Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prevodi titlova sa engl. - SERIJE!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prevodi titlova sa engl. - SERIJE!

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prevodi titlova sa engl. - SERIJE!
    Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2005 u 00:31
Ljudi, posto mnogima trebaju nasi titlovi za serije, a jos uvek ne postoje, bar za vecinu odlicnih serija, hajde da se nekako organizujemo, pa ako ima jos zainteresovanih da se podelimo i prevedemo bar nesto zajedno, brze bi islo.

Dakle, neka se jave zainteresovani, postajte ovde, recite koji vam prevodi trebaju, pa da se dogovorimo!

Ako ima zainteresovanih bila bi obostrana korist, za sve!

Pozdrav.

U nadi buduce saradnje!:)
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
daidai View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daidai Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2005 u 09:21
pa mislim da svako od nas trazi titlove za seriju friends. Ja se prvi prikljucujem akciji...  danijel_99@yahoo.com    p.s. treba mi 4,5,6,7,8 sezona 
Na vrh
devla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj devla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2005 u 11:00

Evo ja bih radio prevod sa nekim za seriju The Sopranos.Uzeo bih 5 sezonu sa jos nekim i bilo bi dobro kada bi bilo jos dvoje ljudi da rade 4 sezonu.Ako nekoga zanima neka se javi.

Pozdrav

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2005 u 20:13
devla, imam ti ja sopranos 5. sezonu snimanu sa hrt-a, pa ako hoces "izvlaciti" titl, mogu ti poslati. cijela sezona ide na 1 dvd
Na vrh
devla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj devla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2005 u 00:34
Nema potrebe i  ja imam taj snimak 5 sezone sa hrt-a.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2005 u 01:49
Originalno postovano od strane daidai daidai piše:

pa mislim da svako od nas trazi titlove za seriju friends. Ja se prvi prikljucujem akciji...  danijel_99@yahoo.com    p.s. treba mi 4,5,6,7,8 sezona 

Ja imam na engleskom sve titlove, ako hoces raditi javi pa da ih postavim ovde na sekciju subtitles.

Pozdrav!
Na vrh
boxxi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boxxi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2005 u 08:29
treba mi prevod 7 i 8 epizoda serije TAKEN, please boxi@cg.yu
Na vrh
daidai View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daidai Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2005 u 09:51
A jel mozes ukratko da mi objasnis kako se prave titlovi.mislim,nisam to nikad radio..hteo bih  da probam...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 01:24

A jel mozes ukratko da mi objasnis kako se prave titlovi.mislim,nisam to nikad radio..hteo bih  da probam...

ako mislis na prevodjenje titlova ovako - skines neki strani titl za odgovarajuci film (seriju), ja sam ih ovde uploadovao dosta, pa pogledaj.
Zatim otvoris taj fajl sa notepad-om i prevodis sa engleskog ili nekog drugog jezika na kom je vec taj titl na nas jezik - dijalog po dijalog...
Za serije ide relativno brzo, za oko 1 sat mozes prevesti celu epizodu koja traje oko 30-min. Dok je sa filmovima malo sporije...

Ako je neko zainteresovan za prevodjenje X-Files - sezone 3,4,5,6,7,8,9 bilo koja od ovih neka javi, dajem filmove za nas titl ovih sezona ili seriju!

Na vrh
overl0rd_z View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj overl0rd_z Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 08:13

Evo ja sam zainteresiran za to. Prijevodi sa eng mi idu odlično, a ako nas ima više možemo napraviti popriličnu količinu posla. Mene zanimaju prijevodi za Star Trek i  X-Files u prvom redu, a ostale se možemo naknadno dogovorit.

P.S. Sad sam u stisci sa ispitima pa ne mogu odmah početi, ali za koji tjedan sigurno.

The weak shall perish!
Na vrh
daidai View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daidai Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 10:10
pa daj majstore prevedi 4,5 sezonu friends. Ja cu uzeti 5 sezonu x files...Daj da se organizujemo pa da uradimo te serije...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj overl0rd_z Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 15:13

pa daj majstore prevedi 4,5 sezonu friends. Ja cu uzeti 5 sezonu x files...Daj da se organizujemo pa da uradimo te serije...

Malo je zeznuto prevoditi serije koje doma nemaš jer nikad ne znaš kako da podesiš titlove da budu sinkronizirani sa video zapisom. I onda tu dolazi do problema, kašnjenja titlova, bla bla bla, pa se mora mijenjat framerate, postavljat delay time etc. Ali otvoren sam za prijedloge.

The weak shall perish!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 17:20
Originalno postovano od strane overl0rd_z overl0rd_z piše:

Malo je zeznuto prevoditi serije koje doma nemaš jer nikad ne znaš kako da podesiš titlove da budu sinkronizirani sa video zapisom. I onda tu dolazi do problema, kašnjenja titlova, bla bla bla, pa se mora mijenjat framerate, postavljat delay time etc. Ali otvoren sam za prijedloge.

Nemate vi problema za sinhronizaciju titlova, cak i kada je kasnjenje/ranjenje veliko  sve se da srediti za par minuta, verujte! najveci je problem prevesti! kada to bude gotovo, lako se sve ostalo obavi!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj overl0rd_z Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2005 u 20:42
Meni prevođenje uopće nije nikakav problem.  Već sam preveo par filmova, tri epizode DS9 i 1 epizodu X-Files. Al mi se viąe ne da jer ima puno posla. No ukoliko svatko od vas sredi po jednu sezonu, uopće neće biti problem prevest cijeli serijal za tjedan dana. Moľda i manje. A za sinkronizaciju treba malo viąe vremena.  Bio sam skinuo jedan titl s ove stranice za jedan film i trebalo mi je preko sat vremena da ga uskladim sa filmom. Svaku rečenicu sam morao uskljađivat jer bog dragi zna kako je to prevođeno.
The weak shall perish!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2005 u 00:59
Originalno postovano od strane overl0rd_z overl0rd_z piše:

Taj ostatak posla koji si naveo kao problem je isuvise malen naspram prevodjenja. Sve se to da srediti sa Time Adjusterom za manje od 5min po epizodi, ma kakav problem bio! veruj mi...
Dakle prevoditi treba...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj overl0rd_z Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2005 u 22:32
Pa kao ąto već rekoh. Ja sam za.  Ja ću preuzet jednu sezonu za prijevod ako joą ąestorica ljudi uzmu po jednu sezonu tako da dovrąimo serijal. Dakle, uploadajte eng titlove na forum, podjelit ćemo zadaće i kad se prevede, moľemo uploadat kompletne titlove na stranicu. Javite mi ako bude ąta od toga.
The weak shall perish!
Na vrh
daidai View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daidai Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2005 u 10:16

e dosta je bilo price..Ajmo sad na posao..Za friends su postavljeni eng titlovi.Ajde da podelimo zadatke pa da radimo..

Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2005 u 20:37
ste preveli koje titlove za serije ?
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 18:16
Pa jesmo, Henky. Baci pogled na warezhr...
Na vrh
HENKY View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 19:55
DA LI ĆETE MOŽDA PREVESTI TITLOVE ZA SERIJU OZ ?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.