Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Preporuči film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Preporuči film

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 69>
Korisnik
Poruka
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2020 u 16:34
Ako može neka fina i pitka (aka pristojna) komedija iz 2018/19/20.
Unapred zahvalan i blagodaran.   

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2020 u 16:45
Što znači pristojna? Da nema zahodskog humora? Ili da je "for all ages" aka family?
Ako je oboje, onda evo jedna iz ove godine:

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2020 u 17:07
#JoxerTM:
Pristojna - da se povremeno gledalac nasmeje u toku filma.
Bar par puta od srca.
Hvala na preporuci.   

Na vrh
Josip Rakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Josip Rakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2020 u 22:53
Evo preporučam, tko još nije pogledao starije Star Trek filmove, neka pogleda Star Trek: Nemesis
(naravno s mojim prijevodom po mogućnosti hehehe)...

BTW, ako je netko gledao s mojim prijevodom do sada, kako vam se svidio? 
Podsjeća li vas kvalitetom u rangu HRT-a?
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2020 u 11:19
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Ako može neka fina i pitka (aka pristojna) komedija iz 2018/19/20.
Unapred zahvalan i blagodaran.   

Nije klasična komedija, već više drama, ali sasvim lep film
Ključ do srca
Na vrh
batocko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batocko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2020 u 07:43
Da li zna neko naziv filma milslim da je u pitanju korejanski film radnja se desava oko vulkanizerske radnje  pored puta ili autoputa gde bacaju eksere kako bi probusili gume vozacima i time omugucili posao sebi
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2020 u 14:45
Originalno postovano od strane batocko batocko piše:

Da li zna neko naziv filma milslim da je u pitanju korejanski film radnja se desava oko vulkanizerske radnje  pored puta ili autoputa gde bacaju eksere kako bi probusili gume vozacima i time omugucili posao sebi
Trebao si to pitanje da postaviš u temi 

Izvoli film koji si tražio     Nailed (2019)
Na vrh
Mlata View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mlata Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 19:54
Molba ... da li neko mozda zna trafiku gde se moze naci crtani film Dzinovska Kruska (The Giant Pear) ali da je engleski audio, imam sa originalnim danskim ali za unuku bi mi mnogo znacio engleski  

https://www.imdb.com/title/tt7006206/?ref_=nv_sr_srsg_0

Unapred hvala !
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2020 u 13:26
My Way aka Mai Wei (2011)

Korejski ratni film. Neverovatna priča iz WW2 inspirisana istinitim događajem.

Ažurirao bgvracar - 27.Studeni/Nov.2020 u 10:51
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2020 u 17:59
Link ti nije dobar.
Ti popravi na imdb, ja ću dodati link za tu:
Kako god, preskačem, to je drama war history biography, a takve... Ne gledam.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2020 u 21:09
La odisea de los giles  Aka Heroic Losers  

Argentinski film. 
Odličan film, zanimljiva priča, odlična gluma, režija...

Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2020 u 10:54
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Link ti nije dobar.
Ti popravi na imdb, ja ću dodati link za tu:
Kako god, preskačem, to je drama war history biography, a takve... Ne gledam.

ISPRAVLJENO Thumbs Up

Ne znam šta je u pitanju, da li nekakva predrasuda po pitanju žanra ili nešto drugo, tek, mislim da grešiš i da ćeš zbog tog stava propustiti neka jako dobra ostvarenja. Tu naravno mislim i na prethodno pomenuti film koji je, po mom mišljenju, odličan. Thumbs Up
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2020 u 19:08
Duga je to priča, ali recimo da su me prestala zanimati prepričavanja "istinitih" a nepostojećih događaja i ljudi - osim ako, već sam pisao, takav film poljulja retardirano društvo pa se odmah isprave zakoni koji ne valjaju (primjer iz iste kinematografije: Silenced).

Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2020 u 20:41
Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

<span style="color: rgba255, 255, 255, 0.8; font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 13px; : rgb51, 51, 51;">La odisea de los giles</span><span ="deion"="" style="-sizing: border-; font-style: italic; white-space: nowrap; color: rgba255, 255, 255, 0.8; font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 13px; : rgb51, 51, 51;">  Aka </span>Heroic Losers<span style="font-size: 12px;">  </span>
<span style="font-size: 12px;">https://www.imdb.com/title/tt10384744/</span>

Argentinski film. 
Odličan film, zanimljiva priča, odlična gluma, režija...

Slažem se sa preporukom. Odličan!

Na vrh
Toma0005 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Toma0005 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2021 u 01:26

The Burnt Orange Heresy 2020 solidan, nije loš.

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2021 u 20:16
U vezi Rikardo darina i argentinskog filma... vrlo mi je drag ali znam da je imao i jače i slabije filmove kao i svaki glumac...

A u vezi preporuke...
Odličan krimić sa odličnim jazz soundtrakom, lep, pitak, drži pažnju, u stilu detektivskih romana i ambijenta... vozni park im je super... glumci odlični - Edvard Norton, Alek Boldvin, Vilijem Defo, Brus Vilis (epizodna), prelepa i harizmatična Gugu Mbata Rov (gledao je skoro u "The Whole Truth")....
Znači, nije predvidljivo, ima mana a vrline su: solidna priča, dobra muzika i odlično kadriranje i fotografija.
Od mene - preporuka.
IMDB: 6,8   Lična: 7,7

Motherless Brooklyn (2019) - titlovi.com     

Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2021 u 11:16
Originalno postovano od strane Toma0005 Toma0005 piše:

The Burnt Orange Heresy 2020 solidan, nije loš.

"Style over substance" film iliti lepa ambalaža, finalni proizvod prilično siromašan.

Prelepi kadrovi, fotografija, uglovi kamere, pejsaži jezera Komo, književni engleski govor aristokratije i visoke srednje klase, ali sama priča, prilično dosadnjikava i pravolinijska.

Meni je inače karijera Elizabet Debicki pravi kuriozitet. Sa svojih 190 cm, viša je od skoro svakog partnera koji igra ili je igrao sa njom u filmovima, od nekih i za glavu. LOL LOL LOL
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2021 u 21:49
Drugari, može neka preporuka filma... lična ocena 7 ili naviše 7+.   

* žanr i godina proizvodnje nebitni, samo da je dobar film.   

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2021 u 22:13
Klikni na moj nick, pa na "pronađi postove od člana" i onda vidi. Uvijek napišem je li nešto za gledati ili preskočiti. Tongue
A ovo da nije bitan žanr... Lažeš.
Kad si ti u pitanju mora bit' ljubavni inače ne valja. Wink

Ma znaš šta, sad dok pišem ovo naravno da mi je pao na pamet jedan koji je "nebitan žanr", a tebi bi se morao svidjeti. Probaj ovaj:
Spellbound (2011)

imdb kaže 6.9, a mene živo zanima koju brojku bi ti stavio.
Na vrh
Edigs0 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Edigs0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2021 u 22:24
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Drugari, može neka preporuka filma... lična ocena 7 ili naviše 7+.   

* žanr i godina proizvodnje nebitni, samo da je dobar film.   

Ako nisi gledao, imam jedan super film: Extortion (2017)

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6465666768 69>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.