Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skandaloznije od Bohemian Rhapsody (19.02.2019.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Skandaloznije od Bohemian Rhapsody (19.02.2019.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skandaloznije od Bohemian Rhapsody (19.02.2019.)
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2019 u 23:42
It's a same ol' situation,same ol' ball n chain. Volim ove glam rock bendove 80's,barem ce biti zestoko,takvi su i koncerti bili.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 00:09
Nek' mi žene oproste, ali meni je taj američki glam metal uvijek bio metal za cure... Smile
Motley Crue, Skid Row, pa i Bon Jovie donekle, koji je kasnije postao više rock (što je možda dobro, bar se meni sviđa)... Kiss je nešto drugo... To je nastalo kad su neke vrste metala postale main-stream.
Nije da nisam slušao, ali to je više ono, imaš ploču kad ti dođe cura da pustiš... LOL

A porediti njih i Queen... Šta znam... Glupo mi... Sam Queen ima mnogo veću težinu...
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 00:17
Bilo je i tu ispada u solidan zvuk, ali se to svodilo na poneki singl, što u čitavoj deceniji i nije baš mnogo. Mislim na glam metalce, ne na Motley Crue. Cela ta glam scena osamdesetih, za koju je neko smislio super naziv hair metal LOL, mi je uvek nekako bila više orijentisana na imidž nego na samu muziku. Oni i black metal su jedini podžanrovi metala koji uspevaju da me iznerviraju kad ih čujem i vidim. Iako deluju potpuno suprotno, oba boluju od istih boljki.

Čekam da vidim film, možda i bude bolje odrađen od Bohemian Rhapsody, pogotovo što su ovi likovi vodili porilično neobičan život, ili barem tako tvrde.

Slažem se da je glupo porediti njih i Queen.

Ažurirao Hogar Strašni - 20.Veljaca/Feb.2019 u 00:24
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 00:41
Originalno postovano od strane baho baho piše:

meni je taj američki glam metal uvijek bio metal za cure... Smile
Motley Crue, Skid Row, pa i Bon Jovie  
Baš tako. Isfeminizirani plavušani, treća liga.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:04
A nekako sam kod čvrstog zvuka, bilo hard, bilo heavy, uvijek više cijenio Britance... A i sad je to slučaj...
A valjda je Metallica neki izuzetak. A tu je donekle Aerosmith, mada su meni 2. liga u odnosu na britanske bandove sličnog pravca. Oni su nešto između... više hard, nego heavy i valjda su najstariji američki band (najduže postoje).
Imaju još nekii speed i trash metal bandovi, koji bi se mogli možda pomenuti.
Gunsi su za kratko vrijeme ostavili nekog traga (a pojavili su se u vrijeme ovakvih).

I to je to otprilike to što se tiče američkog metala.

A kad čuješ kakve pjesme su ti glam metalci pjevali, odmah ti je jasno.
Motley Crue, odmah mi pada na pamet ta Kickstart My Heart. Skid Row - 18 and life.
Dalje se ne sjećam, ali to je otprilike tako.

A taj neki njihov nazovi "raskalašeni život"... uglavnom je to bilo sredstvo za dobijanje publiciteta.
Sad kad ga nema, haj'mo praviti film... Prodati filmska prava.
Mislim, ne sumnjam da su pri tome radili te neke stvari, droga i raznorazne perverzije. Ali to je sve bilo sredstvo za dobijanje pažnje.

Za Stonese, npr, se krilo šta su sve radili, jer je muzika bila u prvom planu.
Ili, recimo, James Hetfield je dugo imao problem s alkoholizmom i tek kad se izborio s tim priznao je. Mustainea (kasnije Megadeath) su izbacili iz Metallice (na početku) radi droge.

Ažurirao baho - 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:15
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:17
Mastejna su izbacili jer je bio kreten. LOL Ali je i pored toga genijalan muzičar.

Pazi, Britanci dok su bili Hard i Heavy su bili bez premca, ali oni već negde od sredine osamdesetih nisu više takvi. Oni već decenijama nisu izbacili vrhunski bend sa teškim zvukom. Taj period mahom drže Ameri. Velika četvorka treša (Metallica, Megadeth, Slayer i Anthrax) i Pantera od onih težih. Imaju sjajne progresivce bilo da su klasičniji tipa Dream Theater ili malo alternativniji kao Tool. Grandž (Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains, Soundgarden...) Rage Against the Machine sa političkim primesama. I naravno cela hardcore punk scena i brojni drugi... Meni je čak draga i njihova nesrećno imenovana nu metal scena devedesetih i dvehiljaditih (ne svi, pojedini), ali cenim da je to više zbog toga što je to bilo aktuelno kada sam bio klinac.

Šteta je što se njihova scena tvrđeg zvuka uglavnom vezuje za ove našminkane, pošto zapravo imaju dosta toga da ponude.

Ne bi ih ubilo ni da naprave neki propisan biopic o Iggy Popu npr.

Ažurirao Hogar Strašni - 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:38
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:40
Da, tačno... mada još uvijek drmaju britanske "starkelje"... LOL

A grunge mi je nekako "baška"... ja ga doživljavam kao povratak na rock (mada jeste barem hard ili blizu), koji je dodatno evoulirao... Nešto pozitivno nastalo u Americi...
I volim generalno moderni američki rock (jasno ne sve, ali ima tu jako puno toga zanimljivog)...
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:56
Drmaju vrhunski. Uživo iskusio Iron Maiden i Judas Priest i australijske "starkelje" AC/DC. Razbijaju.

I taj grandž je više bio opšti termin koji opisuje tematiku, modu i pre svega lokalnu scenu. Maltene svi bitniji su bili iz Sijetla. I tu je bilo stilskih mini razlika koje su posle nekoliko godina evoluirale u primetnije razlike. Nirvana je više vukla na pank i alternativu (Kad sam već kod toga, američka alt scena osamdesetih, iako nije baš preterano hard, je sjajna. Bez nje ne bi bilo ni grandža), Pearl Jam je više vukao na klasični i hard rok dok su Alice in Chains i Soundgarden imali primese metala i hard roka. Npr. od života Lejna Stejlija, zapravo od života skoro svih grandž pevača bi mogla da se napravi jaka tragedija. Samo je Edi Veder ostao među nama.

Da, moderni američki rok je dobar. Ima tu i pregršt drugih podžanrova tokom decenija, poput južnjačkog roka i sl. U svakom slučaju ima svega i svačega. Valjda će nakon što ispucaju ove komercijalne kao Crue, da pređu i na one bolje. Mada, meni su ovi biografski filmovi o muzičarima uglavnom bezveze. Nije ni čudo što su mi omiljeni filmovi "tog tipa" This Is Spınal Tap i Walk Hard: The Dewey Cox Story. LOL

Ažurirao Hogar Strašni - 20.Veljaca/Feb.2019 u 02:02
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 08:29
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Drmaju vrhunski. Uživo iskusio Iron Maiden i Judas Priest i australijske "starkelje" AC/DC. Razbijaju.

I taj grandž je više bio opšti termin koji opisuje tematiku, modu i pre svega lokalnu scenu. Maltene svi bitniji su bili iz Sijetla. I tu je bilo stilskih mini razlika koje su posle nekoliko godina evoluirale u primetnije razlike. Nirvana je više vukla na pank i alternativu (Kad sam već kod toga, američka alt scena osamdesetih, iako nije baš preterano hard, je sjajna. Bez nje ne bi bilo ni grandža), Pearl Jam je više vukao na klasični i hard rok dok su Alice in Chains i Soundgarden imali primese metala i hard roka. Npr. od života Lejna Stejlija, zapravo od života skoro svih grandž pevača bi mogla da se napravi jaka tragedija. Samo je Edi Veder ostao među nama.

Da, moderni američki rok je dobar. Ima tu i pregršt drugih podžanrova tokom decenija, poput južnjačkog roka i sl. U svakom slučaju ima svega i svačega. Valjda će nakon što ispucaju ove komercijalne kao Crue, da pređu i na one bolje. Mada, meni su ovi biografski filmovi o muzičarima uglavnom bezveze. Nije ni čudo što su mi omiljeni filmovi "tog tipa" This Is Spınal Tap i Walk Hard: The Dewey Cox Story. lol

Ja sam gledao Bon Jovi uzivo. Zelja mi je bila i da pogledam AC/DC ali sa Axelom kao frontmenom,no way. Radije cu otici na koncert Kice Slabinca i dici ruke u zrak

Baho: Sto se tice Glam Metala,Rocka,ja obozavam tu muziku,pokrivam ja sve sve vrste muzike ali sam se najvise posvetio toj. Furao sam nekad duge kose,marame i to. Bon Jovi mi je omiljeni bend. Ovo gore sto si napisao,nisi puno ni pogrijesio,mada bi ja to okrenuo,jer oni vise izgledaju kao curice nego sto zvuce
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 09:05
Toliko loših (uz izuzetak Nirvane i Prlj Džema) bendova u jednoj temi, da je to strašno. Ja ne znam kako server ne rikne ili se internet ne pokvari. Uh, prolazi me jeza. Imaću dnevne more danas kad budem spavao.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 13:38
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

Zelja mi je bila i da pogledam AC/DC ali sa Axelom kao frontmenom,no way. Radije cu otici na koncert Kice Slabinca i dici ruke u zrak
Ja sam ih gledao/slušao sa Brajanom Džonsonom. Cool
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 13:45

Zelja mi je bila i da pogledam AC/DC ali sa Axelom kao frontmenom,no way. Radije cu otici na koncert Kice Slabinca i dici ruke u zrak
Ja sam ih gledao/slušao sa Brajanom Džonsonom. Cool
Meni je želja s Bon Scottom, ali to ne mogu u ovozemaljskom životu (više ne)... Wink
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 13:48
Vreme je da se konačno nabavi/napravi jedan ovakav. LOL

Резултат слика за back to the future delorean

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:07
Obožavam glam rock - onaj oriđiđi s T. Rexom, Bowiem iz Ziggy Stardust perioda itd., ali američki glam metal mi nikad nije bio nešto. Tu i tamo poneka pjesma.

Uostalom, pravi metalhead nikad ne priznaje te bendove pod metal. Oni su oduvijek bili "hairbangeri", a ne "headbangeri" - uostalom, iu igri Brütal Legend glavni neprijatelji su upravo oni - hairbangeri.

Oni su pop muzika 80-ih, a svi znamo da je pop uglavnom teško smeće, čast izuzecima.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:09

Vreme je da se konačno nabavi/napravi jedan ovakav. LOL

Резултат слика за back to the future delorean

A đe mu top?   LOL

Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:15
Tooooo Tihi

Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:17
Thumbs Up NGB2
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:20
Na vrh
kvrle View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kvrle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:59
Gde me nađe! cudak

It's better to burn out, than to fade away!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 15:05

Ja sam ih gledao/slušao sa Brajanom Džonsonom. cool

To je garant onda kad su dolazili u Bg ?

Tad ja nisam imao para za kartu

Mogu zamisliti atmosferu i energiju na koncertu.

Ponekad upalim Live from River Plate pa pojacam da malter spada sa zidova.. ko mu jebe mater,jednom se zivi..
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.