| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Best of Everything (1959) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: The Best of Everything (1959)Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 22:25 |
|
The Best of Everything (1959)
![]() Žanr: Drama, Romansa Trajanje: 121 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Jean Negulesco Scenario: Edith R. Sommer, Mann Rubin Uloge: Hope Lange ... Caroline Bender Stephen Boyd ... Mike Rice Suzy Parker ... Gregg Adams Martha Hyer ... Barbara Lamont Diane Baker ... April Morrison Ekspoze o životima i ljubavima devojaka sa Medisona Avenije i njihovih nadređenih. Film o profesionalnoj karijeri i privatnim životima tri žene koje dele mali stan u Njujorku i zajedno rade u izdavačkoj kući... Prevod uradio Danilo-Naissus Ažurirao bojan969 - 23.Listopad/Oct.2015 u 00:13 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2015 u 01:51 |
|
Autorski prevod na SRB je u toku.
Ažuriraću post kad da ga završim, gramatički, pravopisno, slovno i tehnički proverim i pošaljem na verifikaciju. Verzija filma: 720p.BluRay.x264.YIFY Item type: MP4 Size: 868 MB Trajanje: 02:01:20 h Vel.pozzz. D.N. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 25.Srpanj/Jul.2017 u 17:43 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2015 u 20:42 |
|
SRB autorski prevod, pravopis, slovna korekcija i tehnika = odrađen i proveren.
Samo mi ostaje da proverim još jednom da li sam ispersirao kome treba a kome ne u ovom odličnom filmu. Prevod uskoro ide na verifikaciju kao: The.Best.of.Everything.1959.720p.BluRay.x264.YIFY da bi odmah posle "extract here" iz Win.Rar-a imali titl kompatabilan sa nazivom filma. Naravno: PREPORUKA od mene za ovaj odličan film. ![]() ------------------------------------------------------------------------------- SRB autorski titl poslat na verifikaciju. Morao sam da ubacim još 10-tak redova koji nisu u ENG.srt. (npr.čitanje oglasa) Ali uz full color i 720p ništa nije teško. P.S. čak i posle detaljnog gledanja filma u realnom vremenu - ostale su mi 3 crtice na početku prvog reda. Sređeno i to. ------------------------------------------------------------------------------- Last.PS. SRB autorski titl možete preuzeti: OVDE. ------------------------------------------------------------------------------- Sve najbolje. Danilo Naissus Ažurirao Danilo-Naissus - 25.Srpanj/Jul.2017 u 17:44 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2015 u 12:46 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2015 u 23:54 |
|
Nema na čemu draga i poštovana Kneginja.
Bilo mi je zadovoljstvo. Zahvaljujem se (redom po činu u lancu komandovanja i prevođenja): Gazda Iri (iromafia111), bojanadj (Moderator), cersei, NaEdenCovekBratMu, LjubicaSP, drdamjan, Zolala, Pendragon i Alreadydead na korisnim odgovorima, savetima i komentarima / postovima u Temi "A ovo ću prevesti kao...". Sve najbolje D.N. ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 25.Srpanj/Jul.2017 u 17:44 |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2017 u 17:46 |
|
The Best of Everything (1959)
Lična ocena: 9,6 (IMDB ocena: 6,5 (od 1,189 korisnika))![]() ![]() Super film. Gluma, priča, kostimi,... 3 devojke koje rade na istom radnom mestu, žive u istom stanu i istom gradu tragaju za srećom u ljubavi i smislom u životu. 3 ženske sudbine, 3 životne priče iz vremena kad su lepi maniri, poštovanje i uživanje u svakodnevnim lepim trenucima bili svakodnevica. Proverite koliko se muškarci i žene toga vremena (1959) razlikuju od današnjih. Odvojite vreme sami ili uz svog partnera u uživajte u ovoj odličnoj romantičnoj drami, zasnovanoj na istoimenom kultnom romanu Rone Džefi (Rona Jaffe). Sve najbolje D.N. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |