Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neispravni Titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neispravni Titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 121314
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 11:40
Kolega STEPPENWOLF, šta bi???? Da brišemo, pa da ispraviš?

Panonski, a kako misliš da su ovi neispravni? Mislim, ova dva na kraju liste:  DEAD MAN CARDS je koliko vidim za taj film, a prevod za FLIGHT OF THE LIVING DEAD je u drugačijem formatu, ali je prevod baš za taj film.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 11:50

DEAD MAN CARDS ne može da se skine, a za FLIGHT OF THE LIVING DEAD mi piše file is invalid. Oba mi trebaju pa ako negde gresim pokazi mi.

Takodje kad budem imao vremena popisacu sve fake titlove od STEPPENWOLF. covek je okacio oko 40 srpskih titlova kao hrvatske.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 11:59
Hm, ja sam skinuo oba prevoda.Prvi je normalan, a drugi:otvori običan notepad, idi na file->Open ( i stavi uz opciju Files of type , All files) i pronađi fajl sa pomenutim prevodom.
Mogu ti ih poslati na e-mail ako hoćeš. Čini mi se da i za jedan i za drugi prevod već imaš na sajtu prevode, ne od  STEPPENWOLF... Ajde pogledaj...
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=DEAD+MAN+CARDS&language=

http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=FLIGHT+OF+THE+LIVING+DEAD&language=

Ako ne pašu, šaljem ti na e-mail ova dva njegova.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 12:14
Nasao na podnapisima DEAD MAN CARDS.
FLIGHT OF THE LIVING DEAD  mi se ne uklapa. Daj mi taj od steppennwolfa na mail sukno.yahoo.com
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 12:38
Poslato
Na vrh
NENSIKALAHAN View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NENSIKALAHAN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 16:50

Imam problem sa titlom za Godardov Le Mepris (prezir) - nema titla za delove na engleskom, plus, titl je potpuno izmesten i to sa razlicitim odstupanjima pa ne mogu da ga podesim na plejeru. Mislim, takodje, i da fali deo titla za francuski deo teksta. Uglavnom, film ne moze da se gleda. Ako neko ima ispravan neka ga posalje na moj mail. Unapred, hvala.

nensikalahan@yahoo.co.uk

Ažurirao NENSIKALAHAN - 21.Kolovoz/Aug.2007 u 16:53
LunalaStrada
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 16:55
-šta da kažem-kriv sam,briši šaljem ispravke,sory
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 17:11
Ma nije problem kolega...Obrisaću one sa gornjeg popisa, a za ostale ćemo videti. 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2007 u 17:20
Originalno postovano od strane NENSIKALAHAN NENSIKALAHAN piše:

Imam problem sa titlom za Godardov Le Mepris (prezir) - nema titla za delove na engleskom, plus, titl je potpuno izmesten i to sa razlicitim odstupanjima pa ne mogu da ga podesim na plejeru. Mislim, takodje, i da fali deo titla za francuski deo teksta. Uglavnom, film ne moze da se gleda. Ako neko ima ispravan neka ga posalje na moj mail. Unapred, hvala.

nensikalahan@yahoo.co.uk

Nensi, od 3 titla koliko ih ima uzmi onaj od clana KNEGINJA. Radjen je prema engleskom titlu koji ja koristim i nista ne fali od prevoda. Samo je par redaka kraci, pa cu okaciti engleski i mozes taj srpski da uskladis prema njemu.
Na vrh
Rachel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rachel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2007 u 12:19
Titl za Nip Tuck season 3 od ivko007 pise da je na hrvatskom a zapravo je na enleskom.
Rachel
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2007 u 12:40
Obrisani su ovi, pogrešno uneti titlovi.

Postoji razlika između tema "Neispravni titlovi" i "Brisanje titlova", ali da ne bi detaljisali i smarali sve članove ova tema ide u lock, a sve , po vašem mišljenju neisprave titlove, nastavite da prijavljujete u temi "Brisanje titlova"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 121314
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.