Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - GREŠKA U PRIJEVODU!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

GREŠKA U PRIJEVODU!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: GREŠKA U PRIJEVODU!
    Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 15:50
Imam jedan problem u prijevodu filma,naime skinuo sam Pulse3 prijevod na engleskom i bio je u redu,preveo sam ga na hrvatski i kad sam ga htio ubaciti u Subtitle workshop,kaze mi da je format nepodrzan ili da je prijevod los,u cemu je problem?ajde pomagajte!!!!!
usput,ne mogu apsolutno nigdje vec par mjeseci naci prijevod za filmove Steel trap i Skinned alive,jedi li gdje mozda izasli?
hvala unaprijed!!!!!!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 16:08
A u koji program si ga prevodio? Trebao si da prevodis u Subtitle Workshop i nemaces nikakvog problema. 
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 16:15
e to nisam znao,nisam  da mozes prevoditi u subtitle workshopu,ja bi skinuo prijevod na eng,usao u njega i onda prevodio,te poslije stisno save i to je to!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 16:18
ako ti taj u SW prevod nije dobar,jednostavno kopiras text i ubacis u bilo koji prevod koji ti valja i onda ce ti valjati.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 16:22
da svaka cast,hvala ti kompa!!!!!!!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 16:29
Kad pohranjujes titl u notpadu, izaberi opciju ANSI, a ne Unicode ili UTF-8,
naime Subtitle Workshop "ne cita" ta dva.
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 16:31
Ja mislim da si ti prevodio u nekom od TXT Editora...
I verovatno ti po defaultu snimio fajl u nekom txt formatu koji nije podržan za prevode...
Svaki program za prevođenje podržava po nekoliko formata, a pogotovu SubtitleWorkshop
Pa ako SubtitleWorkshop ne prepoznaje format onda stvarno neznam u kojem programu si prevodio...
Ako si stvarno preveo Pulse 3 (ušta ne sumnjam), postavi takav na sajtu - neko će ga čas posla srediti - a usput i videti u čemu je tvoj problem...
Tako ćemo svi mi (a i ti) imati taj prevod a ti saznati u čemu je bio problem...
Ovako možemo samo da nagađamo...
Pozdrav svima...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 16:33
Originalno postovano od strane rijeka00 rijeka00 piše:

da svaka cast,hvala ti kompa!!!!!!!

nema frke,samo ga postavi,da ga imamo
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2009 u 23:36
   pa eto stos je u tome sto sam ga uplodao.stigao mi je vas mail zahvale.no kraj njega mi ne pise ni da je odobren,pise kraj njega false.ovo mi je drugi prijevod,prvi sam bez problema uplodao i sve je bilo ok!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2009 u 00:37
Sad je odobren

Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2009 u 08:57
jeste skužili u čemu je greška?ja ga ponovno prevodim u workshopu,i bit će danas gotov ekipo!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2009 u 12:04
e ja ga nisam proveravala, nije dobar?

AJ ti kad uploadujes taj sredjen ovaj stari cemo da obrisemo

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2009 u 12:53
U SW, kad učitaš originalni (engleski, ili francuski, španski...) titl, Ctrl+U, i pojavi ti se dodatna kolona za prevedeni titl... Tu prevodiš, naravno... Kad završiš prevod, onda Shift+Alt+T, da sačuvaš prevedeni titl... Prosto...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2009 u 13:02
ok ekipo hvala vam svima!danas bi trbala izaći moj ponovna preradaLOL
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2009 u 17:36
eto sad cu uplodati preraden prijevpd i sad je sve ok!uzivajte u njemu!!!!!
Stize Pulse 3!
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2009 u 17:56
eto gazda,uplodao sam prijevod,samo jos cekam da ga odobrite...nadam se da cete brzo,a onaj stari maknite jer ne valja,da ljudi ne skidaju bez veze!pozdrav!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2009 u 18:41
odobren, stari obrisan a tebi hvala na prevodu :)

Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2009 u 18:50
Ma bilo mi je zadovoljstvo...eto sad radim na Quaranteni,pa kad ga rijesim,uplodati cu ga!pozdrav ekipo!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,750 sekundi.