Harrison Ford > William Jones Kathy Baker > Kathy Jones Ellen Burstyn > Flemming Lynda Boyd > Regan Fulvio Cecere > Cab Driver Michiel Huisman > Ellis Jones Hiro Kanagawa > Kenneth Blake Lively > Adaline Bowman Hugh Ross > Narrator Anjali Jay > Cora Amanda Crew > Kikki Jones Richard Harmon > Tony Peter J. Gray > Clarence James Prescott (as Peter James Grey) Cate Richardson > Flemming (Age 20) Izabel Pearce > Flemming (Age 5)
CitirajOdgovorTema: The Age of Adaline (2015) Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2015 u 16:58
The Age of Adaline (2015)
Žanr: romantična drama
Režija: Lee Toland Krieger
Uloge: Blake Lively, Harrison Ford, Amanda Crew, Michiel Huisman, Richard Harmon, Ellen Burstyn
Jezik: engleski
Radnja: Mlada žena prestaje da stari nakon što doživi nesreću. Nakon godina usamljeničkog života, upoznaje čoveka koji je možda vredan gubljenja besmrtnosti.
potpuno se slažem sa Vama (nakon odgledanog trailera) da će ovaj film biti jedan koji će obeležiti tekuću 2015-tu godinu.
Na žalost, trenutno su nam nedostupni i film (u bilo kojoj verziji/formatu) i engleski transkript. Premijera ovog filma je bila 8.Aprila u Belgiji, premijere su i dalje u toku (npr. Japan 17.Oktobar 2015).
Na sreću, čim budemo imali tehničkih mogućnosti, potpuno sam ubeđen da će biti prevoda u rekordnom roku. Film je vrlo interesantan tako da će, siguran sam u to biti preveden od strane nekog od naših starijih i iskusnih prevodilaca.
Ps.na primer, meni je film STILL ALICE (2014) bio vrlo zanimljiv prošle jeseni (Septembar-Oktobar 2014), prvu premijeru je imao na Internacionalnom filmskom festivalu u Torontu, Kanada, 8.Septembra 2014. Engleski transkript je postavljen 15.Januara 2015. a prevod na srpski 17.01.2015. i revizija srpskog titla 28.04.2015.
Onda cemo sacekati malo... :) doduse nadjoh ga na piratebay i upravo mi se skida pa ako bude gledljiv sacuvacu ga i cekati prevod :) Hvala za predlog,pogledacu film,odlicna glumacka ekipa... pozdrav...
U mom mestu ima pozoriste pretvoreno u bioskop,u kojem pustaju jednom mesecno po neki noviji film..ovaj nije dolazio jos,bar ne u moje mesto...a druga prica je sto je meni previse dati 250din za ulaznicu,tj. i vise,jer je debilno ici sam u bioskop...
Želeo bih samo da se IZVINIM članu Elizabeta-bata-viden i extremnom članu denis-pugy na pogrešnoj proceni u vezi prevoda filma The Age of Adaline (2015).
#CSInvestigator i Reign95 - hvala na komentarima, sada mi ne ostaje ništa drugo nego da pogledam ovaj film. Blake Lively je CSI generacija (1987), a najviše je pamtim po seriji Tračara (2007-2012) i filmu Divljaci (2012). Mislim na Blejk.
P.S.inače, čuo sam više pozitivnih komentara o ovom filmu, ali i reč našeg dragog Moderatora ima određenu težinu. I bliži sam generaciji 1987 nego 1995.
P.S.2. videh da se i mom bratu Kristijanu aka Edenu mnogo sviđa ovaj film, znači tek sada ne znam šta da mislim. (par postova iznad). Mrtva trka aka Foto finiš ima da bude.
Ažurirao Danilo-Naissus - 13.Rujan/Sep.2015 u 21:37
Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi