Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mah-mah
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mah-mah

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SylviaFine View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SylviaFine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mah-mah
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:04
Mah mah svima,

evo ovim sajtom se služim bar godinu dana al sad sam se odlučila registrirat. Iz nick-a moete zaključit da se zovem Silvija.

Stvarno nađem puno titlova, ali imam samo jednu primjedbu:

ZAŠTO NETKO RADI TITLOVE AKO NE ZNA NEŠTO PREVESTI???? Skinem titl djetetu za crtić i prevedena svaka treća rečenica.

Inače, sve ok! Meni ni nisu potrebni titlovi ali djeca (a i neki odrasli) ne razumiju engleski da bi sami mogli prevesti. Potroše vrijeme, KB i onda dobiju nekvalitetan prijevod.

A neki također nemaju FLAT!!!

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:06
ZASTO NEKO UMJESTO DA KUKA I LUPA NE SJEDNE I SAM NE PREVEDE TE KOJE FALE IZMEDJU SVAKE TRECE?????
PA DA TAJ NETKO ONDA VIDI KAKAV JE POSAO PREVODJENJE

enivej, tema je prezvakana xyz puta, tako da ti ne preporucam ic u tom smjeru.
i dobrodosla iz anonimnosti
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SylviaFine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:10
Ma ne mislim se hvatat te teme, to je samo jedna zamjerka. Znam ja jaaaako dobro kakav je to posao, ali čemu onda gubljenje vremena ako nije sve prevedeno!

Ne želim raspravu neg samo kažem!!!! :D
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:16
Pozdrav i dobrodošla welcome

Uglavnom su prijevodi jako kvalitetni, ali ima i onih lošijih, pošto ne postoje bolji za određene filmove, onda su i takvi ok. Bolje išta nego ništa Wink
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SylviaFine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:30
Ne znam na koju temu da se obratim, skinula sam film u mp4 formatu i sad mi niti jedni titlovi ne pašu. Postoje li neki posebni titlovi za taj format?
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:37
Probaj ih prilagodit: Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom

Dobro nam došla
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:41
welcome
Na vrh
zenith View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zenith Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 13:53
titlovibend
welcome
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 15:43
Dobrodosla.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 22:01

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2009 u 23:00
Pozzz za jos jednu damu na forumu...
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2009 u 00:00
Mah-mah i tebi, SylviaFine. Kad sam ja počeo prije neku godinu skidati prijevode s ove stranice,
imao sam isti problem. Vremenom sam zapazio da ima ljudi čije je samo ime (nick) sinonim za
kvalitetan prijevod. Prvi takav, koji mi je zapeo za oko, bio je Mozen jer je prevodio seriju koju
sam tada pratio. Predlažem i tebi da pokušaš takvim sistemom eliminacije.
Dpbro došla !
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2009 u 01:06
dobrodošla ;)
uživaj u forumu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.