:38
prko, gotov je titl. uzivaj! Wink
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 08:13
hvala ti na prijevodu. ćim dojdem doma bum pogledal film.
Na vrh
prko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 15:01
hvala! to se zove organizacija:)
Šta gledaš?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 15:07
Pa mislim, nije da se hvalimo, ali.... who is the best?

Panonski (LOL - pristojan sam) svaka ti čast, samo tako nastavi, ima još makedonskih prevoda, a ti si sad apsolvirao taj jezik..... Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,563 sekundi.