Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi/serije kojima ne znamo ime (mogući spoileri)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi/serije kojima ne znamo ime (mogući spoileri)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 134>
Korisnik
Poruka
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2020 u 17:04
Nikako da ubodem pravi naslov... ako može mala pomoć.
Filmofilima neće biti ovo težak zadatak.

Koliko se sećam... Denzel Vašington je nadrogiran u nekom motelu i sa nekom kurvom koja mu prenosi triper/sifilis.
Zavera da se... kompromituje... ovde konkretno čini mi se da se posvađa sa ženom...
Možda i Džin Hekman glumi ovde...
Ko zna - pomoć?

John Lithgow kao Earl Talbot Blake.    
Čuvena scena u praznom bazenu... A posle.. ono što sam pitao.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 29.Ožujak/Mar.2020 u 17:15

Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2020 u 17:15
Da, to je u Ricochetu.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
razor81 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj razor81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2020 u 13:28
Molim vas za naziv filma. Znam da sam ga video ovde na sajtu, u listi popularnih filmova a u opisu radnje je bilo nesto o tome kako se grupa ljudi budi ne znajuci gde su i da zatim pocinje lov na njih. Najlepse vas molim ko zna, da mi kaze naziv filma. Hvala unapred
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2020 u 13:40
Originalno postovano od strane razor81 razor81 piše:

Molim vas za naziv filma. Znam da sam ga video ovde na sajtu, u listi popularnih filmova a u opisu radnje je bilo nesto o tome kako se grupa ljudi budi ne znajuci gde su i da zatim pocinje lov na njih. Najlepse vas molim ko zna, da mi kaze naziv filma. Hvala unapred

The Hunt (2020)
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2020 u 11:03
Američanski film od prije 5-6 godina, mislio sam da ga je režirao Wolfgang Petersen ali nije, provjerio sam. U naslovu su Sibir ili Gulag (možda) ali je radnja tamo negdje (nisam gledao pa ne bih baš tvrdio). Nekakav tip bježi kroz Sibir (možda iz gulaga), možda je na kraju i happy end, čak bih rekao da je i nekakav poznati glumac. Mislim da film čak i traje malo poduže. Hvala.
Na vrh
Gewehr98 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gewehr98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2020 u 11:07
Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

Američanski film od prije 5-6 godina, mislio sam da ga je režirao Wolfgang Petersen ali nije, provjerio sam. U naslovu su Sibir ili Gulag (možda) ali je radnja tamo negdje (nisam gledao pa ne bih baš tvrdio). Nekakav tip bježi kroz Sibir (možda iz gulaga), možda je na kraju i happy end, čak bih rekao da je i nekakav poznati glumac. Mislim da film čak i traje malo poduže. Hvala.
Da nije ovaj
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2020 u 11:18
Taj je! Znao sam da je neki poznati režiser i glumac. Hvala puno!
Na vrh
Revolveras View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Revolveras Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2020 u 08:18
Film sam gledao 2000 godine. Tražim sam ga mnogo puta. Celo vreme sam mislio da se zove Ribari sa Islanda, ali to nije tačan naziv filma. Jedan ribolovac koliko se sečam ženi se i odma posle toga ide organizovano da lovi ribu na brodovima. Svake godine u određeno vreme puno žene od ribolovaca čeka na određeno mesto da se vrate ribolovci. Glavni ženski lik svake godine čeka svog muža da se vrati ali na kraju pokazalo se da ga je uzalud čekala. Toliko se sečam.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2020 u 12:19
Originalno postovano od strane Revolveras Revolveras piše:

Film sam gledao 2000 godine. Tražim sam ga mnogo puta. Celo vreme sam mislio da se zove Ribari sa Islanda, ali to nije tačan naziv filma. Jedan ribolovac koliko se sečam ženi se i odma posle toga ide organizovano da lovi ribu na brodovima. Svake godine u određeno vreme puno žene od ribolovaca čeka na određeno mesto da se vrate ribolovci. Glavni ženski lik svake godine čeka svog muža da se vrati ali na kraju pokazalo se da ga je uzalud čekala. Toliko se sečam.

Možda ovaj:
Na vrh
Revolveras View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Revolveras Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2020 u 19:14
Nije taj
Na vrh
wizardmtk View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wizardmtk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2020 u 20:19
Engleski horor, kod nas nazvan "Usud". Sećam se početka filma kad nekoj veštici ili vešcu stavljaju kamenje na grudi dok ne prsnu pluća.  Onda se radnja iz srednjeg veka prebaca u savremeno vreme.. Još se jedino sećam nekog rotvajlera ili dobermana i jedne scene kad se grob iznenada otvara ispred nekog lika. Išao je na tv 80-tih

Na vrh
TATAR View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TATAR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2020 u 09:00
Dobar dan svima.
Da ne tražim puno po internetu naziv serije, zamoliću vas da mi kažete koja je.
Ide se o nekom detektivu na jednom rajskom ostrvu(poznati glumac) a tu je i pesma od Boony Tyler iz te pesme. Ako ko zna.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2020 u 11:50
Originalno postovano od strane TATAR TATAR piše:

Dobar dan svima.
Da ne tražim puno po internetu naziv serije, zamoliću vas da mi kažete koja je.
Ide se o nekom detektivu na jednom rajskom ostrvu(poznati glumac) a tu je i pesma od Boony Tyler iz te pesme. Ako ko zna.

pa biraš što jeLOL
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2020 u 15:58
Ako je ona koja mislim da jeste, kod nas se zvala "Na tajnom zadatku", ali je ne vidim na popisu. Serija je inače iz osamdesetih.

Edit:
Ipak sam našao koja je serija. Zove se "Cover Up"

Ažurirao fAzazel - 04.Kolovoz/Aug.2020 u 16:03
My name is Legion, for we are many
Na vrh
TATAR View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TATAR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2020 u 16:35
Cersei: našao sam ali na tom linku.  Na youtub, a serija se zove Tropical Heat.
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2020 u 17:23
Čuveni Nik Sloter, dakle.
Na vrh
srkicom View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkicom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 22:53
Занимају ме два филма:
1. Радња је кад неки лик хоће да ангажује познатог глумца за филм, али овај неће да снима па овај лик иде стално за њим и снима га правећи разне сцене?

2. Филм од пре 30-40 година, гледао сам га више пута као дете. Има везе са Инкама, пут у Инке, пут у Идн(али то је серија),или тако нешто. Група људи набаса на Инке, ту је ваљда неки челави набилдоваини Инк.
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 22:56
Ovo prvo je verovatno Bowfinger.

As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
srkicom View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkicom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 18:31
Први филм је тај, знам да је Еди Марфи глумио.

Други ме занима.
Na vrh
GM_Tissot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GM_Tissot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2021 u 18:29
Pozdrav!  
Trazim film o jednom sudjenju tj. sudjenje decaku koji je optužen da je ubio svog oca. Pa onda ide sudjenje njih 11oro u poroti i 
na kraju... Film je crno-beli i mislim da je negde 60ta godina. Jako zanimljiv film i gledao sam ga odavno. 

-------------------------------------
Bili  ste blizu, 12oro ih je  Wink

Izvanredan film, izvolite i uživajte.    12 Angry Men (1957)

Ažurirao kadetoni - 28.Sijecanj/Jan.2021 u 19:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121122123124125 134>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,476 sekundi.