Problem - simultani audio prevod
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Software
Opis foruma: Za sva pitanja, probleme i diskusije o programima.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=24985
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 15:43 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Problem - simultani audio prevod
Objavio: mstojan
Tema: Problem - simultani audio prevod
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2009 u 13:07
Trazio sam po raznim forumima, ali nazalost nigdje nisam pronasao da procitam, kako da iz DivX filma, odnosno iz audio streama utisam ili izbacim (PL) simultani prevod. Engleski audio u filmu se cuje ali utisano a Poljski simultani prevod dosta pojacano. Naime, radi se o poznatoj TV seriji "North and South(1985)" i od 07 dela do 12 dela je sa PL simultanim prevodom. Prvih 6 delova je u Engleskom audiju a od 07 dela pa dalje je simultano u PL jeziku. To me dosta iritira iako imam i Srbske titlove, pa sam mislio da nekako sa nekom programom probam bar utisati PL prevod. Zamolio bi nekoga na forumu (ko se u to malo bolje razumije) da mi savetuje kako bi se to dalo sa nekim rpogramom popraviti? Trazio sam na RapidShare drugu polovinu serije u Engleskom audiju ali nazalost postoji samo download "North and South.Lektor.PL.DVDRip.AC3" linkovi koji rade. Ja sam ih downlodo misleci da cu vjerojatno moci kasnije popraviti audio stream u VirtualDubMod-u, ali nazalost mi to neide od ruke jer je izgleda audio samo jedan kanal, a neznam kako da ga popravim, i dali se to uopste moze izvesti. Molim za pomoc. Svima na forumu lepi pozdrav!
|
Odgovori:
Objavio: blackpearl
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2009 u 13:18
AKo je jedan kanal ne mozes nista uraditi
-------------
|
Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2009 u 14:39
Tacno, ako je samo jedan kanal mislim da je nemoguce. Mozes probati sa Sony sound forge ako je moguce razdvajanje po frekvencije ili silcno.
------------- 0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие! You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
|
|