Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neispravan Titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neispravan Titl

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
DEKILI83 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DEKILI83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Neispravan Titl
    Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2009 u 14:53
Zdravo svima zeleo bih da prijavim los titl filma Shock iz 1946 od Johnny-ja...Naime mozda sam ja pogresio ali Subtitle Workshop nikako nece da ubaci ovaj titl kaze da je los i nepodrzan???Aj pomozite Johnny-jev prevod je jedini srpsko-hrvatski prevod uradjen za ovaj klasik...
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2009 u 15:01
Probaj ovako:uzmi neki bilo koji ispravan prevod izbriši njegov sadržaj i u njega prekopiraj sadržaj ovog prevoda za Shock i usnimi.Promeni naziv i moralo bi da šljakaWink
Na vrh
DEKILI83 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DEKILI83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2009 u 15:10
Aj mi samo jos reci kako to da uradim na Subtitle Workshop ako nisam previase dosadan?
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2009 u 15:12
Ako si uradio kako sam ti rekao trebalo bi da ga sad vidi kad pustiš film, a i u Sub.Workshop-u...
Na vrh
DEKILI83 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DEKILI83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2009 u 15:21
Pa mislim najbolji ste hvala ti puno uzeo sam engleski titl tog filma ubacio Johnnjev i uspeo da ubacim u Subtitle Workshop..Hvala ti Dr Dragan...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2009 u 15:24
Naš doktor ima lijek za rješenje svih problema Wink LOL

Ažurirao Buki - 25.Srpanj/Jul.2009 u 15:26
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2009 u 15:24
Nema na čemuWink
Na vrh
n3nno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj n3nno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2009 u 15:33
Nijedan prevod nije ispravan za film A Valachi Papers moze li se to nekako popraviti i ako moze kako ?

Samo za NP !!!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2009 u 15:51
Za shock (1946) uploadujem ispravan...

Evo kako cete neispravan ispraviti:

Kopirajte sav tekst iz tog neispravnog srt ili sub fajla u notepad i sacuvajte kao na primer,

titl.txt 

Ond otvorite taj txt fajl sa subtitle tool-om i sacuvajte kao srt.

Its easy, isn't?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2009 u 15:55
Originalno postovano od strane n3nno n3nno piše:

Nijedan prevod nije ispravan za film A Valachi Papers moze li se to nekako popraviti i ako moze kako ?

Ne vidim u čemu je problem, jer evo upravo sam pogledao i sve mi normalno radi u BS Playeru,, titlovi su ok.

btw. odobren ovaj koji je BELI uploadao, obrisan stari. Wink

Ažurirao Buki - 25.Srpanj/Jul.2009 u 16:00
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 18:44
don't be a menace... opet, imaju odlične ocjene a ne valjaju, neki prijevodi. ma krasno

A šta je tu što ne valja?Verovatno nisu za tvoju verziju,pa ih našteluj,upustvo imaš na sajtu...

Ažurirao Dr Dragan - 29.Srpanj/Jul.2009 u 18:58
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 19:01
znam naštelat i evo ih naštelavam al valja 15 minuta i onda ode k vragu
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 19:05
Originalno postovano od strane oblak24 oblak24 piše:

znam naštelat i evo ih naštelavam al valja 15 minuta i onda ode k vragu

Na žalost ponekad se mora i tako štelovati,za pojedine verzije,što istina oduzme malo više vremena...
Na vrh
dweomer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dweomer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:00

A nekada se radi i o directors cut-u, ili extended veziji, ili ne daj boze Redux-u. Tu je to crnachki posao, ali tako je uvek bilo sa prevodima. Mora se imati malo strpljenja, ili paziti da se nabavi verzija koja pashe na neki vec postojeci prevod.

Ja licno pre nego nesto skinem, prvo pogledam koje gotove prevode mogu naci i/ili matrice na stranim jezicima pa ako ih nema za tu verziju koju nameravam skinuti, onda dobro razmislim da li cu prevoditi/cekati na prevod ili cu da skinem neku drugu verziju tog filma za koji vec ima prevod pa se samo malo usteluje.

*bow*

Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:04
a ovdje fali par rečenica u filmu i ispada ko da je neka rupa i onda naravno vrijeme ne ide kak treba. a ove druge titlove koje podešavam za isti film u subtitles modifier programu kak god da okrenem ne valja. stavim minutu ranije a kao da sam stavila dvije minute kasnije pa pokušam obrnuto i nikak napravit. argh! i to me tak izluđuje. ali nekak mi ovaj film don't be a menace... i nije neš pa sam odustala :( 
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:07
Ubuduce skidaj verzije filmova za koje je prevod radjen, ako ti je vec muka da stelujes...
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 20:07
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

Ubuduce skidaj verzije filmova za koje je prevod radjen, ako ti je vec muka da stelujes...

Bas tako.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 21:16
ma ovo je prava verzija subtajtlovi nisu pravi hehehhehe
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 21:18
nema veze to, taj ko je prevodio film imao je tu verziju koja po tebi nije prava, a tebi je lakse da skines po njemu film nego da prevodioc nagadja koja je prava verzija...

Ažurirao PsOaligator - 29.Srpanj/Jul.2009 u 21:19
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
oblak24 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oblak24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 11:14
Gle al nema smisla da izrežu rečenicu ak ide ''Brao sam šljive i ugledao tvoju mamu kako isto bere šljive. Zna li tvoja mama kuhati kompot od šljiva?''. Nema smisla da u jednoj od verzija izrežu neku od ovih rečenica jer su povezane logički. Tako i u ovom filmu. Nije izrezana scena pa da sad fale rečenice već tip počne govoriti i jedan dio njegovog pričanja je tu u prijevodu a ostale dvije-tri rečenice nisu. Jednostavno netko nije preveo i izbacio je rečenice i podesio krivo prijevod.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.