Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Potražnja prevoda
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pravila za potražnju prevoda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaPravila za potražnju prevoda

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Pravila za potražnju prevoda
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2011 u 22:16

Kao što ste već primetili malo smo preuredili oblast POTRAŽNJE PREVODA, a sve u cilju što bolje usluge ka vama, našim korisnicima. O čemu se radi:

Ranije teme su bile glomazne i nepregledne, pa su ih prevodioci zaobilazili u širokom luku. Na ideju kolege Kampfara probaćemo da u saradnji sa vama malo više zaintrigiramo prevodioce za vašu potražnju...

Ono što je potrebno jeste da u tri specijalizovane teme:

Citiraj Potražnja prevoda za filmove

Potražnja prevoda za serije

Potražnja prevoda za dokumentarce

Napišete

- Naziv i godina filma/serije/dokumentarca

- Imdb link filma/serije/dokumentarca

- Originalni jezik filma/serije/dokumentarca

- Da li postoji titl na nekom jeziku?

Možda će vam se na prvi pogled sve ovo učiniti prekomplikovano ali u tom trenutku pomislite na to koliko muke treba da bi se preveo film i videćete da je ovo zaista lagano napisati a i shvatite da ćete ovim mnogo više zainteresovati potencijalnog prevodioca.
Za sve nedoumice, slobodno se obratite kolegi Kampfaru, jer će on uređivati i održavati ove tri teme.

Napomena: bilo kakva potražnja prevoda, iznuđivanje prevoditelja, spamanje potražnjom u komentarima titlova ili temama od filmova i serija nije dopuštena.. Potražnja se smije odvijati samo u temama namijenjenima za to.

Ažurirao cersei - 30.Svibanj/May.2017 u 17:16
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.