| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
MKVToolNix - izvlačenje titla iz mkv videa (04.09.2019.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
DzonDon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: MKVToolNix - izvlačenje titla iz mkv videa (04.09.2019.)Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2019 u 11:43 |
|
Meni izbaci samo video i audio.
|
|
![]() |
|
Bulvay
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2019 u 12:21 |
|
Ако говориш о извлачењу ткз. softcoded титла из mkv фајла, можеш пробати са Subtitle Edit-ом. Учиташ видео фајл: Video > Open video file. Па потом File > Import subtitle from Matroska (.mkv) file.
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2019 u 12:33 |
|
I ja sam koristio Subtitle Edit za izvlačenje. Nema potrebe za nečim drugim, jer odmah možeš i doraditi po potrebi.
Mislim da čak ne moraš ići ni import, nego da kad klikneš "Open" i odabereš video da ga odmah importira ili te pita hoće li. Ako ih ima više ugrađenih, onda sigurno pita. Pišem napamet, jer mi je sad mrsko tražiti po HDD-u koji file ima ugrađene titlove da probam, ali skoro sam siguran da je tako. SE je definitivno "švicarski nož za titlove". Osim nekih par mušica, sve ostalo je potaman.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |