| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prevodi & drugi zločini... |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 12:06 |
|
Tko želi Dead Poetov strpit će se ako mu je bitna kvaliteta, a ti, ako želiš, dogovori se sa curom oko podjele rada ili nešto slično, ali nemoj je odmah obeshrabrivati već nakon prvog prijevoda... naravno da su početničke greške prisutne.
![]() Nije smisao imat što manje prevoditelja, nego da se u konkurenciju uključi što više novih i doprinese raznovrsnosti i kvaliteti, naravno ukoliko im se rad ne bazira na krađama, translatorima i sl... ![]() I svaka čast dead poetu, njegov je titl vrhunski, moram to napomenut... ![]() |
|
![]() |
|
kanda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: RIJEKA Status: Offline Points: 107 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 13:18 |
|
Kakvu podjelu rada. Ja prevodim serije Monk i Eleventh Hour. Svi novi prevodioci sprčkaju titl samo da bi ga što prije izbacili, da im se vidi ime. Nije im stalo do kvalitete titla. Ako si ga pogledao, jasno ti je o čemu govorim. Mislim da bi takve trebalo ohrabriti da počnu sa nečim manje komercijalnim, a ne da se guraju u ovakve serije. Mislim da nema smisla da izgubimo prevodioce poput Dead Poeta zbog ovakvih poluproizvoda.
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 13:58 |
Slava je zajebana stvar. |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2009 u 14:02 |
|
Ja ti govorim o tome da ce cura praksom naucit, a Dead Poeta sigurno ovo nece pokolebat u radu, jer ima puno onih kojima nije bitno da je titl besprijekoran nego samo zele sto brze pogledat seriju, ali ima puno vise nas koji cijenimo kvalitetan prijevod pa cemo se strpit...
A cura mozda nastavi sa prevodenjem, mozda ne, svakako ako nastavi poboljsat ce se i mozda krene sa prevodenjem neceg drugog a ne Heroja. Bilo kako bilo uvijek mi je drago vidjet novo ime medju translatorima a da ne krade tude titlove nego sama prevodi. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |