Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Chuck Norris ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2012 Status: Offline Points: 2413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2014 u 19:20 |
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015) ![]() Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija Trajanje: 136 min Zemlja: SAD Režija: J.J. Abrams Scenario: Lawrence Kasdan, J.J. Abrams, Michael Arndt Uloge: Harrison Ford ... Han Solo Mark Hamill ... Luke Skywalker Carrie Fisher ... Princess Leia Adam Driver ... Kylo Ren Daisy Ridley ... Rey John Boyega ... Finn Oscar Isaac ... Poe Dameron Lupita Nyong'o ... Maz Kanata Andy Serkis ... Supreme Leader Snoke Domhnall Gleeson ... General Hux Anthony Daniels ... C-3PO Peter Mayhew ... Chewbacca Opis: Epizoda VII nastavlja se tamo gde je stao film iz 1983. godine, "Povratak Džedaja", i nastaviće priču o Luku Skajvokeru, Hanu Solou, Princezi Leji, R2D2, C-3PO... Ažurirao Chuck Norris - 24.Prosinac/Dec.2015 u 12:09 |
|
![]() |
|
![]() |
|
mega games ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Verovatno ste ga već videli u originalu ali evo titlovanog drugog teaser trailer. Sjajan je!
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
angels ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Svibanj/May.2007 Status: Offline Points: 1098 |
![]() |
|
Atrahasis ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2271 |
Baš sam preključe odgledao sva tri dela da malo obnovim gradivo... Živo me interesuje kako će ovi nastavci da ispadnu?
Ažurirao Atrahasis - 01.Svibanj/May.2015 u 18:08 |
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
Hogar Strašni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 55725 |
Poslednja glasina je da
Han Solo gine na kraju filma. Što jeste bedak, ali nekako nastavlja "tradiciju" da u prvom delu svake Star Wars trilogije umre neki bitan lik.
A i prošli su prvi test što se mene tiče tj. osmislili su dovoljno zanimljivog novog droida. ![]() ![]() |
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11285 |
Sramota me da priznam, ali ja prethodne delove još nisam odgledala
![]() Mislim, planiram, ali nikako da počnem. ![]() P.S. Vidim Čak ubacio današnji trejler. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23755 |
Ako ima Boga to će se napokon i desiti. ![]() Mislim svaka čast svakom delu, ali zamislite da je Leonardo da Vinči posle Mona Lize (1503.–1517.) naslikao Mona Lauru (part 2), pa Mona Alesandra (part 3), pa Mona Antonija (part 4),... Marija, Emilija, Renata, Sandra, Dina, Darija, Danijela, Aida, Adrijana, Anđela, Bjanka,.... Karolina, Kristina, Klara,.... etc. da li bi se danas Mona Liza smatrala remek delom. ![]() Mislim da su u Holivud pre desetak ili više godina sleteli vanzemaljci i oteli sve kreativne ljude Holivuda sa njihovim svežim i još nerealizovanim idejama i projektima. ![]() Toliko se forsiraju nastavci i rimejkovi da je to strašno. ![]() ![]() Naš narod bi rekao, krčag ide na izvor dok se ne razbije. Star Wars, Terminatorčiki,... i ostala bratja su odavno potrošeni kao teme i ideje. Sledeće, Silvester Stalone kao Roki umire od starosti u ringu ili bar pored ringa kao trener. ![]() Svako preterivanje je uvek štetno, pa i štancovanje nastavaka unedogled. ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Ima godinu dana kako sam sve skinula u HD 1080p, ali nikako da počnem. ![]() |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
AcaNDr ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12090 |
Znam samo jedno, ovaj film će biti prvi na Box Officu i to ubedljivo Arena u Ns je rasprodata, a premijera je za 2 meseca. Planiraju i druge termine da ubace.
Nikad nisam bio fan Star Wars serijala, tako da mi je novi Bond mnogo interesantniji ![]() |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cersei ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14916 |
ja nemam blage kako ove dvije postale moderatori u nas, opća kultura 0 bodova
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MrDaky78 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() 08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Ja nikad nisam gotivio Bonda. Kakav je to tajni agent koji uđe i kafanu i kaže: "My name is Bond. James Bond"?
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12090 |
Nisam ni ja Kuma gledao, pa nikom ništa
![]() |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cersei ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14916 |
možda pije na teku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23755 |
+1 ![]() ![]() ![]() Ažurirao Danilo-Naissus - 21.Listopad/Oct.2015 u 19:38 |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
pa to mu je bila ulaznica ![]() |
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Dibidus41 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Ti ka' i Ja, samo u KumU zijaš
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
U skladu sa temom, novinski članci Blic.On.Line:
![]() 38 GODINA KASNIJE Evo kako danas izgledaju glumci iz prvih "Ratova zvezda" Buđenje sile: Najtajnovitije snimanje ikad Princeza Leja: Svi mi iz originalnih "Ratova zvezda" smo se malo ofucali BTW: nisam planirao ali ću ipak odgledati ovaj film kasnije u kvalitetnoj verziji filma, minimum 720p, maximum 1080p. ![]() ![]() Vel.pozzz. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hogar Strašni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 55725 |
![]() |
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
angels ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Svibanj/May.2007 Status: Offline Points: 1098 |
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |