Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Age of Adaline (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Age of Adaline (2015)

The Age of Adaline

The Age of Adaline (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bezvremenska Adaline

Godina:

2015

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija

Trajanje:

112 min

Režija:

Lee Toland Krieger

Scenarij:

J. Mills Goodloe
, Salvador Paskowitz

Glavne uloge:

Harrison Ford
  >  William Jones
Kathy Baker
  >  Kathy Jones
Ellen Burstyn
  >  Flemming
Lynda Boyd
  >  Regan
Fulvio Cecere
  >  Cab Driver
Michiel Huisman
  >  Ellis Jones
Hiro Kanagawa
  >  Kenneth
Blake Lively
  >  Adaline Bowman
Hugh Ross
  >  Narrator
Anjali Jay
  >  Cora
Amanda Crew
  >  Kikki Jones
Richard Harmon
  >  Tony
Peter J. Gray
  >  Clarence James Prescott (as Peter James Grey)
Cate Richardson
  >  Flemming (Age 20)
Izabel Pearce
  >  Flemming (Age 5)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Age of Adaline (2015)
    Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2015 u 16:58

The Age of Adaline (2015)

Žanr:
romantična drama

Režija: Lee Toland Krieger

Uloge: Blake Lively, Harrison Ford, Amanda Crew, Michiel Huisman, Richard Harmon, Ellen Burstyn

Jezik: engleski

Radnja:

Mlada žena prestaje da stari nakon što doživi nesreću. Nakon godina usamljeničkog života, upoznaje čoveka koji je možda vredan gubljenja besmrtnosti.

IMDB

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2015 u 10:28

Ažurirao angels - 26.Srpanj/Jul.2015 u 00:21
Na vrh
elizabeta-bata-viden View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elizabeta-bata-viden Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 11:38
Pozdrav.. :) Hoce li biti prevoda za ovaj film? Mislim da je lep..bas bih ga pogledala... ako moze.. :) hvala! :)
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2015 u 13:41
Poštovana elizabeta-bata-viden,

potpuno se slažem sa Vama (nakon odgledanog trailera) da će ovaj film biti jedan koji će obeležiti tekuću 2015-tu godinu.

Na žalost, trenutno su nam nedostupni i film (u bilo kojoj verziji/formatu) i engleski transkript. Premijera ovog filma je bila 8.Aprila u Belgiji, premijere su i dalje u toku (npr. Japan 17.Oktobar 2015).

Na sreću, čim budemo imali tehničkih mogućnosti, potpuno sam ubeđen da će biti prevoda u rekordnom roku. Film je vrlo interesantan tako da će, siguran sam u to biti preveden od strane nekog od naših starijih i iskusnih prevodilaca.

Ps.na primer, meni je film STILL ALICE (2014) bio vrlo zanimljiv prošle jeseni (Septembar-Oktobar 2014), prvu premijeru je imao na Internacionalnom filmskom festivalu u Torontu, Kanada, 8.Septembra 2014. Engleski transkript je postavljen 15.Januara 2015. a prevod na srpski 17.01.2015. i revizija srpskog titla 28.04.2015.

Sa velikim poštovanjem
Danilo Naissus

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elizabeta-bata-viden Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2015 u 08:30
Onda cemo sacekati malo... :) doduse nadjoh ga na piratebay i upravo mi se skida pa ako bude gledljiv sacuvacu ga i cekati prevod  :)  Hvala za predlog,pogledacu film,odlicna glumacka ekipa... pozdrav...
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 18:40
pa ima HD verzija filma.... pa mi je cudno kako nema trenutno nikakav prijevod .... :(
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2015 u 19:04
pa ima bioskop.... pa mi je čudno kako nestrpljivi ne obiđu malo taj objekat .... :(
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elizabeta-bata-viden Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2015 u 12:09
U mom mestu ima pozoriste pretvoreno u bioskop,u kojem pustaju jednom mesecno po neki noviji film..ovaj nije dolazio jos,bar ne u moje mesto...a druga prica je sto je meni previse dati 250din za ulaznicu,tj. i vise,jer je debilno ici sam u bioskop...

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2015 u 21:03
Dobro veče svima,

Želeo bih samo da se IZVINIM članu Elizabeta-bata-viden i extremnom članu denis-pugy na pogrešnoj proceni u vezi prevoda filma The Age of Adaline (2015).

Prevod ovog filma je najavio poštovani kolega Junior Translator kriskringle   Najava titla The Age of Adaline (2015).

SVAKA ČAST kolega kriskringle (JT) i SREĆAN RAD !

HVALA TI Kriskringle na odvojenom vremenu i trudu za izradu titla za ovaj odličan film.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elizabeta-bata-viden Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2015 u 21:40
Jeeeej! Super! :)  zasto se izvinjavate? Nema potrebe... :) Odlicna vest...
p.s. Odgledala sam ''Still Alice'' i stvarno odlican film...hvala  :)
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2015 u 23:45

kriskringle hvala za prevod ruza   TITL

miro844 hvala za prevod ruza  TITL

Na vrh
Gale View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2015 u 22:55
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2015 u 23:06

Hvala Gale. na odličnom titlu! prijatelmkd
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2015 u 01:19

Hvala Gale. ruza

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2015 u 13:19
Odličan film! Preporuka za one koji ga nisu gledali.
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2015 u 00:48
Film je skroz bezveze... Ja kao žensko kažem da je bezveze... Ne smeta mi SF, ali bljutavo je sladunjav LOL
Na vrh
Reign95 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Reign95 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2015 u 16:46
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Film je skroz bezveze... Ja kao žensko kažem da je bezveze... Ne smeta mi SF, ali bljutavo je sladunjav LOL

Meni se, recimo, baš svideo. Čak sam ga dvaput gledala :D
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2015 u 21:34
#CSInvestigator i Reign95 - hvala na komentarima, sada mi ne ostaje ništa drugo nego da pogledam ovaj film.   
Blake Lively je CSI generacija (1987), a najviše je pamtim po seriji Tračara (2007-2012) i filmu Divljaci (2012). Mislim na Blejk.

P.S.inače, čuo sam više pozitivnih komentara o ovom filmu, ali i reč našeg dragog Moderatora ima određenu težinu. I bliži sam generaciji 1987 nego 1995.

P.S.2. videh da se i mom bratu Kristijanu aka Edenu mnogo sviđa ovaj film, znači tek sada ne znam šta da mislim. (par postova iznad). Mrtva trka aka Foto finiš ima da bude.

Ažurirao Danilo-Naissus - 13.Rujan/Sep.2015 u 21:37

Na vrh
Reign95 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Reign95 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2015 u 10:52
@Danillo Ma gledaj, nećeš se pokajati.
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2015 u 13:47
Danilo već pogledao i pokajao se.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.