Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cinema Paradiso (1988) DC verzija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cinema Paradiso (1988) DC verzija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cinema Paradiso (1988) DC verzija
    Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2007 u 01:21
ne bih da pljujem samom sebi u usta jer sam uvek bio protiv kukanja za prevodima... ali posto ovaj prevod vec postoji, doduse za normalnu verziju... resih da priupitam.. dopao mi je ruku remasterizovani DC (director's cut) na 2CD ovog odlicnog filma...

pa posto je dosta duzi od obicnog filma.... hteo bih pitati ima li neko prepravleni prevod upravo za DC verziju da okaci na sajt... ja imam engleski prevod koji je duzi od srpskog mozda 15-20%. Pitam ako neko ima da se ne mucim dzabe. u protivnom moracu sam da sednem pa da popravim prevod na DC

sta kazate?
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2007 u 00:03
Jedino si mene podsetio na moju muku sto nema prevoda za HOTEL PARADISO
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2007 u 00:06
cek... to nije isti film??

za ovaj moj ima prevod i to dosta dobar... ali vidim da niko nema za DC verziju koja je dosta duza...

vidim ja da mi ne gine par sati/dana mukotrpnog prepravljanja... (sinhronizacija postojeceg + ubacivanje i prevodjenje nepostojecih linija....)

grrrrr
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.