Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=64194 Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 00:07 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: The Age of Adaline (2015)Objavio: CSInvestigator
Tema: The Age of Adaline (2015)
Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2015 u 16:58
The Age of Adaline (2015)
Žanr: romantična drama
Režija: Lee Toland Krieger
Uloge: Blake Lively, Harrison Ford, Amanda Crew, Michiel Huisman, Richard Harmon, Ellen Burstyn
Jezik: engleski
Radnja: Mlada žena prestaje da stari nakon što doživi nesreću. Nakon godina usamljeničkog života, upoznaje čoveka koji je možda vredan gubljenja besmrtnosti.
http://www.imdb.com/title/tt1655441/ - IMDB
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Odgovori: Objavio: angels
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2015 u 10:28
Objavio: elizabeta-bata-viden
Datum objave: 21.Svibanj/May.2015 u 11:38
Pozdrav.. :) Hoce li biti prevoda za ovaj film? Mislim da je lep..bas bih ga pogledala... ako moze.. :) hvala! :)
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 21.Svibanj/May.2015 u 13:41
Poštovana elizabeta-bata-viden,
potpuno se slažem sa Vama (nakon odgledanog trailera) da će ovaj film biti jedan koji će obeležiti tekuću 2015-tu godinu.
Na žalost, trenutno su nam nedostupni i film (u bilo kojoj verziji/formatu) i engleski transkript. Premijera ovog filma je bila 8.Aprila u Belgiji, premijere su i dalje u toku (npr. Japan 17.Oktobar 2015).
Na sreću, čim budemo imali tehničkih mogućnosti, potpuno sam ubeđen da će biti prevoda u rekordnom roku. Film je vrlo interesantan tako da će, siguran sam u to biti preveden od strane nekog od naših starijih i iskusnih prevodilaca.
Ps.na primer, meni je film http://www.imdb.com/title/tt3316960/?ref_=ttrel_rel_tt - STILL ALICE (2014) bio vrlo zanimljiv prošle jeseni (Septembar-Oktobar 2014), prvu premijeru je imao na Internacionalnom filmskom festivalu u Torontu, Kanada, 8.Septembra 2014. Engleski transkript je postavljen 15.Januara 2015. a prevod na srpski 17.01.2015. i revizija srpskog titla 28.04.2015.
Datum objave: 22.Svibanj/May.2015 u 08:30
Onda cemo sacekati malo... :) doduse nadjoh ga na piratebay i upravo mi se skida pa ako bude gledljiv sacuvacu ga i cekati prevod :) Hvala za predlog,pogledacu film,odlicna glumacka ekipa... pozdrav...
Objavio: denis-pugy
Datum objave: 25.Svibanj/May.2015 u 18:40
pa ima HD verzija filma.... pa mi je cudno kako nema trenutno nikakav prijevod .... :(
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 25.Svibanj/May.2015 u 19:04
pa ima bioskop.... pa mi je čudno kako nestrpljivi ne obiđu malo taj objekat .... :(
Datum objave: 26.Svibanj/May.2015 u 12:09
U mom mestu ima pozoriste pretvoreno u bioskop,u kojem pustaju jednom mesecno po neki noviji film..ovaj nije dolazio jos,bar ne u moje mesto...a druga prica je sto je meni previse dati 250din za ulaznicu,tj. i vise,jer je debilno ici sam u bioskop...
Datum objave: 26.Svibanj/May.2015 u 21:03
Dobro veče svima,
Želeo bih samo da se IZVINIM članu Elizabeta-bata-viden i extremnom članu denis-pugy na pogrešnoj proceni u vezi prevoda filma The Age of Adaline (2015).
Prevod ovog filma je najavio poštovani kolega Junior Translator kriskringle http://forum.titlovi.com/titlovi-koji-ce-se-uskoro-pojaviti-opsta_t13719_p1117234.html#1117234 - Najava titla The Age of Adaline (2015) .
SVAKA ČAST kolega kriskringle (JT) i SREĆAN RAD !
HVALA TI Kriskringle na odvojenom vremenu i trudu za izradu titla za ovaj odličan film.
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2015 u 00:48
Film je skroz bezveze... Ja kao žensko kažem da je bezveze... Ne smeta mi SF, ali bljutavo je sladunjav
Objavio: Reign95
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2015 u 16:46
CSInvestigator piše:
Film je skroz bezveze... Ja kao žensko kažem da je bezveze... Ne smeta mi SF, ali bljutavo je sladunjav
Meni se, recimo, baš svideo. Čak sam ga dvaput gledala :D
Datum objave: 13.Rujan/Sep.2015 u 21:34
#CSInvestigator i Reign95 - hvala na komentarima, sada mi ne ostaje ništa drugo nego da pogledam ovaj film. Blake Lively je CSI generacija (1987), a najviše je pamtim po seriji Tračara (2007-2012) i filmu Divljaci (2012). Mislim na Blejk.
P.S.inače, čuo sam više pozitivnih komentara o ovom filmu, ali i reč našeg dragog Moderatora ima određenu težinu. I bliži sam generaciji 1987 nego 1995.
P.S.2. videh da se i mom bratu Kristijanu aka Edenu mnogo sviđa ovaj film, znači tek sada ne znam šta da mislim. (par postova iznad). Mrtva trka aka Foto finiš ima da bude.
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2015 u 14:15
Uvek je izazov kada čuješ dijametralno suprotne ocene za neki film.
Naravno, poštujem drugačije mišljenje i (pr)ocenu.
Srpska verzija po Mir-Jam:
Adelajn je kao dete upala u bure sa rakijom. Jedva su je spasili. Postala je besmrtna, tj. prestala je da stari, registrovala se naš sajt. Predstavlja se kao muškarac i ima muški avatar sa lažnim profilom. I još (na žalost) nije srela muškarca svog života.
Objavio: NikolaJe
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2017 u 00:48
Lična ocena 9. Veoma interesantan film.
Podsetio me na Smallville jer glavna glumica mora da čuva veliku tajnu, baš kao Klark. :D Nisam viđao takve događaje u američkim filmovima, mada, moglo je to još dramatičnije.
Da su Indijci napravili film sa ovakvom pričom, svi živi bi plakali... :D
Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 07.Travanj/Apr.2017 u 01:17
NikolaJe piše:
Da su Indijci napravili film sa ovakvom pričom, svi živi bi plakali... :D
Da su oni pravili film, glavna junakinja bi se još kotrljala autom.