Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nakon dugo,dugo.....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nakon dugo,dugo.....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Avioradar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Avioradar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nakon dugo,dugo.....
    Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2014 u 16:13
...vremena koliko skidam titlove sa ove stranice, red je i da se registriram  a i pokušam pridonijeti, sada kad imam malo slobodnog vremena. Evo dočepao sam se filma Coherence (2013) pa ćemo pokušati to odraditi "po seljački". Skinuo sam engleski titl pa ćemo u dobrom starom n++ i "premotavanjem" filma, polako to probati prevesti. 
Za sve postoji prvi put Smile

Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2014 u 16:23
Samo budi uporan, dobrodosli i ako nešto treba slobodno pitaj. Thumbs Up  
Na vrh
Avioradar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Avioradar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2014 u 16:34
hehe, hvala... sat vremena za 7 minuta filma...mada ne prestaju pričati....valjda ću se ubrzati 

Ažurirao Avioradar - 15.Rujan/Sep.2014 u 16:35
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2014 u 16:36

dobrodosle

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2014 u 18:04
dobrodosli.dobrodosli.dobrodosli.dobrodosli
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2014 u 18:15
dobrodoslidobrodosli
Što se tiče prevođenja, bolje probaj Subtitle Workshop ili Subtitle Edit.
Ići će brže. Imaš uputstva na forumu. Wink
Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2014 u 18:18
dobrodosli
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2014 u 07:48

dobrodosli

Kao što su kolege već rekle, tu smo da pomognemo. Smile
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2014 u 10:56
 dobrodoslidobrodosli
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2014 u 12:28
Originalno postovano od strane Avioradar Avioradar piše:

...vremena koliko skidam titlove sa ove stranice, red je i da se registriram  a i pokušam pridonijeti, sada kad imam malo slobodnog vremena. Evo dočepao sam se filma Coherence (2013) pa ćemo pokušati to odraditi "po seljački". Skinuo sam engleski titl pa ćemo u dobrom starom n++ i "premotavanjem" filma, polako to probati prevesti. 

Najzad da se netko prihvatio Coherence Clap
Uglavnom gledam s engleskim titlom, no ovi toliko pričaju da sam se pogubila i trebam prijevod.

Hvala unaprijed, avioradar.

Na vrh
Avioradar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Avioradar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2014 u 16:42
Originalno postovano od strane subrianca subrianca piše:

Najzad da se netko prihvatio Coherence Clap
Uglavnom gledam s engleskim titlom, no ovi toliko pričaju da sam se pogubila i trebam prijevod.

Hvala unaprijed, avioradar.

stvarno je teksta mnogo. Nevjerovatno mnogo i ide jako sporo, ali nedam se. Imam vatreno krštenje LOL.... sad mi je jasno zašto nije bilo prijevoda ranije Ouch

Ažurirao Avioradar - 16.Rujan/Sep.2014 u 16:43
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2014 u 19:42
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2015 u 02:38

stvarno je teksta mnogo. Nevjerovatno mnogo i ide jako sporo, ali nedam se. Imam vatreno krštenje LOL.... sad mi je jasno zašto nije bilo prijevoda ranije Ouch

Само полако, ја се сећам колико сам био несигуран кад сам радио први титл да сам проверавао сваку реч колико год проста била. А, у суштини, треба да се опустиш и уживаш и мало помучиш за покоју реч, али скоро све има на гуглу.

Оно што нема, пронаћеш на форуму. Ова тема је прајслес.

Обрати пажњу мало и на правопис..

Велкам ту д клаб!

Бежи бре, Давиде, извуко си тему пре Христа.. тек сад сам видео

Ažurirao Zolala - 08.Sijecanj/Jan.2015 u 02:41
Još nisi instalirao f.lux?

u.to/ewM5Dg
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.