| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem - simultani audio prevod |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mstojan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 28.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem - simultani audio prevodObjavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 13:07 |
|
Trazio sam po raznim forumima, ali nazalost nigdje nisam pronasao da procitam, kako da iz DivX filma, odnosno iz audio streama utisam ili izbacim (PL) simultani prevod. Engleski audio u filmu se cuje ali utisano a Poljski simultani prevod dosta pojacano.
Naime, radi se o poznatoj TV seriji "North and South(1985)" i od 07 dela do 12 dela je sa PL simultanim prevodom. Prvih 6 delova je u Engleskom audiju a od 07 dela pa dalje je simultano u PL jeziku. To me dosta iritira iako imam i Srbske titlove, pa sam mislio da nekako sa nekom programom probam bar utisati PL prevod. Zamolio bi nekoga na forumu (ko se u to malo bolje razumije) da mi savetuje kako bi se to dalo sa nekim rpogramom popraviti? Trazio sam na RapidShare drugu polovinu serije u Engleskom audiju ali nazalost postoji samo download "North and South.Lektor.PL.DVDRip.AC3" linkovi koji rade. Ja sam ih downlodo misleci da cu vjerojatno moci kasnije popraviti audio stream u VirtualDubMod-u, ali nazalost mi to neide od ruke jer je izgleda audio samo jedan kanal, a neznam kako da ga popravim, i dali se to uopste moze izvesti. Molim za pomoc. Svima na forumu lepi pozdrav! |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 13:18 |
|
AKo je jedan kanal ne mozes nista uraditi
|
|
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 14:39 |
|
Tacno, ako je samo jedan kanal mislim da je nemoguce. Mozes probati sa Sony sound forge ako je moguce razdvajanje po frekvencije ili silcno.
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |